...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Chleb Ziarna Żyta

    Chleb Ziarna Żyta

    UNIFERM Roggen-Paste. Ziarna żyta w zakwasie żytnim do produkcji tradycyjnego "ciężkiego" chleba żytniego z pełnymi ziarnami. Produkt gotowy do zastosowania bez namaczania, doskonale miękkie, pełne ziarna zaoszczędzą czas produkcji oraz zapewnią pełniejszą wartość odżywczą.  Smak żyta  i aromat zakwasu to podstawa pieczywa marki Ziarno Żyta.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    UNIFERM
    sprzedawca
    UNIFERM Polska

    Cena do negocjacji

  • UNIFERM Ährenspitz

    UNIFERM Ährenspitz

    Mieszanka śrut, zakwasu oraz specjalnie opracowanej kompozycji przypraw do produkcji pieczywa drobnego oraz chleba. Aromatyczne pieczywo o ziarnistym charakterze i niepowtarzalnym smaku to argumenty przemawiające za mieszanką UNIFERM Ährenspitz.  Produkt dedykowany jest w technologii produkcji cool rising (wypiek w każdej chwili - gorące pieczywo w punkcie sprzedaży).

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    UNIFERM
    sprzedawca
    UNIFERM Polska

    Cena do negocjacji

  • Chleb DynioVit

    Chleb DynioVit

    Produkt z grupy świeżych produktów fermentacyjnych do produkcji pieczywa. Pestki dyni zatopione w soku z miąższu dyni do prawdziwie dyniowego chleba oraz pieczywa drobnego. Marka chleba DynioVit o charakterystycznym kształcie przyciągnie konsumentów wyjątkową formą, a następnie niepowtarzalnym dyniowym smakiem chleba pszenno - żytniego.
     
    Skosztuje chleba z natury dyni!

     

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    UNIFERM
    sprzedawca
    UNIFERM Polska

    Cena do negocjacji

  • Bułka rzymska

    Bułka rzymska

    Bułka pszenno - żytnia z aromatycznymi przyprawami oraz ziarnami.

    Aromat rozmarynu oraz rozmaitość ziaren i zbóż zawartych w mieszance UNIFERM Ährenspitz zapewni niepowtarzalną kompozycję smakową bułek o najwyższej jakości.

    Powtarzalność zakupu z UNIFERM Ährenspitz!

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Uniferm
    sprzedawca
    UNIFERM Polska

    Cena do negocjacji

  • UNIFERM Mais 20

    UNIFERM Mais 20

    Mieszanka 20% do produkcji chleba KUKURYDZIAN  oraz pieczywa drobnego.

    Zapewnia charakterystyczny kukurydziany smak pieczywa oraz wyjątkowy wygląd: żółty - kukurydziany miękisz oraz skórkę. UNIFERM Mais 20 to wyłącznie naturalne składniki, które zapewniają pieczywu tzw. czystą etykietę. Mnogość receptur oraz pomysłów na pieczywo zapewni urozmaicenie każdej oferty.

    Więcej
  • Czapka Gwiazdora

    Czapka Gwiazdora

    Ciastka drożdżowo - kruche nadziewane masą percepanową

     

    Ciasto drożdżowe

    5,00 kg Mąka pszenna 550
    1,00 kg Mieszanka do ciasta drożdżowego UNIFERM HefeFein
    0,50 kg Masło / Margaryna
    0,30 kg Drożdże UNI Aktiva
    2,75 kg Woda

    Ciasto kruche*

    4,54 kg Mąka pszenna 550
    2,54 kg Masło / Margaryna
    1,82 kg Cukier kryształ
    0,05 kg Sól
    0,55 kg Jaja
    0,05 kg Proszek do pieczenia
    *możliwość zastosowania własnej receptury na ciasto kruche

    Nadzienie

    12,50 kg Gotowa masa nadzieniowa UNIFERM Persipan

    Glazura

    1,60 kg Żel morelowy UNIFERM Gel-Aprikose
    0,80 kg Woda

    Dekorowanie

    1,30 kg Czekolada
    --------------------------------
    35,30 kg  Razem
     

    Wytwarzanie:

    1. Mieszanie / drożdżowe: intensywne 
    2. Mieszanie / kruche: zwyczajowo
    Temp.ciasta: 24°C
    Spoczynek: ok. 15 min
    Temp.wypieku: ok. 200°C
    Czas wypieku: ok. 15 min

    Przerób:

    Wytworzyć ciasto drożdżowo – kruche (50/50) i po krótkim spoczynku rozwałkować na grubość 2,5 mm. Wycinać kwadraty 12 na 12 cm oraz wypełnić masą Percepanową - UNIFERM Persipan. Ranty zwilżyć wodą i składać w trójkąt. Wypiekać bez gary w temp. 200°C ok. 15 min. Jeszcze ciepłe wypieki pokryć podgotowanym żelem UNIFERM Gel - Aprikose. Po wystudzeniu zamaczać rogi w czekoladzie.

    Więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe