...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Informacje

Kontakt
Telefon: (32) 281 35 95
783 220 002
Kod pocztowy: 41-902
Adres siedziby: Pułaskiego 3
Miejscowość: Bytom
Województwo: śląskie
Fax: (32) 281 63 85
E-mail: cech@cech.bytom.pl
Strona WWW: http://www.cech.bytom.pl/
Władze
Antoni Wojciechowsk i- Starszy Cechu
Halina Owczarek - I Podstarszy Cechu
Tadeusz Bączkowsk i- II Podstarszy Cechu
Piotr Klimza - Skarbnik
Tadeusz Kwapisz - Sekretarz
Irena Kałamorz - Członek
Jacek Arndt - Członek
Henryk Kabus - Członek
Jan Gawdzik - Członek
Lech Chojnacki - Członek
Tadeusz Gapiński - Członek
Mariola Fischer - Członek
Statut
brak informacji
Historia
brak informacji
Opis działalności
Cech Rzemiosł Różnych i Przedsiębiorczości w Bytomiu jest dobrowolną organizacją samorządu gospodarczego rzemiosła i małej przedsiębiorczości oraz federacją pracodawców w rozumieniu ustaw: prawo działalności gospodarczej (Dz. U. z 1999r. nr 101, poz. 1178 ze zm.) oraz o organizacjach pracodawców ( Dz. U. z 1991r. nr 55, poz. 235 ze zm.).

Dla osób wykonujących działalność gospodarczą na warunkach określonych ustawą o rzemiośle i zatrudniających pracowników w celu przygotowania zawodowego w rzemiośle członkostwo w Cechu bądź Izbie Rzemieślniczej jest obowiązkowe.
Cech posiada osobowość prawną i jest zarejestrowany w Sądzie Rejonowym w Katowicach - Wydział VIII Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego Sygn. Akt CRZ - 14.

Do zadań statutowych Cechu należą:
- ochrona praw i reprezentowanie interesów członków wobec organów władzy i administracji państwowej, organów samorządu terytorialnego, sądów, związków zawodowych, urzędów i instytucji;
- współpraca z organizacjami politycznymi i społecznymi zwłaszcza w dziedzinie podnoszenia świadomości społeczno - politycznej członków organizacji politycznych działających na terenie Cechu;
- prowadzenie na rzecz członków działalności społeczno - organizacyjnej, kulturalnej, oświatowej, socjalnej i gospodarczej;
- utrwalanie więzi środowiskowej i postaw zgodnych z zasadami etyki i godności zawodowej polskiego rzemieślnika.
Członkowie
Sekcja piekarzy i cukierników:

Tadeusz Bączkowicz
Stanisław Bończyk
Halina Gajdzik
Zbigniew, Łukasz, Marek Górniak
Leszek Hańderek
Beata Holik
Barbara Jerszy
Michał, Piotr Klimza
Joachim Klimza
Antoni Kołodziej
Stanisława Koza
Kryspin Krysik
Tadeusz Kwapisz
Tadeusz Kwapisz Junior
Mariusz Latusek
Sebastian Libera
Zenon Molik
Izabela, Teresa Patrych
Ewa, Jan Pietryga
Andrzej Rak
Jan Strzecha
Dorota, Magdalena Śliwieńska
Marcin Warzecha
Krystian Wiśniowski
Anna, Józef Wylenzek
Zygmunt Wyłomański, Natalia Wyłomańska-Szymczuk
Firmy zrzeszone
brak informacji
Partnerzy
brak informacji
Szkoły i uczelnie
brak informacji

Aktualności

Gala Rzemiosła św. Józefa i św. Klemensa

dodano , Bytom Cech, materiał promocyjny

17 marca br., w sobotę, Cech Rzemiosł Różnych i Przedsiębiorczości w Bytomiu organizuje coroczną Galę Rzemiosła św. Józefa i św. Klemensa.

W Cechu już trwają przygotowania do corocznej Gali, której program jest wyjątkowo bogaty i urozmaicony:

  • godz. 16.30 Msza św. w Kościele Najświętszego Serca Pana Jezusa przy ul. Pułaskiego 9 z udziałem wojskowej orkiestry dętej;
  • po zakończeniu Mszy Świętej uroczysty przemarsz z wojskową orkiestrą do Sali Balowej „u Jakuba” (dawny „Granpol”) przy ul. Okulickiego 12a w Bytomiu;
  • godz. 18.00 rozpoczęcie części oficjalnej Gali, uroczysta kolacja;
  • część oficjalna: finał konkursu „Wzorowy Zakład” pod patronatem Marszałka Województwa Śląskiego, odznaczenia, wyróżnienia dla rzemieślników i pracowników z Firm.

Galę poprowadzi Lucjan Czerny z Radia Piekary, a całość uświetni zespół muzyczny "Delta-Live".

Program artystyczny:

  • występ młodych artystów z Bytomia i Radzionkowa,
  • wiele dodatkowych niespodzianek.

W uroczystej Gali udział wezmą: wiceprezes ZRP, Prezes Izby Rzemieślniczej prof. dr hab. Jan Klimek, Prezydent Bytomia Piotr Koj, Burmistrz Radzionkowa dr Gabriel Tobor.

Prosimy o zgłaszanie telefoniczne, mailowe lub osobiste w Biurze Cechu oraz uiszczenie opłaty do dnia 7 marca 2012 r.  Koszt Gali 130 zł/os.Opłaty można dokonać w Biurze Cechu w godz. pracy Biura lub wpłacić na rachunek bankowy Cechu Bank CITI Handlowy   Nr   11 1030 0019 0109 8530 0035 7273 (w tytule przelewu proszę wpisać Gala Rzemiosła + ilość osób).

Wszystkich rzemieślników, którzy nie będą mogli uczestniczyć w Gali, serdecznie zachęcamy do udziału z rodzinami, uczniami i pracownikami we Mszy Świętej.

 


 

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe