...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Silikonowe maty i formy

    Silikonowe maty i formy

    Formy silikonowe http://www.cukieteria.pl/896-maty-formy-silikonowe-do-wzorow-i-koronek

    Profesjonalne zestawy form wybrana przez włoski zespół.Formy Silikomartu charakteryzują się wyjątkową uniwersalnością. Nadają się do piekarników, lodówek i zamrażarek. Mogą być stosowane w szerokim zakresie temperatur od -60 ° C do + 230 ° C Elastyczność umożliwia wyginanie ich w wiele stron. Wszystkie formy Silikomartu można myć w zmywarce z gwarancją częstego ich stosowania .

    Silikomart łączy umiejętnie w swoich produktach wszystkie cechy designu, jakości i poręczności.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Sempre / Cukieteria / Silikomart
    sprzedawca
    Sempre
  • Szkolenia cukiernicze, lodziarskie, dekoratorstwo cukiernicze

    Szkolenia cukiernicze, lodziarskie, dekoratorstwo cukiernicze

    Nazwa firmy/ośrodka szkoleniowego: Sempre Group

    Dane kontaktowe: sempre@sempreinfo.pl; tel. 22 734 20 18

    Miejsce szkoleń: ul. Wiejska 13a, Pruszków

    Rok rozpoczęcia szkoleń: 2011

    Zakres szkoleń: cukiernicze, lodziarskie, dekoratorstwo cukiernicze

    Rodzaj szkoleń: cykliczne lub na indywidualne zamówienie

    Tematyka: Produkcja lodów: rzemieślniczych (gałkowych), z automatu, produkcja mrożonego jogurtu, pro­dukcja granity wg własnych receptur. Cukiernictwo i czekoladziarstwo: produkcja pralin formowanych, krojonych i trufli czekoladowych, aranżacja de­serów, proste rozwiązania w organizacji bankie­tów, czekolada na gorąco, produkcja tortów i ciast, techniki pracy z czekoladą, techniki pracy z wysoko skoncentrowanymi pastami owocowymi oraz na­turalnymi. Sztuka pięknej dekoracji

    Grupa docelowa: profesjonaliści, pasjonaci

    Wielkość grup szkoleniowych: min. 2-5 osób, maks. 50-60 osób

    Kadra szkoleniowców: Krzysztof Smoleń, Sławomir Szewczyk, Adam Gędas, Aleksander Zwieryńczyk

    Cena szkolenia: szkolenia bezpłatne lub płatne: 200-1500 zł

    Informacje dodatkowe: Zapewniamy surowce, wyposażenie, wyposażenie, catering, uczestnik otrzymuje certyfikat, w zależ­ności od szkolenia.

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Sempre
    sprzedawca
    Sempre
  • Lody Pernigotti AMOR

    Lody Pernigotti AMOR

    Krem z orzechów laskowych i kakao, przełożone Variegato czekoladowym, z dodatkiem rozdrobnionych orzechów laskowych i wafli.

    Produkt wolny od GMO.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Pernigotti
    sprzedawca
    Sempre

    Cena do negocjacji

  • Base Lemon 50

    Base Lemon 50

    Baza CYTRYNA. Jest to baza składająca się naturalnych skadników i aromatów, pozwalajcych stworzyć orzeźwiające lody sorbetowe.   

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    PERNIGOTTI
    sprzedawca
    Sempre

    Cena do negocjacji

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe