...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Informacje

Kontakt
Telefon: (81) 441 30 71
Kod pocztowy: 20-111
Adres siedziby: Rynek 2
Miejscowość: Lublin
Województwo: małopolskie
E-mail: kontakt@spozywczy.info
Strona WWW: http://www.spozywczy.info/
Władze
Barbara Krzyszczak- Starszy Cechu

Marek Jurycki- Podstarszy Cechu

Tomasz Machoń- Skarbnik

Anna Sawa- Sekretarz

Tadeusz Pęzioł- Członek Zarządu
Statut
brak informacji
Historia
brak informacji
Opis działalności
brak informacji
Członkowie
brak informacji
Firmy zrzeszone
brak informacji
Partnerzy
brak informacji
Szkoły i uczelnie
brak informacji

Aktualności

VI Bal Piekarza i Cukiernika

dodano , Lublin Cech, materiał promocyjny

8 lutego br. w Gościńcu „Horyzont” w podlubelskich Trojaczkowicach piekarze i cukiernicy oraz grono sympatyków branży żegnało karnawał wspólną zabawą do białego rana. W Balu zorganizowanym przez lubelski Cech Rzemiosł Spożywczych uczestniczyło ponad 300 gości.

Jak co roku Bal Piekarzy i Cukierników otworzyli starsza Cechu Rzemiosł Spożywczych w Lublinie Barbara Krzyszczak wraz z podstarszym Markiem Juryckim. Wśród zaproszonych gości gospodarze powitali konsula Ukrainy Iwana Hrycaka oraz znanego polityka, a zarazem Honorowego Piekarza Lubelszczyzny, Zbigniewa Wojciechowskiego.

Barbara Krzyszczak, starsza Cechu Rzemiosł Spożywczych, oraz podstarszy Marek Jurycki

O wspaniałą atmosferę zadbali właściciele „Horyzontu” Mariola Ponikowska-Janik i Józef Janik. Na suto zastawionych stołach serwowano potrawy z regionu, a nad ich przygotowaniem osobiście czuwał szef kuchni Andrzej Wójcik. Osobnym rarytasem były stoły cukiernicze, na których pełno było lubelskich „kozich rogów”, ciasteczek firmy „Pola” oraz różności ciastkarskich z Kobo Sp. z o.o.

Organizatorzy przygotowali atrakcje nie tylko dla ciała, ale i ducha. Piekarze, cukiernicy, przedstawiciele firm piekarsko-cukierniczych oraz sympatycy i smakosze mogli podziwiać wystawę eksponatów artystycznych wykonanych z ciasta martwego. Imprezę balową dodatkowo uświetniły występy kabaretu pantomimy „Mimi” oraz pokaz mody projektantki Agnieszki Tokarz-Iwanek, właścicielki pracowni „Art-Atelier”.

fot. Krzysztof Stanek, magazyn lubelski "Laif"

Nagrodzono też uczestników, którzy tańczyli na wszystkich balach lubelskich piekarzy i cukierników.

fot. Krzysztof Stanek, magazyn lubelski "Laif"

Podczas balu nie zabrakło licytacji, z której dochód został przekazany na rzecz dzieci z Domu Dziecka w Woli Gałęzowskiej - aukcja z pewnością przyniesie uśmiech nie jednemu dziecku.

Zabawa zakończyła się długim śniadaniem dnia następnego przy dźwiękach akordeonu Witolda Krzyszczaka i wspominaniem VI Balu Piekarza i Cukiernika.

fot. Krzysztof Stanek, magazyn lubelski "Laif"

 

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe