...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Piece termoolejowe

    Piece termoolejowe

    Piece termoolejowe wsadowe przystosowane są do intensywnej eksploatacji. Technologia produkcji oraz najwyższej jakości materiały zapewniają długoletnią żywotność. Z myślą o piekarzach piece wsadowe skonstruowano tak, aby zapewniały bezpieczną pracę, a ich kształt był ergonomiczny i przyjazny w obsłudze.

    Piec zajmuje małą powierzchnię w piekarni w stosunku do jego powierzchni wypiekowej. Konstrukcja zapewnia równomierny rozkład temperatury na półce, ponieważ olej (nośnik ciepła) nieustannie jest tłoczony przez pompę. Piec wyposażony jest w nowoczesny system sterujący oparty na bazie komputera, który nieustannie nadzoruje prawidłową pracę urządzenia.  Powierzchnia grzejna kotła składa się z wytrzymałych na podwyższone temperatury rur, które są uporządkowane w dwie cylindryczne spirale. Wiązka rur jest tak ułożona, że przy minimalnym obciążeniu powierzchni grzejnej można osiągnąć optymalne warunki spalania.

    Każdy model posiada w standardzie dodatkową wytwornicę pary do komory garowniczej. Szafa sterownicza kotła umieszczona jest na kotle i w zależności od wymagań klienta (warunki zabudowy piekarni) może być umieszczona z jego różnych stron.

    Klient może decydować o umiejscowieniu przyłączy komina jak i rur łączących kocioł grzewczy z piecem. Panel sterowania kotła termoolejowego składa się z terminalu ze zintegrowanym sterowaniem w szafie elektrycznej kotła. Wszystkie stany pracy oraz temperatury mogą być odczytywane i zmienione na wyświetlaczu.

    zobacz katalog pdf >>

     

    Model   5.150 6.180 5.220 6.270 7.315 9.400
    Moc komory kW 3,3 3,3 4 4 4 6
    Komory szt. 5 6 5 6 7 9
    Zaparowniki szt. 6 7 6 7 8 9
    Powierzchnia wypiekowa m2 15 18 22 27 31,5 40

     

    Wymiary komory
    Szerokość mm 1230 1230 1860 1860 1860 1860
    Głębokość mm 2450 2450 2450 2450 2450 2450

     

    Wymiary pieca
    Szerokość mm 1630 1630 2300 2300 2300 2300
    Głębokość mm 3000 3000 3000 3000 3000 3000
    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    IBIS
    sprzedawca
    IBIS

    Cena do negocjacji

  • Piece ceramiczno-rurowe

    Piece ceramiczno-rurowe

    Piece wsadowe –  ceramiczno – rurowe „VapoReal” przeznaczone są do wypieku każdego rodzaju pieczywa, a w szczególności polskiego chleba pszenno-żytniego, dzięki zastosowaniu rurek i ceramiki. Piece wsadowe zbudowane są na elementach ceramicznych. Komory wypiekowe z płytami hertowymi ogrzewane są systemem grubościennych rurek Perkinsa. Podstawę pieca ceramiczno – rurowego tworzy ceramiczna komora spalania oraz ceramiczne kanały spalinowe. Bezpośrednio na kanałach gęsto ułożone są rurki Perkinsa oraz wydajne parownice, przez co do maksimum wykorzystano energię spalin. Ściany pieca wsadowego ceramiczno – rurowego wypełnione są zaprawą ceramiczną akumulującą ciepło. W piecu wsadowym można zastosować palenisko na opał stały. Bardzo duża akumulacja ciepła pozwala na pracę pieca piekarskiego bez przerwy na 3 zmiany.

     

     

    Model
    m2
      A4c 6.80 A4c 8.40 A4c 9.20 A4c 10.80 A4c 12.40 B4c 10.30 B4c 12.60 B4c 13.80 B4c 16.20 B4c 18.50 B4c 19.70
    Komora szerokość cm 124 124 124 124 124 186 186 186 186 186 186
    Komora głębokość cm 138 170 186 218 249 138 170 186 218 249 265
    Szerokość zewnątrz cm 200 200 200 200 200 262 262 262 262 262 262
    Głębokość zewnątrz cm 273 305 320 352 384 273 305 320 352 384 401
    Wysokość zewnątrz cm 230 230 230 230 230 230 230 230 230 230 230

     

    Model
    m2
      C4c 16.90 C4c 18.50 C4c 21.60 C4c 24.70 C4c 26.30 C4c 27.90 D4c 23.10 D4c 27.00 D4c 30.90 D4c 32.90 D4c 34.80
    Komora szerokość cm 248 248 248 248 248 248 310 310 310 310 310
    Komora głębokość cm 170 186 218 249 265 281 186 218 249 265 281
    Szerokość zewnątrz cm 323 323 323 323 323 323 323 323 323 323 323
    Głębokość zewnątrz cm 305 320 352 384 401 417 320 352 384 401 417
    Wysokość zewnątrz cm 230 230 230 230 230 230 230 230 230 230 230

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    IBIS
    sprzedawca
    IBIS
  • Piec modułowy IBIS GT

    Piec modułowy IBIS GT

    Piec posiadać może od 1 do 6 komór. Pełna regulacja temperatury grzałek zarówno dolnych jak i górnych gwarantuje udany wypiek. Całkowita dowolność pracy komór wypiekowych to kolejny atut, ponadto w standardzie oferuje się tzw. system zaparowania, również osobno dla każdej komory.

    Wypiek możliwy jest na blachach bądź też bezpośrednio na płycie hertowej. Dodatkowymi elementami wyposażenia jest oświetlenie odporne na temperaturę wewnątrz komór, co daje użytkownikowi dodatkową gwarancje niskiego zużycia energii jak i dużo dłuższą żywotność.

    Rozmiary komór, 124/84cm.

     

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    IBIS
    sprzedawca
    IBIS
  • Miesiarka spiralna z dzieżą stałą

    Miesiarka spiralna z dzieżą stałą

    Miesiarka spiralna stacjonarna IBIS  jest to najnowszej generacji urządzenie na rynku polskim do miesiania ciasta. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w budowie maszyn i sugestiom klientów z branży piekarniczej i cukierniczej powstało urządzenie spełniające wszystkie normy bezpieczeństwa oraz parametry techniczne niemożliwe do osiągnięcia w innych miesiarkach.

    Rozwiązania konstrukcyjne zapewniają intensywne i wydajne mieszania ciasta oraz uzyskanie najlepszych jego parametrów technologicznych poprzez idealne napowietrzenie i spulchnienie z dokładnym wymieszaniem surowców.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    IBIS
    sprzedawca
    IBIS
  • Miesiarka spiralna z dzieżą wyjezdną

    Miesiarka spiralna z dzieżą wyjezdną

    Miesiarka spiralna IBIS  jest to najnowszej generacji urządzenie na rynku polskim do miesiania ciasta. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w budowie maszyn i sugestiom klientów z branży piekarniczej i cukierniczej powstało urządzenie spełniające wszystkie normy bezpieczeństwa oraz parametry techniczne niemożliwe do osiągnięcia w innych miesiarkach.

    Rozwiązania konstrukcyjne zapewniają intensywne i wydajne mieszania ciasta oraz uzyskanie najlepszych jego parametrów technologicznych poprzez idealne napowietrzenie i spulchnienie z dokładnym wymieszaniem surowców.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    IBIS
    sprzedawca
    IBIS

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe