Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu
Radom, 26-600
woj. mazowieckie
ul. Armii Ludowej 1
Produkty i usługi
„Staropolski ul” - tort z okazji zjazdu pszczelarzy Woda – Źródło Życia Monika Kucińska, Krzysztof Okrój
Zobacz pełną ofertę w Katalogu produktów i usług (6)
Opis działalności
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich istnieje od 1947 roku. Kształci młodzież w różnych zawodach z zakresu gastronomii, hotelarstwa i turystyki. Dyrektorem ZSSiH w Radomiu jest mgr Radosław Starczewski, którego zastępcami są: mgr inż. Bożena Puton, mgr Alicja Smołowik i mgr inż. Janusz Cichy. Szkoła kształci uczniów w zawodach: - Technik hotelarstwa - Technik obsługi turystycznej - Technik żywienia i usług gastronomicznych - Technik Technologii żywności - Kelner - Piekarz - Cukiernik - Kucharz