...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Profesjonalne temperówko - oblewarki do pracy z czekoladą

    Profesjonalne temperówko - oblewarki do pracy z czekoladą

    HERT DIVA8 / DIVA12 / DIVA25 / DIVA25-2L

    ● Zastosowanie: produkcja pralinek, form i figur czekoladowych, zdobienie produktów cukierniczych.

    ● Gwarancja najwyższej jakości parametrów zatemperowanej czekolady z właściwym połyskiem oraz charakterystycznym, muszlowym przełamem.

    ● Zbiornik na czekoladę wyposażony w obrotowe ramię, pozwalające uzyskać czekoladę o idealnej konsystencji i płynności.

    ● Schładzanie płaszcza zbiornika czekolady za pomocą agregatu chłodniczego zintegrowanego z urządzeniem.

    ● Automatyczny proces topnienia i temperowania czekolady.

    ● Bogate wyposażenie opcjonalne.

     

     

    DANE TECHNICZNE DIVA8:

    ● wymiary(LxBxH): 410x630x1510 mm

    ● pojemność zbiornika: 8 kg | wydajność: 50 kg/h

    ● wyjmowany świder: (+) | regulowana prędkość świdra (+)

    ● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 1,9 kW

    ● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.

     

     

    DANE TECHNICZNE DIVA12:

    ● wymiary(LxBxH): 440x690x1570 mm | waga netto: 147 kg

    ● pojemność zbiornika: 12 kg | wydajność: 60 kg/h

    ● wyjmowany świder: (+) | regulowana prędkość świdra (+)

    ● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 1,9 kW

    ● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.

     

     

    DANE TECHNICZNE DIVA25:

    ● wymiary(LxBxH): 510x760x1560 mm | waga netto: 175 kg

    ● pojemność zbiornika: 25 kg | wydajność: 90 kg/h

    ● wyjmowany świder: (+) | regulowana prędkość świdra (+)

    ● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 3,2 kW

    ● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.

     

     

    DANE TECHNICZNE DIVA25-2L:

    ● wymiary(LxBxH): 570x740x1560 mm | waga netto: 175 kg

    ● pojemność zbiornika: 25 kg | wydajność: 90 kg/h

    ● wyjmowany świder: (+) | regulowana prędkość świdra (+)

    ● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 3,5 kW

    ● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.

     

    Menedżer Produktu
    Piotr Kulik
    tel. +48 507 088 502
    e-mail: piotr.kulik@hert.pl

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Hert
    sprzedawca
    HERT

    Cena do negocjacji

  • Kotły do gotowania podciśnieniowego VACUUM FIREX HIGH-P 70 / 130

    Kotły do gotowania podciśnieniowego VACUUM FIREX HIGH-P 70 / 130

    ● Ewolucyjne, innowacyjne gotowanie próżniowe VACUUM gwarantuje uzyskanie dużo niższych temperatur wrzenia w podciśnieniu (np. 60-80 °C) oraz oszczędność energii, nawet do 60% wskutek uzysku niskiej temperatury wrzenia wody.

    ● Intensyfikacja smaku oraz podwyższenie jakości i wyglądu potraw gotowanych w niższych temperaturach i wydłużonym czasie.

    ● Gotowanie przez wrzenie (100 °C). gotowanie w nadciśnieniu pary wodnej (0,5 bar / 105 °C), gotowanie w podciśnieniu VACUUM (-0,930 bar), rozdrabnianie w trakcie gotowania.

    ● Gotowanie VACUUM: skraca czas gotowania o 30-40%, zmniejsza zużycie wody do 70%.

    ● Obroty programowalne: czas użycia mieszadła – lewo / prawo + funkcja pauzy.

     

     

    DANE TECHNICZNE HIGH-P 070E:

    ● pojemność zbiornika: 70 L | grzanie pośrednie elektryczne (płaszcz wodny)

    ● zakres temperatur 20-134 °C | podciśnienie wewnątrz kotła: -0,930 bar VACUUM

    ● nadciśnienie wewnątrz kotła: do max. 0,5 bar

    ● nadciśnienie w płaszczu wodnym do max. 2,0 bar (125 °C)

    ● prędkość miksera ze zgarniakami regulowana: 12-60 obr./min.

    ● prędkość mieszadła z nożami rozdrabniającymi: 120-600 obr./min.

    ● wymiary(LxBxH): 1300x908x952(1805) mm | waga urządzenia netto: 360 kg

    ● zasilanie: ~400 V 50/60 Hz | moc zainstalowana: 37,5 kW.

     

    DANE TECHNICZNE HIGH-P 130E:

    ● pojemność zbiornika: 130 L | grzanie pośrednie elektryczne (płaszcz wodny)

    ● zakres temperatur 20-134 °C | podciśnienie wewnątrz kotła: -0,930 bar VACUUM

    ● nadciśnienie wewnątrz kotła: do max. 0,5 bar

    ● nadciśnienie w płaszczu wodnym do max. 2,0 bar (125 °C)

    ● prędkość miksera ze zgarniakami regulowana: 12-60 obr./min.

    ● prędkość mieszadła z nożami rozdrabniającymi: 120-600 obr./min.

    ● wymiary(LxBxH): 1400x1030x1130(2050) mm | waga urządzenia netto: 460 kg

    ● zasilanie: ~400 V 50/60 Hz | moc zainstalowana: 58,0 kW.

     

    ----------

    Menedżer Produktu

    Piotr Kulik, tel. +48 507 088 502, e-mail: piotr.kulik@hert.pl

    http://www.firex.hert.pl

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Hert
    sprzedawca
    HERT
  • Kotły do gotowania i smażenia FIREX CUCIMIX 30 / 70

    Kotły do gotowania i smażenia FIREX CUCIMIX 30 / 70

    ● Uniwersalne, wielofunkcyjne i wszechstronne kotły wrzelne do przemysłowego przyrządzania rożnego rodzaju surowcow wymagających obrobki cieplnej - od czekolady i dżemow po ryby i mięso.

    ● Gotowanie (100 °C), smażenie (do 200 °C), smażenie w głębokim tłuszczu (do 200 °C), mieszanie w trakcie gotowania.

    ● Zautomatyzowana praca, bez konieczności stałej kontroli ze strony personelu kuchennego.

    ● Nowoczesny, programowalny, intuicyjny dotykowy panel kontrolny Easy Touch Control z dużym 7” wyświetlaczem, odporny na kurz i wodę (standard IP55).

    ● Kompaktowe wymiary (zajmują mniej niż 2 m3 miejsca).

    ● Opcjonalnie mogą być doposażone w PAKIET CUKIERNICZY, polegający na dodatkowych elementach grzewczych umieszczonych w bocznych ścianach kotła (20-130 °C, moc 3,0 kW).

     

     

    DANE TECHNICZNE CUCIMIX CBTE30C V1:

    ● pojemność zbiornika: 30 L | praca manualna lub z czujnikiem (sondą) temperatury

    ● grzanie bezpośrednie elektryczne (od spodu) + dodatkowe ścian bocznych (opcja)

    ● zakres temperatur 20-200 °C | regulowana prędkość obrotowa: 6-22 obr./min.

    ● wymiary(LxBxH): 800x594x970(1175) mm | waga urządzenia netto: 115 kg

    ● zasilanie: ~400 V 50/60 Hz | moc zainstalowana: 6,2 kW

    ● narzędzia: zgarniaki spodu i bokow.

     

    DANE TECHNICZNE CUCIMIX CBTE70C V1:

    ● pojemność zbiornika: 70 L | praca manualna lub z czujnikiem (sondą) temperatury

    ● grzanie bezpośrednie elektryczne (od spodu) + dodatkowe ścian bocznych (opcja)

    ● zakres temperatur 20-200 °C | regulowana prędkość obrotowa: 7-22 obr./min.

    ● wymiary(LxBxH): 1000x715x925(1705) mm | waga urządzenia netto: 205 kg

    ● zasilanie: ~400 V 50/60 Hz | moc zainstalowana: 9,6 kW

    ● narzędzia: zgarniaki spodu i bokow + krata mieszająca.

     

    ----------

    Menedżer Produktu

    Piotr Kulik, tel. +48 507 088 502, e-mail: piotr.kulik@hert.pl

    http://www.firex.hert.pl

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Hert
    sprzedawca
    HERT
  • Kotły do gotowania z płaszczem wodnym FIREX FIRFAST 80M

    Kotły do gotowania z płaszczem wodnym FIREX FIRFAST 80M

    ● Wielofunkcyjne kotły wrzelne do obrobki cieplnej rożnego rodzaju surowcow, polecane dla dużych producentow w gastronomii oraz średnim przemyśle spożywczym i cukierniczym.

    ● Gotowanie przez wrzenie (do 130 °C), mieszanie w trakcie gotowania.

    ● Wszechstronne i kompaktowe - zajmują mniej niż 2 m3 miejsca.

    ● Zautomatyzowana praca, bez konieczności stałej kontroli ze strony personelu.

    ● Precyzyjne gotowanie z sondą temperatury, ktora steruje pracą nagrzewania.

    ● Elektroniczny panel sterowania - precyzyjnie steruje czasem użycia mieszadła przy obrocie w lewą i prawą stronę oraz funkcją pauzy.

     

     

    DANE TECHNICZNE FIRFAST CPE080M:

    ● pojemność zbiornika: 80 L | grzanie pośrednie elektryczne (płaszcz wodny)

    ● ciśnienie w płaszczu wodnym 150 kPa (1,5 bar)

    ● zakres temperatur 20-130 °C | regulowana prędkość obrotowa: 12-40 obr./min.

    ● wymiary(LxBxH): 1000x715x1005(1705) mm | waga urządzenia netto: 215 kg

    ● zasilanie: ~400 V 50/60 Hz | moc zainstalowana: 16,6 kW

     

    ----------

    Menedżer Produktu

    Piotr Kulik, tel. +48 507 088 502, e-mail: piotr.kulik@hert.pl

    http://www.firex.hert.pl

     

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Hert
    sprzedawca
    HERT
  • Profesjonalne temperówki do pracy z czekoladą HERT T240 / T250 / T400

    Profesjonalne temperówki do pracy z czekoladą HERT T240 / T250 / T400

    ● Zastosowanie: produkcja pralinek, form i figur czekoladowych, zdobienie produktów cukierniczych.

    ● Gwarancja najwyższej jakości parametrów zatemperowanej czekolady z właściwym połyskiem oraz charakterystycznym, muszlowym przełamem.

    ● Zbiornik na czekoladę wyposażony w obrotowe ramię, pozwalające uzyskać czekoladę o idealnej konsystencji i płynności.

    ● Schładzanie płaszcza zbiornika czekolady za pomocą agregatu chłodniczego zintegrowanego z urządzeniem.

    ● Automatyczny proces topnienia i temperowania czekolady.

    ● Bogate wyposażenie opcjonalne.

     

     

     

    DANE TECHNICZNE T240:

    ● wymiary(LxBxH): 440x600x1500 mm | waga netto: 117 kg

    ● pojemność zbiornika: 8 kg | wydajność: 50 kg/h

    ● wyjmowany świder: (-) | regulowana prędkość świdra (-)

    ● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 1,9 kW

    ● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.

     

     

    DANE TECHNICZNE T250:

    ● wymiary(LxBxH): 440x600x1500 mm | waga netto: 117 kg

    ● pojemność zbiornika: 10 kg | wydajność: 55 kg/h

    ● wyjmowany świder: (+) | regulowana prędkość świdra (-)

    ● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 1,9 kW

    ● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.

     

     

    DANE TECHNICZNE T400:

    ● wymiary(LxBxH): 570x740x1560 mm | waga netto: 180 kg

    ● pojemność zbiornika: 25 kg | wydajność: 90 kg/h

    ● wyjmowany świder: (-) | regulowana prędkość świdra (+)

    ● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 3,2 kW

    ● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.

     

    ----------

    Menedżer Produktu

    Piotr Kulik, tel. +48 507 088 502, e-mail: piotr.kulik@hert.pl

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Hert
    sprzedawca
    HERT

    Cena do negocjacji

  • Wałkowarka do ciast HERT-6002 (manualna)

    Wałkowarka do ciast HERT-6002 (manualna)

    Zastosowanie: wałkowanie ciast francuskich, półfrancuskich, drożdżowych, kruchych, na pierogi, mas cukrowych i innych.

    ● Idealna do małych i średnich zakładów piekarniczych i cukierniczych.

    ● Duża średnica walców - wysoka precyzja wałkowania ciasta.

    ● Łatwe sterowanie taśmami - ręczne i nożne.

    ● Składane ramiona - zajmuje mało miejsca w zakładzie po zakończeniu pracy z urządzeniem.

    ● Specjalna taśma wzmacniana tworzywem - niska rozciągliwość taśmy roboczej.

     

    DANE TECHNICZNE:

    ● wymiary ramiona: 600x950/1200/1300/1400/1500 mm

    ● prędkość taśmy: 0-30 mb/min.

    ● średnica walców: 71 mm | otwarcie walców: 48 mm | długość walców: 600 mm

    ● zasilanie: ~400 V 50/60 Hz | moc: 0,75 kW | waga urządzenia: 230 kg

    ● wyposażenie: podstawa jezdna, ramiona składane, łapacze ciasta, 2 wałki do zwijania ciasta.

     

    WYPOSAŻENIE OPCJONALNE:

    ● redukcja prędkości do 15 m/min. - umożliwia pracę ze stacją wycinającą,

    ● dwie prędkości pracy 25 / 45 m/min. - możliwość dostosowania wydajności do rodzaju ciasta,

    ● falownik zmiany prędkości 10-60 m/min. - przydatny do pracy z ciastami drożdżowymi,

    ● wzmacniane ramiona - gwarantujące długą żywotność stacji tnącej,

    ● automatyczny posypywacz.

     

    ----------

    Menedżer Produktu

    Piotr Kulik, tel. +48 507 088 502, e-mail: piotr.kulik@hert.pl

     

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Hert
    sprzedawca
    HERT

    Cena do negocjacji

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe