...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Polewa Multi Intense

    Polewa Multi Intense

    O intensywnie kakaowym smaku i szlachetnej, czekoladowej barwie. 16 % zawartości kakao w składzie. Multi – funkcjonalność i mnogość zastosowań: oblewanie, formowanie, musy, ganasze, zamsze. Polewa nie wymaga temperowania.

    Wysoko wydajna polewa cukiernicza o doskonałej krystalizacji i walorach zbliżonych do czekolady. Na oblewanym produkcie tworzy cienką, chrupiącą warstwę o atrakcyjnym połysku.

    Forma: płatki

    OBLEWANIE I FORMOWANIE I MUSY I GANASZE I ZAMSZE

    • Aż 16% zawartości kakao w składzie
    • 100% nieutwardzonych tłuszczów (NH) w recepturze
    • Nie wymaga temperowania przed zastosowaniem Multi-funkcjonalność i mnogość zastosowań

    Pobierz ulotkę >

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Terravita
    sprzedawca
    Terravita
  • Katalog cukierniczy Irca Group

    Katalog cukierniczy Irca Group

    Zbacz nasz katalog cukierniczy.

    Zobacz katalog online Pobierz katalog 

    Dlaczego Irca?
    Marki tworzące Grupę IRCA pozwalają nam dostarczać kompletne rozwiązania w różnych kategoriach produktów. Wszystko, czego możesz potrzebować, znajduje się w jednym miejscu, dzięki czemu tworzenie jest niezwykle łatwiejsze. Jakość wymaga skrupulatnej kontroli; dlatego przywiązujemy dużą wagę do każdego aspektu produkcji, od monitorowania i wyboru dostawców surowców po gotowy produkt.

    • Ponad 100 lat historii.
    • Ponad 300 dystrybutorów w regionie EMEA.
    • Ponad 2400 pracowników w Europie, USA i Wietnamie.
    • 200 000 ton wyprodukowanych składników 

    Zobacz katalog online >

    Pobierz katalog >

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Irca
    sprzedawca
    irca
  • Mistrz Branży styczeń-luty 2025

    Mistrz Branży styczeń-luty 2025

    Co sprawia, że dubajska czekolada trafiła w upodobania konsumentów na całym świecie? Jaki kształt tortu będzie modny w tym sezonie? Na czym polega profesja bread sommeliera? Czy w piekarni można serwować drinki i koktajle? A na naszej okładce zwyciężczyni Mistrzostwo Polski na Deser - Katarzyna Arendarczyk.

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    W drodze na szczyt – rozmowa z Katarzyną Arendarczyk
    Wszystko płynie – rozmowa z Danielem Matzem
    Bread sommelierka – rozmowa z Aleksandrą Bednarek
    Jakość zawsze się obroni – rozmowa z Piotrem Gamzą, dyrektorem handlowym Wachtel Polska

    Mistrz produkcji
    Słodkie trendy 2025
    Dubajska czekolada – epokowy viral
    Zakwasy – wspólne dzieło piekarza i mikroorganizmów
    Twoja tartaletka w zautomatyzowanej produkcji
    Domowe manufaktury
    Sztuczna inteligencja w cukiernictwie
    Masy do ciast, cz. 2

    Receptury na tłusty czwartek/karnawał
    Minipączki cynamonowe
    Kremowy sernik pistacjowy
    Delicja czekoladowa z owocami lasu
    Faworki kruche, klasyczne

    Mistrz zarządzania
    Gdzie diabeł nie może, tam Rzemieślnika pośle
    Trendy piekarnicze i cukiernicze na 2025 rok: czas na innowacje i doskonałość
    Zakładamy domową manufakturę cukierniczą

    Flash news
    Słodki karnawał z KOMPLET Polska
    Książkowa premiera: Ciasteczka Cieszyńskie
    Dibas + Piccolo C – duet doskonały
    Jarosław Dyniewicz laureatem LORENA’S SWEETS
    Relacja: finał dekorPIERNIKart

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

      

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży

    cena 38,00 zł

  • Pasty cukiernicze

    Pasty cukiernicze

    Pasta waniliowa z drobinkami i nasionkami wanilii, 50 g, szklany słoik

    Wygodny w użyciu produkt wytworzony z całych lasek wanilii. Do jej produkcji selekcjonujemy tylko najwyższej jakości laski wanilii Burbon sprowadzanej z Madagaskaru.

    Charakteryzuje się intensywnym smakiem, doskonale sprawdzi do wypieków, oraz wzbogaci smak napojów i deserów.

    Polecamy również inne nasze pasty.
    Produkty Royal Brand zawierają wyłącznie naturalne składniki.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Royal Brand
    sprzedawca
    Royal Brand
  • Pasta waniliowa

    Pasta waniliowa

    Pasta waniliowa z najlepszego produktu bazowego.

    Pasta waniliowa (pasta z wanilii) powstaje z najcenniejszych ziarenek wanilii zbieranych na słonecznych polach Madagaskaru. Typ Bourbon jest najbardziej cenionym, z uwagi na właściwości smakowe i aromatyczne. To najbardziej esencjonalna pasta waniliowa z dostępnych. Pastę waniliową zamówisz wygodnie online z dostawą do domu lub firmy.

    • wysoka wydajność
    • pasta z wanilii dobra do wypieków na Boże Narodzenie lub Wielkanoc


    Skład pasty waniliowej Pi-nuts
    cukier inwertowany, ekstrakt wanilii bourbon (15%), woda, laska wanilii (2%), zagęszczacz: guma tragakantowa.

    Najwyższa zawartość wanilii w składzie!

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Pi-NUTS
    sprzedawca
    Pi-NUTS

Produkty promowane

Prezentacja produktów

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe