...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Ubijaczka planetarna 60/80/100/120

    Ubijaczka planetarna 60/80/100/120

    Bardzo solidna konstrukcja urządzenia pozwala na pracę z ciastami i masami. Dzięki zastosowaniu mechanicznego sytemu podnoszenia i opuszczania dzieży możliwa jest ciągła praca bez zdejmowania narzędzia.

    Innowacyjne rozwiązanie przekładni pozwoliło na zwielokrotnienie momentu obrotowego, co przekłada się na większą wydajność przy mniejszym zużyciu energii.

    Bardzo dokładny układ między narzędziem i kociołkiem umożliwia wyrabianie małych ilości mas, kremów, ciast.

    Dane techniczne: bezstopniowa zmiana prędkości – sterowanie falownikiem, programowanie 20 receptur miesienia i czasu, automatyczne podnoszenie kotła.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Mechanika Maszyn Bartkowiak
    sprzedawca
    MMB Bartkowiak
  • Automatyczny system miesienia

    Automatyczny system miesienia

    W pełni zautomatyzowany proces wytwarzania: począwszy od załadunku produktów, poprzez miesienie, aż do rozładunku gotowego ciasta i przekazania za pomocą wywrotnicy do dalszej obróbki.

    Proces miesienia odbywa się z użyciem dwóch miesideł spiralnych i w dwóch prędkościach obrotowych.

    Zaletą takiego rozwiązania jest możliwość uzyskania efektu przyspieszonego rozwoju ciasta dzięki intensywnemu miesieniu oraz nieznaczne podgrzanie w czasie miesienia.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Mechanika Maszyn Bartkowiak
    sprzedawca
    MMB Bartkowiak

    Cena do negocjacji

  • Ugniatarka do ciast twardych MZ-250

    Ugniatarka do ciast twardych MZ-250

    Urządzenie przeznaczone jest do miesienia ciast o niskiej zawartości wody. Układ miesideł typu „Z” zapewnia dokładne połączenie wszystkich składników z jednoczesnym wyrobieniem produktu.

    Dane techniczne: wymiary (szer. x gł. dł.) – 2020 x 970 x 1820 cm, parametry napędu – SIEMENS, moc – 11 kW, moment obrotowy – 3750 Nm, prędkość obrotowa miesidła – 24-36 obr./min, rodzaj regulacji prędkości – płynna, rodzaj pracy – przeciwstawna, uszczelnienia – teflonowy sznur, maksymalny kąt wywracania – 110°, czas wywracania – maks. 20 s, objętość robocza – 250 dm3, objętość maksymalna zbiornika – 320 dm3, rodzaj sterowania – PLC, panel dotykowy.

    Dostępne różne programy miesienia. Istnieje możliwość tworzenia receptur. Grzanie i chłodzenie zbiornika: opcja – grzanie i chodzenie wodne w części roboczej zbiornika, czynnik dostarcza kupujący, masa urządzenia: 1400 kg (bez płynu do chłodzenia), podwójne łożyskowanie.

     

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Mechanika Maszyn Bartkowiak
    sprzedawca
    MMB Bartkowiak
  • Pompa D-MAX

    Pompa D-MAX

    Pompa D-MAX przeznaczona jest do transportowania, przepompowania mas płynnych oraz produktów z kawałkami, np. owoców. Bardzo delikatny sposób pompowania zapewnia szybkie transportowanie produktu bez utraty jego jakości.

    Zalety:
    transportowanie produktu bezpośrednio z dzieży do urządzenia dozującego,
    zachowanie ciągłości w produkcji przemysłowej,
    delikatny system transportu,
    bardzo prosta w czyszczeniu,
    konstrukcja wykonana w całości ze stali kwasoodpornej.


    Dane techniczne: wysokość podniesionej pompy 636 mm, wysokość zamkniętej pompy 1876 mm,
    sterowanie pneumatyczne.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Mechanika Maszyn Bartkowiak
    sprzedawca
    MMB Bartkowiak
  • Fortuna 4 automat

    Fortuna 4 automat

    Dzielarka FORTUNA jako jedyna łączy precyzję mechanicznego procesu dzielenia i zaokrąglania, imitując obróbkę ręczną.

    Najwyższej klasy materiały użyte w produkcji oraz precyzja wykonania gwarantują jej długowieczność.

    Ceniona na całym świecie jest nieodzownym wyposażeniem piekarni i cukierni.

    Urządzenie jest po kapitalnym remoncie z NOWYM nożem ze stali kwasoodpornej.

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Mechanika Maszyn Bartkowiak
    sprzedawca
    MMB Bartkowiak
  • Miesiarki MS

    Miesiarki MS

    Miesiarka spiralna MS to na polskim rynku najnowszej generacji urządzenie do miesienia ciasta.

    Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w budowie maszyn oraz sugestiom klientów z branży piekarniczej i cukierniczej powstało urządzenie spełniające wszystkie normy bezpieczeństwa oraz parametry techniczne mniemożliwe do osiągnięcia w innych miesiarkach.

    Rozwiązania konstrukcyjne zapewniają intensywne i wydajne mieszanie ciasta oraz uzyskanie najlepszych jego parametrów technologicznych poprzez idealne napowietrzenie i spulchnienie z dokładnym wymieszaniem surowców.

    Zalety: indywidualny mdobór prędkości obrotów miesidła w zakresie 40-300 obrotów/min, programowanie 20 receptur (w każdej recepturze możliwość 7-krotnej zmiany prędkości i czasu), zapisywanie nazw produktów w menu, sterowanie wszystkimi funkcjami z poziomu pulpitu.

    Proponujemy również wykonaniem w pełni nierdzewne.

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Mechanika Maszyn Bartkowiak
    sprzedawca
    MMB Bartkowiak

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe