...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Placek "Wielkanocny Poniedziałek"

    Placek "Wielkanocny Poniedziałek"

    Ciasto kruche:
    1500 g Kruche Special
    750 g margaryna (80% tłuszczu)
    150 g jaja

    Przygotowanie:
    Wszystkie składniki mieszać na średnich obrotach przy zastosowaniu płaskiego mieszadła przez ok. 5 minut (do czasu powstania jednorodnej masy). Ciasto wyszprycować (przy zastosowaniu worka cukierniczego) przylegającymi rzędami na blasze (o wymiarach 60 x 40 cm) z wysokim rantem.

    Masa migdałowa:
    1400 g Perla
    300 g jaja

    Przygotowanie:
    Perla mieszać z dodatkiem jaj na wolnych obrotach przy zastosowaniu płaskiego mieszadła do czasu powstania jednorodnej masy.


    Ciasto biszkoptowo tłuszczowe*:
    800 g Dee Sand
    400 g margaryna (powinna być plastyczna)
    400 g jaja

    Przygotowanie:
    Wszystkie składniki mieszać na wolnych lub średnich obrotach przez ok. 5 minut przy zastosowaniu płaskiego mieszadła
    * do ciasta można dodać niewielką ilość aromatu

    Krem kokosowy:
    600 g KremLine - krem kokosowy

    Przygotowanie:
    KremLine lekko napowietrzyć (aby ułatwić proces, sugerujemy ogrzewać dzieżę, W której znajduje się napowietrzany krem).

    Dekoracja:
    600 g Marcepan 1:2

    Przygotowanie:
    Marcepan połączyć z barwnikami spożywczymi, rozwałkować na kształt prostokąta - do wymiarów zbliżonych do placka.

    Przyrządzanie:
    Na warstwę ciasta kruchego wyłożyć masę migdałową (przy zastosowaniu worka cukierniczego), a następnie masę ciasta biszkoptowo tłuszczowego. Całość wypiekać wtemperaturze ok 180°C przez 50-60 minut. Pozostawić do wystygnięcia. Cienką warstwę kremu równomiemie rozprowadzić na powierzchni wychłodzonego ciasta, następnie położyć rozwałkowany marcepan (po nałożeniu sugerujemy przesmarować go cienką warstwą rozpuszczonego masła). Dekorować motywami nawiązującymi do Świąt Wielkanocnych.

    Więcej
  • Elektryczny modułowy piec półkowy HELIOS 4060/8060/80120 firmy DEBAG

    Elektryczny modułowy piec półkowy HELIOS 4060/8060/80120 firmy DEBAG

    Wysokiej jakości modułowy piec hertowy, przeznaczony do precyzyjnego wypieku. Dostępne sterowanie manualne i intuicyjnie proste sterowanie komputerowe PRO. Pełna możliwość konfiguracji z innymi piecami sklepowymi DILA. Szereg dodatkowych elementów do właściwej konfiguracji pieca. Nowoczesny design i 100-letnie doświadczenie firmy DEBAG.   

    • Powierzchnia pieczenia : 1 hert 0,24 do 0,96 m²
    • Pieczenie na płycie kamiennej
    • Statyczne równomierne grzanie
    • Wydajne zaparowanie
    • Dostępny z 1 lub maksymalnie z 5 hertami
    • Proponowany w 3 wersjach:
         - 600x400mm(szer. x głębokość)
         - 600x800mm
         - 1200x800mm
    Więcej
  • Pionowe frezery do lodów SIMPLY

    Pionowe frezery do lodów SIMPLY

    Ich główna zaleta to szeroko rozumiana prostota obsługi. Simply posiadają krótkie cykle produkcji oraz dają możliwość dokładania mieszanki w trakcie pracy maszyny bez koniczności zatrzymywania cyklu. We frezerach zastosowano pięciopatentową technologię, która umożliwia różnorodny wybór receptur, a także temperatur chłodzenia. Posiadają solidną oraz energooszczędną konstrukcję.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Valmar Global
    sprzedawca
    Savpol

    Cena do negocjacji

  • Poziome frezery do lodów SNOWY I SNOWY QUICK

    Poziome frezery do lodów SNOWY I SNOWY QUICK

    To urządzenia wydajne i proste w obsłudze. Dzięki sprawdzonym rozwiązaniom technologicznym umożliwiają wielogodzinną pracę oraz automatycznie utrzymują odpowiednią temperaturę i gęstość mieszanki lodowej. Zastosowane w nich szerokie otwory pozwalają na łatwe napełnianie. Snowy i Snowy Quick zostały wyposażone w dwa proste programy – jeden oparty na lepkości, drugi na czasie. Dodatkowo dzięki elastycznemu zintegrowanemu wężowi możliwe jest bardzo dokładne mycie w trudno dostępnych miejscach. Ich stosowanie w zakładzie pozwala zmniejszyć zużycie energii o 30% oraz znacznie zmniejszyć zużycie wody.

     

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Valmar Global
    sprzedawca
    Savpol

    Cena do negocjacji

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe