...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Czekolada temperowana Bellaria

    Czekolada temperowana Bellaria

    Biała 33%, mleczna 34,5%, deserowa 56,5%.
    Czekolada gorzka 60, 70 i 77% kakao.

    Do oblewania wyrobów ciastkarskich, piekarskich i galanterii cukierniczej, do formowania skorupek pralin, jako składnik musów czekoladowych, ganaszy oraz czekoladowych mas kremowych do przekładania tortów i rolad.

    Zależnie od kompozycji i parametrów reologii, czekolady Bellaria, oferowane w postaci temperowanych kostek (4 i 10kg), stosowane mogą być do:

    • oblewania wyrobów piekarskich, ciastkarskich (typu biszkopt z galaretką, herbatniki, pierniki)
    • oblewania korpusów cukierniczych o różnym kształcie: galaretek, pianek, bloków z miazgi orzechowej, krajanek
    • do oblewania suszonych owoców typu śliwka kalifornijska, morela
    • do drażowania bakalii oraz drobnych korpusów cukierniczych
    • do formowania tabliczek, batonów, skorupek pralin
    • do ręcznego przygotowania dekoracji czekoladowych
    • jako dodatek do musów czekoladowych, ganaszy, mas kremowych do ciast i tortów
    • postać kostki jest również atrakcyjna jako monoporcyjna przekąska do kawy
    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Terravita / Bellaria
    sprzedawca
    Terravita
  • Krem termostabilny orzech laskowy

    Krem termostabilny orzech laskowy

    Do nadziewania ciast, ciastek, wyrobów piekarskich poddanych procesowi wypieku (w temperaturach 180–220°C). Wyroby, do których może być stosowany to: ciastka francuskie typu croissant, rogale drożdżowe, pączki, babeczki, muffiny, kruche ciastka zapiekane z nadzieniem. Odpowiedni do wypieków z ciasta francuskiego, półfrancuskiego, drożdżowego czy biszkoptowego. Nadaje się do mrożenia (zarówno przed jak i po wypieku), nie traci konsystencji i zachowuje wyśmienity smak.

    Krem orzech laskowy 2% termostabilny to specjalistyczne rozwiązanie o szerokim zakresie zastosowań do produktów piekarskich i cukierniczych poddanych nadziewaniu a następnie wypiekowi. Krem o wyrazistym orzechowym smaku i delikatnej konsystencji wygodnej w dozowaniu. Idealny do nadziewania i wypieku ciast francuskich (croissanty), drożdżowch, oraz babeczek i muffin. Odpowiedni do zapiekania w ciastach zamkniętych oraz otwartych. Stabilny w produktach mrożonych, po wypieku których zachowuje swoją pierwotną kremową konsystencję oraz smak. Produkt dedykowane dla odbiorców przemysłowych oraz dla rzemiosła.

    Polecamy również czekoladowy >

     

     

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Terravita / Bellaria
    sprzedawca
    Terravita
  • Polewy cukiernicze, nietransowe

    Polewy cukiernicze, nietransowe

    Do oblewania ciast, tortów, rolad oraz drobnego pieczywa cukierniczego (rogale, pączki, eklery, donuty)
    w skali rzemieślniczej.

    Do oblewania wyrobów piekarskich i ciastkarskich (herbatniki, ciastka, markizy, pierniki, biszkopty
    z galaretką) w skali przemysłowej.

    Do oblewania korpusów cukierniczych o różnym kształcie: galaretek, pianek, bloków z miazgi
    orzechowej, cukierków w skali przemysłowej.

    Do oblewania owoców suszonych i bakalii w skali przemysłowej.

    Do drażerowania drobnych korpusów cukierniczych.

    Do formowania drobnych figurek i dekoracji cukierniczych.

    Do barwienia i aromatyzacji w celu przygotowania polew kolorowych (dotyczy polewy białej).

     

    Polewy:

    Polewa o smaku Toffi
    Polewa cukiernicza Bambo Prima
    Polewa Mleczna
    Polewa Biała
     
     

     


    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Terravita
    sprzedawca
    Terravita
  • Polewy do lodów Terravita

    Polewy do lodów Terravita

    Do oblewania lodów metodą zanurzenia lub natrysku w średnio- oraz wielkoprzemysłowych zakładach produkcyjnych.
    Do oblewania lub dekoracji lodów oraz deserów lodowych w skali rzemieślniczej – manufaktury i lodziarnie.
    Do oblewania lub dekorowania owoców mrożonych.
    Do dekorowania chłodzonych ciast i tortów drip cake.

    O ofercie posiadamy polewy lodowo-cukiernicze typu drip cake oraz polewy typowo lodowe

    Polewy do lodów są półproduktami otrzymywanymi z głównie z tłuszczu kokosowego, masła kakaowego, kakao, cukru, mleka, naturalnych barwników i aromatów jak i obszernej grupy różnorodnych dodatków. Głównie są przeznaczone do oblewania lodów w nowoczesnych wysoce wydajnych liniach produkcyjnych (metody zanurzeniowe jak i natryskowe), ale równie dobrze sprawdzają się w manualnych technikach powlekania stosowanych w „sprzedaży ulicznej”. Charakteryzują się doskonałym smakiem, sugestywną barwą i optymalną zróżnicowaną lepkością, co pozwala na ich indywidualny dobór do konkretnego wyrobu.

    Spełnienie wymagań stawianych półproduktom przeznaczonym na rynek wielkoprzemysłowy zapewnia ( w oparciu o posiadane certyfikaty systemów jakości ISO, HAACP jak i BRC) pełną gwarancję satysfakcji również klientom niedużych, regionalnych wytwórni lodów łącznie z maleńkimi ulicznymi punktami sprzedaży lodów.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Terravita
    sprzedawca
    Terravita
  • Polewa owocowa do lodów „Poltrusk”

    Polewa owocowa do lodów „Poltrusk”

    Jest to jedyna polewa owocowa, która ze względu na ogromny popyt jakim się cieszy została pozostawiona w naszej ofercie w swojej podstawowej formie. Pełen truskawkowy smak, charakterystyczna „trafiona” barwa znakomite walory techniczne są podstawą niemalejącego zainteresowania rynku tą polewą.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Terravita
    sprzedawca
    Terravita

    Cena do negocjacji

  • Polewa do lodów „Polar Biały”

    Polewa do lodów „Polar Biały”

    Produkt z rodziny polew typu Polar jednakże o śnieżno białej kolorystyce doskonałej mlecznej charakterystyce. 
    Otrzymywana na bazie znakomitego tłuszczu kokosowego ze znaczącym dodatkiem wysokiej klasy komponentów.

    Ze względu na bardzo niską lepkość pokrywa produkt maksymalnie cienką warstwą smacznej śmietankowo-waniliowej polewy. Jednym z jej znaczących walorów jest jej cena skalkulowana na poziomie wybitnie zachęcającym do zakupu a przede wszystkim jej wysoka elastyczność zastosowań bez względu na technologiczne priorytety.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Terravita
    sprzedawca
    Terravita

    Cena do negocjacji

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe