...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania































 
rozwiń opcje

Katalog firm

Zespół Szkół Gastronomiczno-Spożywczych w Olsztynie

Olsztyn, 10-560

woj. warmińsko-mazurskie

ul. Żołnierska 49

Produkty i usługi

Piękno z głębin oceanu Piękno z głębin oceanu Joanna Biernacka, Monika Kaiser Joanna Biernacka, Monika Kaiser Patrycja Tatarek i Patrycja Krawczyk Patrycja Tatarek i Patrycja Krawczyk

Zobacz pełną ofertę w Katalogu produktów i usług (6)

Opis działalności

Zespół Szkół Gastronomiczno-Spożywczych w Olsztynie kształci w zawodach: kelner, technik żywienia i usług gastronomicznych, technik technologii żywności, cukiernik i kucharz. Szkoła posiada bogatą bazę dydaktyczną oraz prowadzi szeroki zakres zajęć edukacyjnych, dzięki którym uczniowie zdobywają wiedzę i umiejętności pozwalające sprostać wyzwaniom dorosłego życia i rynku pracy. Nauczyciele stale podnoszą swoje kompetencje w ramach projektów i szkoleń: • Doskonalenie „Chlebem Powszednim” Nauczyciela Zawodu; • ,,Od ziarenka do bochenka”; • ,,Patissier & Chocolatier - Mistrzowie Nauczycielom Zawodu”; • „Lider kształcenia zawodowego”; • ,,PWP Warmia Mazury Powiśle kulinarnym regionem Europy”; • Szkolenie językowe dla nauczycieli języków obcych szkół gastronomiczno-hotelarskich szansą podniesienia kwalifikacji zawodowych. Zapewniamy uczniom odbywanie praktyk zawodowych w renomowanych zakładach gastronomicznych, spożywczych oraz laboratoriach analitycznych oraz inne formy podnoszenia kwalifikacji: • praktyki zawodowe w zakładach gastronomicznych i spożywczych, • wyjazdy edukacyjne do zakładów pracy oraz na konkursy i wystawy gastronomiczne, • staże zawodowe dla najzdolniejszych uczniów, • kursy barmańskie dla uczniów. Uczniowie naszej szkoły biorą udział w różnych konkursach, olimpiadach, turniejach i zawodach sportowych i są: • laureatami i finalistami Ogólnopolskiej Olimpiady Wiedzy o Żywności, • zwycięzcami w regionalnym konkursie o Puchar Marszałka „Smaki Warmii, Mazur i Powiśla na stołach Europy”. Szkoła otrzymała Statuetkę za Doskonałość Zarządzania w kategorii Organizacje edukacyjne. To jedno z najwyższych wyróżnień, jakie Samorząd Województwa Warmińsko-Mazurskiego może przyznać najlepszym firmom produkcyjnym, usługowym oraz instytucjom życia publicznego regionu. Szkoła otrzymała również wyróżnienie w kategorii Edukacja w konkursie „Ambasador EFS w ramach Dobrych Praktyk PO KL” za projekt napisany przez nauczycieli naszej szkoły „Podnoszenie kwalifikacji zawodowych w zakresie gastronomii w Zespole Szkół Gastronomiczno-Spożywczych w Olsztynie”.

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe