...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Kostka serowo - makowa

    Kostka serowo - makowa

    Blacha 60/40 cm

    Pyszne ciasto makowe połączone z delikatną masą serową , wykończone cukrem gronowym

    Ciasto

    380 g „Bimix standard” AKO              
    290 g Jaja                      
    80 g Woda                        
    -------------------------------
    750 g Razem                                 

    Masa makowa

    2000 g „Masa makowa” AKO             
    200 g Okruchy (bułka tarta )                 
    1200 g Woda                     
    -------------------------------
    3400 g Razem                 

    Masa serowa

    200 g Margaryna                  
    180 g Cukier kryształ                 
    2100 g Twaróg mielony             
    200 g Żółtka                      
    200 g Białko                                
    200 g Cukier do białka             
    110 g „Fantazja waniliowa” AKO         
    -------------------------------
    3190 g Razem                 

    Wykończenie

    70 g cukier nietopniejący                

    -------------------------------
    7410 g Razem                   
    810 g Ubytki Produkcyjne          
    6600 g Wydajność

    Sposób wykonania:

    - Ciasto: składniki ciasta na blat biszkoptowy wg receptury wymieszać w ubijarce cukierniczej na wolnych obrotach do połączenia składników, następnie ubijać przy pomocy rózgi na wysokich obrotach ok. 5 min. Masę biszkoptową wyłożyć na blachę 60\40 cm uprzednio wyłożoną papierem pergaminowym i piec w temp 220-230°C przez ok.7 min.
    - Masa makowa: wszystkie składniki na masę makową połączyć razem i odstawić na 15 min. Tak  przygotowaną  masę  rozłożyć na spód biszkoptowy.
    - Masa twarogowa: w celu przygotowania masy twarogowej margarynę napowietrzyć z cukrem kryształem, dodając stopniowo żółtka. Do tak przygotowanej masy dodać mielony twaróg i połączyć z „Fantazją waniliową”. Białko ubić z cukrem kryształem na sztywną pianę, a następnie połączyć je z masą twarogową. Całość rozłożyć na masę makową, piec w temperaturze 170-180°C przez ok. 80 min. Po wypieczeniu i ostudzeniu posypać cukrem nietopniejącym.

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    AKO
    sprzedawca
    AKO S.A.
  • AKO – PĄCZEK koncentrat ciasta drożdżowego

    AKO – PĄCZEK koncentrat ciasta drożdżowego

    Jest koncentratem ciasta drożdżowego, z którego w prosty sposób uzyskuje się pączki o wysokiej stałej jakości.

    Pączki zachowują świeżość przez 2 -3 dni od momentu usmażenia.

    Można również przygotować z niego ciasta na drożdżówki, rogale, chałki, bułki maślane oraz inne rodzaje pieczywa drożdżowego półcukierniczego.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    AKO S.A.
    sprzedawca
    AKO S.A.

    Cena do negocjacji

  • AKO - PĄCZEK 10% koncentrat ciasta drożdżowego

    AKO - PĄCZEK 10% koncentrat ciasta drożdżowego


    Pączek 10% jest skoncentrowanym dodatkiem przeznaczonym do produkcji ciasta drożdżowego metodą jednofazową,


    Z koncentratu można otrzymać szeroki asortymenty ciasta drożdżowego  jak: pączki, bułki maślane, rogale, drożdżówki, chałki, itp. Uzyskane z koncentratu wyroby odznaczają się wyrównaną porowatością miękiszu, delikatnością i wybornym smakiem, a ich wygląd sam zachęca do konsumpcji

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    AKO S.A.
    sprzedawca
    AKO S.A.

    Cena do negocjacji

  • Mieszanka  „Chleb Wieloziarnisty”

    Mieszanka „Chleb Wieloziarnisty”

    Mieszanka  „Chleb Wieloziarnisty” służy do  szybkiej i prostej produkcji smacznego chleba żytnio-pszennego z dodatkiem takich ziaren, nasion i płatków, jak: słonecznik, soja, płatki zbożowe (jęczmienne, owsiane, żytnie), pszenica obłuszczona.
    Zawarty w koncentracie naturalny kwas żytni nie tylko ułatwia i przyspiesza produkcję, ze względu na ominięcie długotrwałej fazy przygotowania kwasu, ale także korzystnie wpływa na barwę miękiszu oraz smak i aromat chleba.
    „Chleb Wieloziarnisty” jest to 100-proc. mieszanka, do której należy dodać tylko drożdże i wodę. Produkcja jest więc niesamowicie prosta.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    AKO
    sprzedawca
    AKO S.A.

    Cena do negocjacji

  • "Chleb Smakowity”

    "Chleb Smakowity”

     „Chleb Smakowity” służy do produkcji atrakcyjnego w smaku pieczywa pszenno-żytniego z dodatkiem zakwasu pszennego i proszku jogurtowego. Odpowiednio dobrany skład mieszanki oraz technologia polegająca na luźnym prowadzeniu ciasta pozwala na otrzymanie pieczywa o niepowtarzalnych walorach organoleptycznych.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    AKO
    sprzedawca
    AKO S.A.

    Cena do negocjacji

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe