...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Ciasto Śmietankowe

    Ciasto Śmietankowe

    Ciasto Śmietankowe - ciasto biszkoptowo tłuszczowe z dodatkiem delikatnej, słodkiej śmietanki. Korzystając z najnowszej wiedzy technologicznej mieszankę opracowano na bazie preparatu enzymatycznego poprawiającego wilgotność i świeżość ciast biszkoptowo tłuszczowych.

    Zalety:

    • delikatny śmietankowy smak
    • łatwe i szybkie przygotowanie
    • różnorodne i wszechstronne zastosowanie
    • puszysty, delikatny, równomierny miękisz
    • duży przyrost objętościowy
    • biały, świetlisty kolor miękiszu
    • ciasto dłużej zachowujące świeżosc II
    • nowa alternatywa dla klasycznych ciast jogurtowych
    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Credin
    sprzedawca
    Credin Polska

    Cena do negocjacji

  • Kostka Malibu - Ciasto Śmietankowe

    Kostka Malibu - Ciasto Śmietankowe

    Receptura podstawowa: blat (60 × 40 cm)

    1000 g Ciasto Śmietankowe
    350 g Jaja
    300 g Olej
    200 g Woda
    ----------------------------
    1850 g Razem

    Metoda
    Wymieszać wszystkie składniki razem.
    Czas mieszania: ok. 4 min. na średnich obrotach
    Masę wylać na blat 60x40 cm.
    Temp. pieczenia: 180°C
    Czas pieczenia:    ok. 20-25 min.

     

    Receptura podstawowa: masa kokosowa

    500 g Kokos Mix
    250 g Mleko
    ----------------------------
    750 g Razem

    Metoda:
    Zagotować mleko i połączyć z Kokos Mixem.

    Receptura podstawowa: krem malibu

    1600 g Śmietana 30%
    400 g e-Wyśmienita
    500 g Credi Fond Neutralny
    300 g Woda
    100 g Alkohol
    ----------------------------
    2900 g Razem

    Metoda
    Śmietanę połączyć z e-Wyśmienitą i ubić. Credi Fond Neutralny połączyć z wodą i alkoholem. Całość połączyć i dodać do wcześniej przygotowanej masy kokosowej. Powstałą masę wylać na blat śmietankowy.

    Dekoracja

    600 g CF Nadzienie Czekoladowe
    300 g Woda gorąca
    100 g Credi Fond Neutralny
    50 g Spirytus
    ----------------------------
    1050 g Razem

    Metoda
    Credi Fond Neutralny połączyć z gorącą wodą i CF Nadzieniem Czekoladowym. Całość wylać na wierzch masy.

    Więcej
  • Mazurek z Makareną

    Mazurek z Makareną

    autor: Credin

    Ciasto Makarena
    Ciasto „Makarena” 1000 g
    jaja 350 g
    olej roślinny 300g
    woda 225 g
    --------------------------
    Razem 1875 g

    Wykonanie Ciasto Makarena
    Wymieszać wszystkie składniki razem.
    Czas mieszania: ok. 1-2 min. wolne obroty, nie ubijać
    Ciasto wylać do formy np. okrągłej fi 22 cm po 350 g.
    Temp. pieczenia: 160-170°C
    Czas pieczenia: ok. 20 min.


    Krem Czekoladowo-Cynamonowy
    Creline 200 g
    Czekoladowa Miss Kongo 400 g
    Krem de Lux 110 g
    woda (zimna, przegotowana) 300 g
    cynamon mielony 2 g
    -------------------------------------
    Razem 1012 g

    Wykonanie Krem Czekoladowo-Cynamonowy
    Zagotować Creline, dodać Czekoladową Miss Kongo, cynamon mielony, wymieszać i ostudzić.
    Osobno przygotować Krem de Lux (wymieszać mieszankę z wodą do uzyskania jednolitej 
    konsystencji). Połączyć rozpuszczoną w śmietanie czekoladę i gotowy krem, dobrze wymieszać. 

    Wykonanie
    Na przestudzony blat Ciasta Makarena szprycujemy przy użyciu tylki karbowanej gotowy Krem Czekoladowo-Cynamonowy. Składamy i ponownie wykańczamy ciasto kremem na obrzeżach, środek przykrywamy Czekoladową Miss Kongo

    Dekoracja:
    Marcepany kolorowe do modelingu „Marzicovers”, nugat, itp.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Credin
    sprzedawca
    Credin Polska

    Cena do negocjacji

  • „Cozonac Lemon” 10% -  koncentrat ciasta półcukierniczego o smaku cytrynowym

    „Cozonac Lemon” 10% - koncentrat ciasta półcukierniczego o smaku cytrynowym

    10% koncentrat ciasta półcukierniczego o smaku cytrynowym

    Cozonac to tradycyjne ciasto bałkańskie i jednocześnie „nowe oblicze ciasta
    drożdżowego” bez dodatku jaj w wyrobie gotowym.

    „Cozonac Lemon” 10% gwarantuje długą wilgotność, lekką i puszystą
    strukturę miękiszu oraz delikatny cytrynowy aromat.

    Cozonac przygotowywany jest zwykle z nadzieniem makowym lub orzechowym, 
    zwijanym w fantazyjne wzory.

    Ciasto stanowi ciekawą i bardziej korzystną w kalkulacji alternatywę
    drożdżówki.

    „ Cozonac Lemon ” 10% może naturalnie konkurować z włoską babką Panettone.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Credin
    sprzedawca
    Credin Polska

    Cena do negocjacji

  • Koncentrat Pączka 20%

    Koncentrat Pączka 20%

    Aby ułatwić życie cukiernikom stworzyliśmy Koncentrat Pączka 20%, który pozwala w prosty sposób przygotować doskonałe pączki.

    Pączek wykonany na bazie Koncentratu Pączka 20% charakteryzuje się gładką powierzchnią o stabilnej i ładnej, jasnej obwódce oraz dużą objętością i równomierną strukturą miękiszu. Użycie Koncentratu Pączka 20% niesie ze sobą jeszcze jedną korzyść, ponieważ zminimalizowaliśmy ilość tłuszczu wchłanianego podczas smażenia.

    Firma Credin zapewnia wysoką i stałą jakość swoich produktów, czego gwarancją są wdrożone Systemy Zarządzania Jakością DEKRA CERTIFICATION: ISO 22000 oraz ISO 9001.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Credin Polska
    sprzedawca
    Credin Polska

    Cena do negocjacji

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe