...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Equatoriale Lactée

    Equatoriale Lactée

    Linia profesjonalna Equatoriale to czekolady przeznaczone do wszechstronnego użycia. Ich wysoka rozpływalność sprawia, że czekolady te świetnie nadają się do oblewania i fontann, jednakże można ich również użyć do wyrobu ganaszy czekoladowych i cukierniczych, do robienia korpusów, musów, sosów, lodów i sorbetów, dekoracji, glazury, kremów oraz napojów czekoladowych.

    Equatoriale lactée 35% to czekolada o doskonałej gładkości smaku i przepięknym kolorze.

    Opakowanie 3kg.

    Ne ref. 4662. 

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Valrhona
    sprzedawca
    Valrhona

    cena 54,36 zł

  • Equatoriale Noire

    Equatoriale Noire

    Linia profesjonalna Equatoriale to czekolady przeznaczone do wszechstronnego użycia. Ich wysoka rozpływalność sprawia, że czekolady te świetnie nadają się do oblewania i fontann, jednakże można ich również użyć do wyrobu ganaszy czekoladowych i cukierniczych, do robienia korpusów, musów, sosów, lodów i sorbetów, dekoracji, glazury, kremów oraz napojów czekoladowych.

    Equatoriale Noire 55% oferuje cudownie intensywny smak czekolady i gładką fakturę. Ponadto, jest bardzo łatwa w użyciu.

    Opakowanie 3kg.

    Nr ref. V4661. 

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Valrhona
    sprzedawca
    Valrhona

    cena 52,00 zł

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe