32.8% Min. % suchej masy kakaowej
20.6% Min. % suchej masy mlecznej
36.8% Tłuszcz %

Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
32.8% Min. % suchej masy kakaowej
20.6% Min. % suchej masy mlecznej
36.8% Tłuszcz %
Kremy z czekolady o bardzo intensywnym, czekoladowym smaku. Zachowuje miękkość i połysk nawet po głębokim zamrożeniu. Radość z nadziewania produktów cukierniczych i gelato.
Doskonały smak - bogate w czekoladę
Kremowe w temperaturze pokojowej
Gotowe do użycia
Z naturalnych składników
W 6. smakach
W 100% roślinne i bezmleczne do wszystkich Twoich wegańskich, roślinnych i bezmlecznych produktów.
Bezmleczne czekolady NXT - nowy wymiar smaku dla nowego pokolenia. Ta ciemna i mleczna czekolada jest wyprodukowana w 100% z roślinnych składników bez śladowych ilości mleka czy nabiału - ale z tym samym wyśmienitym smakiem i kremowością tradycyjnych czekolad.
LEPSZE DLA CIEBIE
- z wyśmienitych, w 100% roślinnych składników
- bez e-numerów, sztucznych aromatów czy barwników
- bez śladowych ilości mleka
LEPSZE DLA PLANETY
- bez składników pochodzenia zwierzęcego
- większa ilość składników pochodzenia roślinnego:
- prowadzi do niższej emisji CO2
- potrzebuje mniej wody & energii
- potrzebuje mniej powierzchni planety
- składniki tylko z odnawialnych źródeł
- w opakowaniu przyjaznym dla planety: bez aluminium i nadające się do recyklingu
Dodatki Mona Lisa Poznaj wyjątkowe, wyśmienite dodatki do ciast, lodów, deserów Mona Lisa.
Chrupiące bezy (klasyczne i truskawkowe) oraz cukier strzelający w mlecznej i ciemnej czekoladzie.
Zadbaj o smak, kolor oraz teksturę i zachwycaj klientów!
Dodaj chrupkości, koloru, tekstury i kształtu swoim wyrobom – mini bezy, beza w czekoladzie oraz strzelający cukier w czekoladzie mlecznej i ciemnej – stworzone by cieszy oko, dodadzą smaku i charakteru.
Nowy, ekscytujący i w czekoladzie! Mona Lisa prezentuje cukier strzelający w mlecznej czekoladzie - na początku poczujesz wyśmienitą słodycz czekolady, a następnie... wow! Dodaj zaskakującą dekorację do ciast, deserów i lodów...
Folia transferowa ruby liście dodaje modnego kształtu wyrobom z ruby. Wysokiej jakości folia z polietylenu z nadrukiem spożywczym oferuje łatwy sposób na dodanie odważnego, lśniącego wizualnego efektu na czekoladzie ruby. Pasują do form na magnesy Chocolate World (wymiary folii transferowych: dł.: 123 x szer.: 263 mm).
ODKRYJ SWOJĄ KREATYWNOŚĆ DZIĘKI DEKORACJOM Z CZEKOLADY RUBY RB1
Zachwyć swoich klientów nową gamą kolorowych dekoracji z czekolady Ruby!