...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Dzielarka do ciasta DSA

    Dzielarka do ciasta DSA

    Przeznaczona jest do dzielenia luźnych ciast żytnich, mieszanych, cukierniczych na kęsy o masie 150-1400 g i dozowania do foremek wypiekowych.

    Układanie kęsów następuje w sposób bezpośredni do podstawionej formy lub w opcji zsynchronizowanej za pomocą transportera przesuwającego formy pod głowicę dzielącą maszyny.

    System odbioru stanowi inny zespół urządzeń, kompatybilny z taktem pracy dzielarki.

    Dzielarka tej konstrukcji należy do typu dzielarek z programowanym rytmem pracy i może współpracować w synchronizacji z przelotową komorą fermentacyjną oraz piecem tunelowym.

    Wydajność: 20-35 szt./min 5-26 kg oraz masa kęsa ciasta: 150-800 g lub 400-1400 g.

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    IBISART
    sprzedawca
    IBISART
  • Wywrotnice podnoszące do dzież

    Wywrotnice podnoszące do dzież

    Przeznaczone są do podnoszenia dzieży z wózkiem w celu opróżnienia jej z ciasta. Produkowane są dla różnych typów dzież z wózkami. Kotwione do posadzki bez konieczności fundamentowania podstawy. Są proste w obsłudze. Przyciski „podnoszenie” i „opuszczanie” powodują ruch dzieży do góry i jej wywracanie oraz powrót do pozycji wyjściowej.

    WPA ze śrubowym systemem podnoszenia z udźwigiem 1150 kg przy wysokości podnoszenia H – 2500 mm . Ten typ wywrotnicy może obsłużyć największe modele dzież większości producentów miesiarek nawet do 600 l pojemności. Wywrotnice produkowane są w wersjach z różnymi kierunkami wywracania. Prosto, na prawo lub na lewo od najazdu dzieży. WLA z łańcuchowym systemem podnoszenia z udźwigiem 750 kg.

     

     

     

     

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    IBISART
    sprzedawca
    IBISART
  • Miesiarki z wymiennymi narzędziami typu MRA

    Miesiarki z wymiennymi narzędziami typu MRA

    Wspólną cechą dla tych maszyn jest baza tych samych korpusów i wielkości dzież oraz ich kompatybilność. Zastosowano w nich specjalny rodzaj miesideł, ramowych ubijaków i rózg (możliwość wyrabiania i ubijania bardzo luźnych ciast, w tym mas cukierniczych).

    Dokładne uszczelnienie pokrywy dzieży zapobiega rozpryskiwaniu mieszanych składników, a po rozłączeniu dzieży od maszyny ruchomy ociekacz ochroni posadzkę przed zabrudzeniem.

    Komputerowe sterowanie prędkością miesideł umożliwia zaprogramowanie maszyny zgodnie z parametrami dla kolejnych faz wyrabianej masy. Odpowiedni cykl pracy można wybrać z zapisanej w pamięci komputera listy, dzięki czemu uzyskuje się zawsze taką samą, powtarzalną jakość danego produktu.

    Pojemności dzież: 130, 175, 250, 340 litrów.

     

     

     

     

     

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    IBISART
    sprzedawca
    IBISART
  • Miesiarki spiralne z dzieżą wyjezdną

    Miesiarki spiralne z dzieżą wyjezdną

    Mają największy udział w rynku, gdyż są uniwersalne w zastosowaniu. Najważniejsze cechy miesiarek z serii modelu MSA Spółki IBISART to: bardzo dobre parametry miesienia i napowietrzania ciasta, nawet przy niewielkiej ilości ciasta w dzieży, hydrauliczne podnoszenie głowicy i dociąganie wózka z dzieżą, wzmocniona konstrukcja maszyn szczególnie głowicy i miesidła zapewnia wysoką ich trwałość przy intensywnym miesieniu nawet bardzo „mocnego ciasta”.

    Opcjonalnie można wybrać spośród trzech rodzajów sterowania: manualne – ręczne, automatyczne z pulpitem membranowym, automatyczne z ekranem dotykowym. Dwie prędkości robocze, laserowy pomiar temperatury ciasta, bezpośrednie doprowadzenie wody.

    Pojemności dzież: 130, 175, 250, 340, 500 litrów.

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    IBIS ART
    sprzedawca
    IBISART

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe