...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Q'ki Owsiane - Nowości BAKEPOL

    Q'ki Owsiane - Nowości BAKEPOL

    Chrupiące, z delikatnie ciągnącym się środkiem i charakterystyczną popękaną powierzchnią. Wyjątkowe ciastka, pełne owsianych płatków, które łatwo przyrządzić. Miks miesza się z odrobiną tłuszczu i wody. Ciasto jest plastyczne
    i łatwe w formowaniu.
    Q’ki występują w 3 wariantach: naturalnym, czekoladowym i owsianym.

    Więcej
  • Flavoria – mozaika smaków - Nowości BAKEPOL

    Flavoria – mozaika smaków - Nowości BAKEPOL

    Flavoria jest linią aromatów, w skład której wchodzi dziesięć najczęściej wybieranych nut smakowych i zapachowych.  Stanowi połączenie najwyższej jakości surowców oraz wieloletniego doświadczenia i wiedzy ekspertów z zakresu aromatów spożywczych.

    Więcej
  • Amore - Kwas Żytni  - Nowości BAKEPOL

    Amore - Kwas Żytni - Nowości BAKEPOL

    Pasta żytnia Amore  powstaje na bazie naturalnego kwasu żytniego. Idealna do produkcji pieczywa żytniego i mieszanego. Podstawą jest naturalny 3-fazowy kwas, zawiera dodatek kwasów organicznych, podwyższających kwasowość do 220-250°C.

    Więcej
  • Amore - Kwas Pszenny - Nowości BAKEPOL

    Amore - Kwas Pszenny - Nowości BAKEPOL

    Amore to produkty naturalnej fermentacji, przeprowadzonej w kontrolowanych warunkach, nakierowanych na osiągnięcie efektu najlepszego ciasta i pieczywa, zapewniając  wygodę pracy i idealne cechy wypieków. Kwas pszenny polecamy do produkcji pszennego asortymentu.

    Więcej
  • Karmelowa Gwiazdka

    Karmelowa Gwiazdka

    Karmelowe ciasto przełożone chrupiącą masą i słodkim kremem. Bardzo świąteczna, bardzo smaczna propozycja!

    Ciasto karmelowe:

    750 g Ciasto Karmelowe
    375 g jaja
    375 g olej

    Wszystkie składniki mieszać na wolnych obrotach przez ok. 5 minut przy zastosowaniu płaskiego mieszadła.  Masę wyłożyć do rantu 60x40 cm, równomiernie rozprowadzić.

    Masa migdałowa do zapiekania:

    200 g Florentynki Mix
    140 g orzechy włoskie
    30 g orzechy arachidowe siekane
    30 g migdały- słupki

    Składniki dokładnie wymieszać, posypać powierzchnię surowego ciasta karmelowego.
    Wypiekać w temperaturze 180°C przez 20-30 minut.
    Po wypieczeniu i wystudzeniu przekroić ciasto w poprzek na 2 blaty.

    Masa kajmakowa:

    750 g kajmak
    375 g orzechy arachidowe (połówki)

    Kajmak lekko podgrzać ( najlepiej w "kąpieli wodnej"), dodać orzechy i wymieszać. Blaty ciasta przełożyć masą, lekko docisnąć. Pokroić na batony o wymiarach ok. 10x4 cm.

    Polewa o smaku toffi:

    360 g Satina o smaku Toffi
    60 g olej

    Satinę podgrzewać z dodatkiem oleju w " kąpieli wodnej", ciągle mieszając do czasu całkowitego upłynnienia i powstania jednolitej masy (nie przekraczać temp. 55°C).

    Wierzch gotowych batonów pokryć polewą. Pozostawić do całkowitego zastygnięcia.

    Przyrządzanie:

    Fantazyjnie udekorować - wg uznania.

    Więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe