...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania































 
rozwiń opcje

Katalog firm

ASHANTI - Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej

Łódź, 90-318

woj. łódzkie

H. Sienkiewicza 82/84

Opis działalności

ŚWIAT STAJE SIĘ "GLOBALNĄ WIOSKĄ" – TAKŻE OD KUCHNI…
CHCEMY ZBIERAĆ WIEDZĘ DOTYCZACĄ SZTUKI KULINARNEJ Z CAŁEGO ŚWIATA I PRZEKAZYWAĆ JĄ W POLSCE SZKOLĄC SZEFÓW KUCHNI, CUKIERNIKÓW, BARISTÓW I BARMANÓW… ORAZ AMATORÓW

Jest w Polsce wielu zdolnych ludzi, którzy mogliby być znakomitymi cukiernikami czy szefami kuchni, ale nie mają możliwości szkolić się za granicą. Pragnąc aby Polska dołączyła do liderów sztuki kulinarnej takich jak Hiszpania, Włochy, czy Francja, otwieramy w Łodzi szkołę, w której swoją wiedzą będą dzielić się najlepsi specjaliści z Polski i z całego świata. To właśnie misja Międzynarodowej Szkoły Sztuki Kulinarnej ASHANTI - przekazywać światową wiedzę o sztuce kulinarnej polskim szefom kuchni, cukiernikom, barmanom, baristom, sommelierom oraz amatorom, którzy chcą doskonalić swoje umiejętności. Chcemy, aby uczestnicy naszych szkoleń wychodzili nie tylko z gotowymi recepturami, ale również z wiedzą pozwalającą na tworzenie własnych, autorskich receptur oraz z odpowiednią kulturą pracy w zespole.

Rozpoczęcie działalności

2016

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe