Nazwa firmy/ośrodka szkoleniowego: Akademia Czekolady (Barry Callebaut)
Dane kontaktowe: akademia_czekolady@; barry-callebaut.com; tel. 42 683 77 95
Miejsce szkoleń: ul. Nowy Józefów 36, Łódź
Rok rozpoczęcia szkoleń: 2005
Zakres szkoleń: cukiernicze, piekarskie, lodziarskie, dekoratorstwo cukiernicze, rzemieślnicze
Rodzaj szkoleń: cykliczne
Tematyka: Szkolenia zarówno od podstaw jak i dla profesjonalistów - praliny formowane, krojone; wypieki, torty i tarty, podstawy pracy z czekoladą, desery na talerzu; szkolenia specjalistyczne jak np. rzeźby oraz szkolenia dopasowywane do indywidualnych potrzeb klienta
Grupa docelowa: profesjonaliści
Wielkość grup szkoleniowych: 8-14 osób
Kadra szkoleniowców: Michał Kleiber, Adam Marszałek, Patryk Szczepański. Ambasadorzy: Andrea Camastra, Marcin Paździor, Paweł Małecki, Mariusz Buritta
Cena szkolenia: • 300 zł netto za 1-dniowe szkolenie podstawowe - czekolada • 700 zł netto za 2-dniowe szkolenia tematyczne • Szkolenia specjalne - cena uzależniona od tematyki
Informacje dodatkowe: W cenie szkolenia: surowce, wyposażenie, pomoce dydaktyczne, catering. Po szkoleniu każdy uczestnik otrzymuje certyfikat ukończenia szkolenia z danej tematyki oraz stosowane receptury.