...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Informacje

Kontakt
Telefon: 22 635 89 68
Kod pocztowy: 00-246
Adres siedziby: Miodowa 14
Miejscowość: Warszawa
Województwo: mazowieckie
Fax: 22 635 89 68
Strona WWW: http://www.stowarzyszeniepiekarzy.pl
Władze
Zarząd Główny Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa RP w Warszawie wybrano na Walnym Zebraniu Członków w dniu 2 czerwca 2011r., w Pawłowicach Gorzowskich, w następującym składzie osobowym:

ZARZĄD GŁÓWNY:
Prezes: Stanisław Butka
Wiceprezes: Lech Jędryka
Wiceprezes: Witold Grela
Wiceprezes: Andrzej Wojciechjowski
Sekretarz: Barbara Schroeder
Skarbnik: Tadeusz Fogiel
Skarbnik: Zbigniew Mikulewicz
Członek: Andrzej Danek
Członek: Piotr Koperski
Członek: Leszek Meler

GŁÓWNA KOMISJA REWIZYJA :
Jan Pranga - Przewodniczący
Mariusz Fogiel- Zastępca przewodniczącego
Tadeusz Siemaszko- Sekretarz
Andrzej Kawa
Kazimierz Wojcieszyn

GŁÓWNY SĄD KOLEŻEŃSKI:
Bożena Gralewska-Kiezun- Przewodniczący
Janusz Dudek - Wiceprzewodniczący
Marian Kurasiak - Sekretarz
Maciej Grela
Kazimierz Kucz
Wacław Lebiedziński
Marian Pozorek
Statut
Pobierz statut
Historia
Historia powstania Stowarzyszenia sięga roku 1990.
Celem naszej działalności jest:
- reprezentowanie interesów członków wobec administracji samorządowej, państwowej,
- prowadzenie wszechstronnej działalności szkoleniowej,
- organizowanie wyjazdów oraz udział w konkursach i targach branżowych w kraju i zagranicą,
- doradzanie członkom w sferze organizacyjno-prawnej i ekonomiczno-finansowej.

Struktura i formy działania naszego Stowarzyszenia sprzyjają swobodnej wymianie doświadczeń oraz przepływowi informacji pomiędzy członkami. Powstające na tej platformie więzi środowiskowe, koleżeńskie i towarzyskie ułatwiają i umilają codzienny trud piekarza.

Jesteśmy organizacją, której siłę stanowią ludzie wykonujący zawód piekarza oraz ich chęć do propagowania, kultywowania tradycji i kunsztu piekarskiego.

Jako wyraz poparcia dla inicjatyw podejmowanych w imię popularyzacji rzemiosła polskiego Stowarzyszenie w 2005 roku zostało odznaczone za zasługi Honorową Odznaką Rzemiosła Polskiego.
Opis działalności
brak informacji
Członkowie
brak informacji
Firmy zrzeszone
brak informacji
Partnerzy
brak informacji
Szkoły i uczelnie
brak informacji

Aktualności

Zebranie Zarządu Głównego SRP RP w Poznaniu

dodano , SRP RP, materiał promocyjny

W Poznaniu podczas targów Polagra-Tech odbędzie się zebranie Zarządu Głównego Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa RP. Spotkanie zaplanowano na 9 października o godz. 11.30 na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich.

Podczas zebrania zostaną omówione najważniejsze wydarzenia 2012 r. zarówno dla Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa RP, jak i dla branży. Jednym z nich była uroczystość poświęcenia sztandaru Stowarzyszenia na Jasnej Górze, w ramach 31. Pielgrzymi Rzemiosła Polskiego w dn. 24 czerwca. Podsumujemy również monachijskie targi iba 2012 pod kątem Mistrzostw Piekarzy (w których uczestniczył nasz duet: Przemysław Koperski i Wiesław Kucia), a także Kongresu UIB. Zebranie będzie okazją do zdania relacji z przebiegu Ogólnopolskiego Święta Chleba oraz obchodów regionalnych. To tutaj ustalimy miejsca organizacji Ogólnopolskiego Święta Chleba na 2013 r.

Wśród pozostałych tematów omówimy współpracę z Krajową Radą Piekarstwa i Cukiernictwa, a także skupimy się na organizacji spotkania świąteczno-noworocznego, które odbędzie się 7 grudnia w Gdańsku.

Ze względu na nowe przepisy dotyczące znakowania nie zabraknie rzeczowych informacji nt. znakowania wyrobów wartością odżywczą.

***
Jak co roku, Wielkopolskie Koło Regionalne zaprasza do kawiarenki Stowarzyszenia, która będzie zorganizowana w pawilonie nr 9, stoisko 73. Vis a vis kawiarenki odbywać się będzie Forum Piekarstwa i Cukiernictwa (paw. 9, stoisko 46).

Termin i miejsce spotkania: 9 października br. (wtorek) o godzinie 11.30; Międzynarodowe Targi Poznańskich, ul. Głogowska 14 (sala konferencyjna na parterze w pawilonie nr 10).

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe