...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Blacha metalowa do pieczenia, podkład pod ranty (25 x 25 cm)

    Blacha metalowa do pieczenia, podkład pod ranty (25 x 25 cm)

    Wysokiej jakości metalowa blacha do pieczenia we wszystkich piekarnikach, także z termoobiegiem.

    Blacha została wykonana z blachy wysokiej jakości, odpornej na wysoką temperaturę i odkształcenia (swój kształt zachowa przez długie lata).

    Blacha / podkładka DorosioweRanty to:
    - łatwość pieczenia
    - idealna jako podkładka do DorosioweRanty
    - bajkowo łatwe mycie - do formy prawie nic nie przylega, więc się prawie nie brudzi, łatwo się myje, oczywiście można ją myć w zmywarce,
    - spore oszczędności - blacha jest starannie wykonana z użyciem wysokiej jakości materiałów - zachowa swój kształt, wygląd oraz nieprzywieralne właściwości przez długie lata,
    - doskonała do pieczenia ciasteczek i innych słodkich wypieków,
    - i przede wszystkim radość z udanych wypieków.

    • Szerokość: 25 cm
    • Długość: 25 cm
    • Blacha posiada jeden rant boczny wysokości: 2 cm
    • Grubość blachy: 1 mm
    • Materiał: stal nierdzewna
    Więcej
  • Skrobki do wygładzania mas i lukru (komplet 3 szt.)

    Skrobki do wygładzania mas i lukru (komplet 3 szt.)

    To idealne narzędzia do tworzenia perfekcyjnie gładkiej powierzchni tortu. Dla profesjonalistów i początkujących.

    Wysoka szpachla ze stali nierdzewnej z wygodnym uchwytem. Skrobka służy do idealnego wygładzenia powierzchni kremu i lukru. Szeroka i wysoka szpatuła ułatwia wygładzenie powierzchni i boków tortu. Zakończenie szpachli pozwala zachować kąt prosty pomiędzy podstawą, a bokami tortu.

    Sposób użycia: by wygładzić wierzch tortu - ułóż róg szpachli na środku tortu i przyłóż ostrze do powierzchni pod kątem 45 stopni. Obracając talerzem tortownicy trzymaj szpatułę nieruchomo, wykonaj 2-3 obroty, zdejmij nadmiar kremu ze szpatuły. By wygładzić boki tortu - ustaw szpatułę tak by zachować kąt prosty pomiędzy tortownicą a bokiem tortu. Trzymaj nieruchomo rękę ze szpatułą, chwyć obrotowy talerz tortownicy i obróć o 360 stopni, zdejmij nadmiar kremu ze szpatuły i powtórz 2-3 razy by uzyskać idealnie gładki bok. Wykończ wygładzanie szpatułą wygiętą.

    Można myć w zmywarce, osuszyć po umyciu.
    Każda szpachla, skrobka ma podziałkę.

    Przed pierwszym użyciem należy umyć skrobki płynem do naczyń w letniej wodzie.

    Skrobka numer: 1
    Wysokość: 13 cm
    Szerokość: 12 cm

    Skrobka numer: 2
    Wysokość: 15 cm
    Szerokość: 12 cm

    Skrobka numer: 3
    Wysokość: 25 cm
    Szerokość: 12 cm

     

    • Grubość stali: 1 mm
    • Materiał: stal nierdzewna
    • Produkt objęty 5- letnią gwarancją producenta.
    Więcej
  • Ranty do pieczenia ciast i tortów z podziałką, wysokie (średnica: 12 - 42 cm, 5 sz.) zestaw

    Ranty do pieczenia ciast i tortów z podziałką, wysokie (średnica: 12 - 42 cm, 5 sz.) zestaw

    Zestaw pięciu wysokich rantów (14 cm) do pieczenia ciast i tortów.

    Rant do ciast i tortów to doskonała alternatywa dla tradycyjnych blach do pieczenia. Nie ma dna, więc nie ogranicza nas do jednej średnicy (można ją regulować spinając boki specjalnymi, dołączonymi do zestawu spinkami), a ciasto wylewa się na dowolną powierzchnię wyłożoną pergaminem lub papierem do pieczenia.

    Ranty gwarantuje doskonale wypieczony okrągły biszkopt, o idealnie równych bokach. Pozwalają na upieczenie ciasta o maksymalnej wysokości 14 cm i średnicy od 12 do 42 cm.

    Rant wykonany jest z trwałej i odpornej na odkształcenia stali nierdzewnej. Jest łatwy do utrzymania w czystości, nie rdzewieje i można go myć w zmywarce.

    Rant należy myć w zmywarce. W przypadku mycia ręcznego należy używać miękkiej szmatki.

    Średnica:
    rant 1 - 12 x 15 cm
    rant 2 - 15 x 21 cm
    rant 3 - 21 x 26 cm
    rant 4 - 26 x 31 cm
    rant 5 - 31 x 42 cm
    Wysokość: 14 cm

     

    • Do zestawu dołączone jest 10 spinek, po 2 na każdy rant.
    • Materiał: stal nierdzewna
    • Produkt objęty 5- letnią gwarancją producenta.

     

    Więcej
  • Rant do pieczenia ciast i tortów z podziałką (średnica: 15 - 21 cm), wysoki

    Rant do pieczenia ciast i tortów z podziałką (średnica: 15 - 21 cm), wysoki

    Wysoki rant (14 cm) do pieczenia ciast.

    Rant do ciast i tortów to doskonała alternatywa dla tradycyjnych blach do pieczenia. Nie ma dna, więc nie ogranicza nas do jednej średnicy (można ją regulować spinając boki specjalnymi, dołączonymi do zestawu spinkami), a ciasto wylewa się na dowolną powierzchnię wyłożoną pergaminem lub papierem do pieczenia.

    Rant gwarantuje doskonale wypieczony okrągły biszkopt, o idealnie równych bokach. Pozwala na upieczenie ciasta o maksymalnej wysokości 14 cm i średnicy od 15 do 21 cm.

    Rant wykonany jest z trwałej i odpornej na odkształcenia stali nierdzewnej. Jest łatwy do utrzymania w czystości, nie rdzewieje i można go myć w zmywarce.

    Rant należy myć w zmywarce. W przypadku mycia ręcznego należy używać miękkiej szmatki.

     

    • Średnica: 15 - 21 cm
    • Wysokość: 14 cm
    • Materiał: stal nierdzewna
    • Produkt objęty 5- letnią gwarancją producenta.
    • Producent: Dorosiowe Ranty
    Więcej
  • Rant do pieczenia ciast i tortów (21 - 26 cm), wysoki

    Rant do pieczenia ciast i tortów (21 - 26 cm), wysoki

    Wysoki rant (14 cm) do pieczenia ciast.

    Rant do ciast i tortów to doskonała alternatywa dla tradycyjnych blach do pieczenia. Nie ma dna, więc nie ogranicza nas do jednej średnicy (można ją regulować spinając boki specjalnymi, dołączonymi do zestawu spinkami), a ciasto wylewa się na dowolną powierzchnię wyłożoną pergaminem lub papierem do pieczenia.

    Rant gwarantuje doskonale wypieczony okrągły biszkopt, o idealnie równych bokach. Pozwala na upieczenie ciasta o maksymalnej wysokości 14 cm i średnicy od 21 do 26 cm.

    Rant wykonany jest z trwałej i odpornej na odkształcenia stali nierdzewnej. Jest łatwy do utrzymania w czystości, nie rdzewieje i można go myć w zmywarce.

     

    • Średnica: 21 - 26 cm
    • Wysokość: 14 cm
    • Materiał: stal nierdzewna
    • Produkt objęty 5- letnią gwarancją producenta.
    Więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe