...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • "Od pomysłu do realizacji" autorstwa Małgorzaty Weber

    "Od pomysłu do realizacji" autorstwa Małgorzaty Weber

    „Od pomysłu do realizacji”  - wydany dla profesjonalistów poradnik o stylu angielskim. Zaprezentowano tu nie tylko pomysły na dekoracje i aranżacje wyjątkowych tortów, ale także podstawowe sposoby modelowania i realizacji „krok po kroku” figurek i kwiatów z mas cukrowych.

    W książce znajduje się zbiór artykułów poświęconych dekorowaniu tortów w stylu angielskim, które pojawiły się w czasopiśmie „Przegląd Piekarski i Cukierniczy” od 2006 r w ramach cyklu "Styl angielski z Małgorzatą Weber". 

    Autorka jest mistrzynią cukiernictwa i karmelarstwa, przewodniczy jury w wielu wiodących konkursach w Polsce i zagranicą. Zdobyła również tytuł branżowy "Osobowość Cukiernicza Roku". Jako pierwsza w Polsce napisała podręczniki cukierniczego dekorowania artystycznego, stworzyła również wiele artykułów i instruktaży w branży cukierniczej. Na co dzień prowadzi profesjonalne szkolenia cukiernicze z zakresu nowoczesnych technik zdobnictwa cukierniczego i karmelarstwa.

    Więcej
  • "Słodko-słodkie" autorstwa Małgorzaty Weber

    "Słodko-słodkie" autorstwa Małgorzaty Weber

    „Słodko-słodkie” to trzecia książka autorki. Znajdziemy w niej instruktaże i podpowiedzi z zakresu nowoczesnego zdobnictwa cukierniczego. Począwszy od figurek marcepanowych i mas cukrowych, poprzez wykonanie oraz dekoracje cupcaków i cake pops, aż do projektowania i ozdabiania tortów, deserów i stołów z wyrobami cukierniczymi.
    - W książce przeplata się kilka tematów, które są odpowiednio pogrupowane, by łatwiej się szukało tego właściwego przepisu. Jest trochę dla dziewczynek, troszkę dla chłopców. Na przykład temat marynarski i różne formy wykorzystania tego  motywu - cupcake'ach lub cake popsach. Jest też temat baletowy - dla dziewczynek - albo bardzo populrnych dla obojga motyw sowy. Zwieńczeniem całości jest pokazanie wszelkich form w postaci sowy na słodkim stole. Właśnie na tym przykładnie pokazałam wszystkie deokracje i przepisy. Osobiście polecam przepis na ciasto marcepanowe i czekoladowe, które też zawiera marcepan - opowiada i poleca autorka książki (wywiad dla Mistrza Branży nr kwiecień 2015)
    W książce znajdziemy również autorskie receptury i pomysły na ganasze, kremy, ciasta i desery.

    Autorka jest mistrzynią cukiernictwa i karmelarstwa, przewodniczy jury w wielu wiodących konkursach w Polsce i zagranicą. Zdobyła również tytuł branżowy "Osobowość Cukiernicza Roku". Jako pierwsza w Polsce napisała podręczniki cukierniczego dekorowania artystycznego, stworzyła również wiele artykułów i instruktaży w branży cukierniczej. Na co dzień prowadzi profesjonalne szkolenia cukiernicze z zakresu nowoczesnych technik zdobnictwa cukierniczego i karmelarstwa.

    Więcej
  • Szkolenia cukiernictwo, dekora­torstawo cukiernicze

    Szkolenia cukiernictwo, dekora­torstawo cukiernicze

    Nazwa firmy/ośrodka szkoleniowego: PAN Centrum Słodkiej Dekoracji

    Dane kontaktowe: biuro@pan-centrum.com, tel. 61 661 36 36

    Miejsce szkoleń: ul. Kolejowa 57, Poznań

    Rok rozpoczęcia szkoleń: 2000

    Zakres szkoleń: cukiernicze, dekorator­stwo cukiernicze

    Rodzaj szkoleń: na indywidualne zamówienia

    Tematyka:  • Nowoczesne techniki zdobnicze i dekoratorskie z mas cukrowych tzw. „styl angielski” na wszystkich poziomach zaawansowania. • Kompozycje i dekoracje karmelowe na wszystkich poziomach zaawansowania. • Nowoczesny catering – shoty, desery, bankietówki. • Dekoracje czekoladowe.

    Grupa docelowa: wszystkie poziomy zaawansowania

    Wielkość grup szkoleniowych: 1-12 osób

    Kadra szkoleniowców: Małgorzata Weber

    Cena szkolenia: od 500 zł do w za­leżności od potrzeb

    Informacje dodatkowe: Firma zapewnia surowce, barwniki, wyposażenie, sprzęt i narzędzia oraz lunch. Wyko­nane dekoracje, atrapy, wyroby uczestnicy mogą zabrać bezpłatnie. Uczestnicy otrzy­mują certyfikat ukończenia szkolenia. Zakwaterowanie w pokojach gościnnych firmy dla osób przyjezdnych. Szkolenie uprawnia do specjalnego rabatu na zakupy w firmie PAN.

    Więcej
  • Nagrody - 1.000 sztuk wizytówek czekoladowych

    Nagrody - 1.000 sztuk wizytówek czekoladowych

    Nagrody w plebiscycie Maszyny i Urządzenia - ufundowane przez firmę PAN Centrum Słodkiej Dekoracji.

     

     

    Dla głosujących cukierni nagrodę w postaci 1.000 sztuk wizytówek czekoladowych ufundowała firma PAN Centrum Słodkiej Dekoracji. 

    Firma rozpoczęła produkcję wizytówek czekoladowych już w roku 1994 jako jedna z pierwszych firm w Europie. Od początku wizytówki czekoladowe produkowane są z zachowaniem jak największej staranności i dbałości na każdym etapie produkcji. Wizytówki czekoladowe z logo cukierni układane na tortach, ciastach i deserach to doskonały i elegancki sposób na kreowanie marki cukierni na rynku"

    Więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe