...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Najnowsze ogłoszenia

  • Targi Merkur - dla piekarni i cukierni zaproszenie

    ważne: do

    Firma Merkur Goleniów (Szczecin) po raz kolejny organizuje branżowe targi dla Piekarzy i Cukierników, które odbędą się już 20 czerwca br.

    Wydarzenie będzie miało miejsce na terenie firmy, w Goleniowskim Parku Przemysłowym.

    Targi będą mieć formułę otwartą i obejmą: 
    - prezentację 27 różnych firm z branży, które pokarzą na swoich stoiskach oferty i nowości połączone z degustacjami,
    - liczne prezentacje na żywo, 
    - otwarcie nowego studia szkoleniowego Artisa, które będzie miejscem spotkań Piekarzy i Cukierników.

    Wszystko w atmosferze rodzinnego pikniku i spotkań profesjonalistów !

    zobacz PDF >> 

    Dowiedz się więcej
  • Mini Targi Merkur 2014 Zapraszamy

    ważne: do

    Jest nam niezmiernie miło poinformować o wydarzeniu, które odbędzie się 7 czerwca 2014 r w Łozienicy koło Goleniowa przy ul. Prostej 24 (woj. zachodniopomorskie).

    Firma Merkur Sp. z o.o. Oddział Szczecin organizuje Mini Targi dla swoich obecnych i przyszłych Klientów. Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych nowościami w branży piekarniczej, cukierniczej i lodziarskiej.

    Liczni wystawcy oraz atrakcyjne promocje gwarantują naszym Gościom wymienne korzyści w prowadzeniu biznesu, a miłą atmosferę zapewni występ zespołu szantowego oraz przygotowane niespodzianki.

    Mamy nadzieję, że Targi okażą się owocne dla naszych Klientów oraz Partnerów handlowych w tak trudnych dla naszej branży czasach.

    Serdecznie zapraszamy.

    Szczegóły wydarzenia w PDF.

    Dowiedz się więcej
  • Atrakcyjne targi z firmą Merkur Relacja

    ważne: do wyczerpania zapasów

    8 lutego br. firma Merkur gościła blisko 300 piekarzy i cukierników z ponad 100 firm z Mazowsza podczas corocznych Targów Piekarniczo-Cukierniczych. Impreza odbyła się w przepięknej scenerii Hotelu Windsor na tle Zalewu Zegrzyńskiego w  Jachrance.

    Tak duże przedsięwzięcie nie mogło się odbyć bez stałych partnerów handlowych, którzy wspierają organizację targów, a także prezentują trendy obowiązujące na rynku piekarniczo-cukierniczym. Najliczniejszą grupą były firmy z branży mieszanek piekarniczo-cukierniczych: Credin, Sonneveld, Uniferm, Martin Braun, Bakels, Komplet. Kolejną grupą były firmy produkujące nadzienia, reprezentowane przez liderów, firmy: Grados (należący do Grupy Martin Braun), Vortumnus i Prospona

    [img]28[/img]

    [img]27[/img]

    [img]25[/img]

    [img]26[/img].

     

    Wśród wystawców nie brakowało producentów nabiału ‒ Lactalis oraz OSM Bieruń, a także tłuszczów: słowackiego producenta wysokiej jakości margaryn Beluša Foods oraz lidera na polskim rynku tłuszczów ‒ ZT Kruszwica. Ozdoby oraz dekoracje dla branży cukierniczej prezentowały firmy: Natalia oraz Daisy Dekor. Ofertę handlową w zakresie maszyn i sprzętu dla zakładów piekarskich czy cukierniczych przedstawiła zarówno firma Intertech, zajmująca się produkcją maszyn typu drop, jak i Hert – lider w tym sektorze, zajmujący się nie tylko handlem, ale również wdrażaniem nowych technologii i rozwiązań.

    Po raz kolejny swoje stoisko przygotowała także firma Merkur, która promowała produkty gotowe oferowane pod marką własną (Favorit, Złota Babka), jak również wiele surowców importowanych, m.in.: wysokiej jakości owoce w puszkach, migdały, rodzynki i słonecznik, skórka pomarańczowa.

     

     

    Na targach po raz pierwszy pojawiły się takie firmy, jak: Jagr i Unifet (które prezentowały bogatą ofertę margaryn), Emix, Alfatec, Reypol, Lallemand, Jar, Polder, Eipro Holger. Zaproszenie dla wystawców przyjął również włoski producent komponentów lodziarskich Giuso, którego wyłącznym dystrybutorem w Polsce od tego roku jest firma Merkur jako część Polskiej Grupy Dystrybucyjnej. Giuso wspólnie z firmą Primulator przygotował stoisko z wyśmienitymi lodami.

     

         

    Trwa Promocja Wielkanocna z firmą Merkur
    Firma Merkur wspólnie z partnerami handlowymi przygotowała dla swoich klientów Promocję wielkanocną, która potrwa do
    połowy kwietnia 2014 r. Więcej informacji w gazetkach promocyjnych oraz u pracowników firmy Merkur 09. Atrakcyjne upominki gwarantowane!

    kontakt

     

     

    Zaproszeni goście przez kilka godzin mogli zwiedzać wystawę targową, zdobyć interesujące informacje na temat nowych produktów, jak również konsultować się z technologami. W programie spotkania przewidziano również wykłady znanych osób z branży, które zawsze cieszą się dużym zainteresowaniem. Pierwszym prelegentem był znany i ceniony prof. Jan Klimek, który poprowadził wykład dotyczący innowacji w biznesie. Natomiast technolog Piotr Bąk przedstawił produkcję lodów jako pomysł na biznes w okresie spowolnienia letniego.

    Na tym nie kończył się program spotkania w Jachrance. Klienci, którzy podczas targów złożyli zamówienia, wzięli udział w losowaniu atrakcyjnych nagród. Szczęśliwców losowania poznaliśmy krótko po kolacji w sali balowej Hotelu Windsor. Następnie prezes Merkur 09 Rafał Gorczyca zaprosił gości do wspólnej zabawy, która trwała do białego rana.

     

    Dowiedz się więcej
  • Targi z firmą Merkur

    Firma Merkur wie, jak zorganizować dobrą zabawę i zadbać o integrację swoich kluczowych klientów i dostawców dla branży.
    9 lutego br. Targi Piekarniczo-Cukiernicze w hotelu Windsor w Jachrance przyciągnęły wielu gości z różnych regionów Polski.

    Targi zgromadziła szerokie grono piekarzy i cukierników z całego Mazowsza. Na imprezie gościli również klienci z Lublina i Kielc , gdzie firma Merkur posiada swoje oddziały. Wystawcy zadbali o przepiękne stoiska i niepowtarzalne ekspozycje które mogli podziwiać wszyscy zaproszeni goście.

    Bogata oferta

    Wszyscy zaproszeni goście przez kilka godzin mogli zwiedzać przygotowane stoiska, zdobywać interesujące informacje na temat nowych produktów, jak również skorzystać z rad technologów, którzy służyli fachową wiedzą. Podczas takiego wydarzenia nie mogło zabraknąć firm z branży mieszanek piekarniczo-cukierniczych, reprezentowanych przez firmy: Credin, Bakels, Braun, Eco Trade, Komplet, Uniferm. Drugą ważną grupą wystawców były firmy produkujące nadzienia – liderzy w tej kategorii: Grados, Vortumnus oraz Prospona. Na targach pojawiły się także firmy nabiałowe, m.in. Lactalis, Caltabriga i OSM Bieruń. Nie mogło zabraknąć producentów tłuszczów i margaryn: ZT Kruszwica – lidera na polskim rynku – oraz słowackiego producenta wysokiej jakości margaryn Belusa Foods.

    Po raz kolejny swoje stoisko przygotowała firma Merkur, która promowała produkty pod własną markę, jak również wiele surowców importowanych z zagranicy, m.in.: wysokiej jakości owoce w puszkach, migdały, rodzynki i słonecznik. Nowością były żele dekoracyjne z Portugalii oraz wyśmienite włoskie pieczywo firmy Melfel.

    Zwiedzający mogli tak-że rozkoszować się wyśmienitym smakiem lodów, przygotowanych przez firmy Giuso i Primulator.
    W gronie wystawców po raz pierwszy pojawiły się firmy Caltabriga, polski producent wysokiej jakości tłuszczów zwierzęcych i roślinno-zwierzęcych, oraz Natalia – producent wysokiej jakości ozdób cukierniczych.

    Nie tylko stoiska

    Jedną z atrakcji targów był wykład prof. Jana Klimka dotyczący nowych możliwości rozwoju biznesu w Polsce. Podczas wykładu głos zabrał również Leszek Truskolawski, prezes Polskiego Związku Cukierników, Lodziarzy i Karmelarzy RP. Oba wystąpienia zostały nagrodzone gromkimi brawami. Po części targowej nastał czas zabawy, po kameralnej kolacji w sali balowej hotelu Windsor Rafał Gorczyca, prezes firmy Merkur 09, serdecznie podziękował przybyłym gościom i zaprosił do wspólnej zabawy. Klienci, którzy tego dnia złożyli zamówienia na prezentowane produkty, mogli wziąć udział w loterii. Losowanie atrakcyjnych nagród odbyło się na wieczornej gali.

    Dowiedz się więcej
  • Szkolenie produktowe firmy Merkur i Martin Braun

    W dniu 7 listopada 2012 r. firma Merkur wraz z firmą Martin Braun zorganizowały szkolenie produktowe dla klientów z regionu lubelskiego. Prezentacja produktów odbyła się w restauracji Zaścianek w Lublinie. Szkolenie prowadzili technolodzy z firmy Martin Braun: Artur Pawlicki oraz Marcin Hruszka.

    Przewodnim tematem spotkania były wypieki świąteczne oraz ciasta deserowe i torty. Dużo czasu poświęcono również nowym trendom związanym z dekorowaniem tortów i ciast. Klientom najbardziej spodobały się torty w stylu angielskim wykończone plastyczną czekoladą, którą z powodzeniem można zastąpić wszelkiego rodzaju masy cukrowe i marcepany.

    Dzięki bardzo dobrej organizacji udało się zaprezentować kilkanaście różnych produktów, które można było degustować. Klienci jak zawsze nie zawiedli i frekwencja była stuprocentowa. Na szkoleniu pojawiło się ponad 30 osób z 14 zakładów cukierniczych. Największym zainteresowaniem gości, oprócz plastycznej czekolady, cieszyły się ciasta deserowe Mozart i kostka malinowa. Szkolenie zakończone zostało pysznym poczęstunkiem, który przygotował gospodarz – restauracja Zaścianek. Tradycyjna lubelska kuchnia smakowała wszystkim niezmiernie.

    Chcielibyśmy podziękować wszystkim uczestnikom za liczne przybycie. Mamy nadzieje, że już niedługo będziemy mogli spotkać się po raz kolejny.

    Pozdrawiamy serdecznie,

    Martin Braun i Merkur

    Dowiedz się więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe