...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Naturalne kremy czekoladowe

    Naturalne kremy czekoladowe

    Kremy z czekolady o bardzo intensywnym, czekoladowym smaku. Zachowuje miękkość i połysk nawet po głębokim zamrożeniu. Radość z nadziewania produktów cukierniczych i gelato.

    Doskonały smak - bogate w czekoladę
    Kremowe w temperaturze pokojowej
    Gotowe do użycia
    Z naturalnych składników
    W 6. smakach

     

     

     

     

    Więcej
  • Bezmleczne czekolady NXT

    Bezmleczne czekolady NXT

    W 100% roślinne i bezmleczne do wszystkich Twoich wegańskich, roślinnych i bezmlecznych produktów.

    Bezmleczne czekolady NXT - nowy wymiar smaku dla nowego pokolenia. Ta ciemna i mleczna czekolada jest wyprodukowana w 100% z roślinnych składników bez śladowych ilości mleka czy nabiału - ale z tym samym wyśmienitym smakiem i kremowością tradycyjnych czekolad.

    LEPSZE DLA CIEBIE
    - z wyśmienitych, w 100% roślinnych składników
    - bez e-numerów, sztucznych aromatów czy barwników
    - bez śladowych ilości mleka

    LEPSZE DLA PLANETY
    - bez składników pochodzenia zwierzęcego
    - większa ilość składników pochodzenia roślinnego:
    - prowadzi do niższej emisji CO2
    - potrzebuje mniej wody & energii
    - potrzebuje mniej powierzchni planety
    - składniki tylko z odnawialnych źródeł
    - w opakowaniu przyjaznym dla planety: bez aluminium i nadające się do recyklingu

     

     

     

    Więcej
  • Czekoladowe dekoracje Mona Lisa

    Czekoladowe dekoracje Mona Lisa

    Dodatki Mona Lisa Poznaj  wyjątkowe, wyśmienite dodatki do ciast, lodów, deserów Mona Lisa.

    Chrupiące bezy (klasyczne i truskawkowe) oraz cukier strzelający w mlecznej i ciemnej czekoladzie.

    Zadbaj o smak, kolor oraz teksturę i zachwycaj klientów!

     



    Więcej
  • Cukier strzelający

    Cukier strzelający

    Dodaj chrupkości, koloru, tekstury i kształtu swoim wyrobom – mini bezy, beza w czekoladzie oraz strzelający cukier w czekoladzie mlecznej i ciemnej – stworzone by cieszy oko, dodadzą smaku i charakteru.  

    Nowy, ekscytujący i w czekoladzie! Mona Lisa prezentuje cukier strzelający w mlecznej czekoladzie - na początku poczujesz wyśmienitą słodycz czekolady, a następnie... wow! Dodaj zaskakującą dekorację do ciast, deserów i lodów...

     

    Więcej
  • Folia transferowa TRANSFER SHEETS RUBY LEAVES

    Folia transferowa TRANSFER SHEETS RUBY LEAVES

    Folia transferowa ruby liście dodaje modnego kształtu wyrobom z ruby. Wysokiej jakości folia z polietylenu z nadrukiem spożywczym oferuje łatwy sposób na dodanie odważnego, lśniącego wizualnego efektu na czekoladzie ruby. Pasują do form na magnesy Chocolate World (wymiary folii transferowych: dł.: 123 x szer.: 263 mm).

     

    ODKRYJ SWOJĄ KREATYWNOŚĆ DZIĘKI DEKORACJOM Z CZEKOLADY RUBY RB1

    Zachwyć swoich klientów nową gamą kolorowych dekoracji z czekolady Ruby!

    Więcej
  • Szkolenia cukiernicze, piekarskie, lodziarskie, dekora­torstwo cukiernicze, rzemieślnicze

    Szkolenia cukiernicze, piekarskie, lodziarskie, dekora­torstwo cukiernicze, rzemieślnicze

    Nazwa firmy/ośrodka szkoleniowego: Akademia Czekolady (Barry Callebaut)

    Dane kontaktowe: akademia_czekolady@; barry-callebaut.com; tel. 42 683 77 95

    Miejsce szkoleń: ul. Nowy Józefów 36, Łódź

    Rok rozpoczęcia szkoleń: 2005

    Zakres szkoleń: cukiernicze, piekarskie, lodziarskie, dekora­torstwo cukiernicze, rzemieślnicze

    Rodzaj szkoleń: cykliczne

    Tematyka: Szkolenia zarówno od podstaw jak i dla profesjonalistów - praliny formowane, krojone; wypieki, torty i tarty, podstawy pracy z czekoladą, desery na talerzu; szkolenia specjalistyczne jak np. rzeźby oraz szkolenia dopasowywane do indy­widualnych potrzeb klienta

    Grupa docelowa: profesjonaliści

    Wielkość grup szkoleniowych: 8-14 osób

    Kadra szkoleniowców: Michał Kleiber, Adam Marszałek, Patryk Szczepański. Ambasadorzy: Andrea Camastra, Marcin Paździor, Paweł Małecki, Mariusz Buritta

    Cena szkolenia: • 300 zł netto za 1-dniowe szkole­nie podstawowe - czekolada • 700 zł netto za 2-dniowe szkolenia tema­tyczne • Szkolenia specjalne - cena uzależniona od tematyki

    Informacje dodatkowe: W cenie szkolenia: surowce, wyposażenie, pomoce dydaktyczne, catering. Po szkole­niu każdy uczestnik otrzymuje certyfikat ukończenia szkolenia z danej tematyki oraz stosowane receptury.

    Więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe