...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • COOKIES (MEC3) lody o smaku kruchych ciasteczek z czekoladą

    COOKIES (MEC3) lody o smaku kruchych ciasteczek z czekoladą

    Autorski smak i zestaw MEC3. Najbardziej znane i bijące swoiste rekordy sprzedaży lody o smaku kruchych ciasteczek z czekoladą.

    Zestaw zawiera 2 produkty:
    1 wiaderko 4,5 kg koncentratu BISCOTTINO (kod 14094),
    1 puszkę 6 kg COOKIES® krem (kod 14322) - pasta czekoladowa z kawałkami kruchych ciasteczek.

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kames / MEC3
    sprzedawca
    Kames
  • Mistrz Branży marzec 2023

    Mistrz Branży marzec 2023

    Sernik idealny, czyli jaki? Jaką rolę jajko odgrywa w wypiekach? Wiosenne kwiaty z cukru krok po kroku. Historia piekarni Versailles. A na naszej okładce kobieta biznesu, która z branży reklamowej przerzuciła się na lukrowanie pierników. Branżowa Osobowość Roku - Agnieszka Krenc! Zapraszamy do lektury nowego Mistrza Branży.

     

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Ciastka lukrowane na miarę – rozmowa z Agnieszką Krenc
    Kolorowa babeczka – rozmowa z Alicją Atmin
    Słodycz na gorzkie czasy – rozmowa z Izabelą Greń

    Mistrz produkcji
    A na deser… sernik
    Versailles – historia piekarni
    Za drzwiami piekarni
    Rok 2023 rozpoczęty
    Wiosna na torcie
    Kilka uwag przed sezonem
    Jego ważność jajko

    Receptury
    Babka piaskowa pistacjowa
    Chleb z kiełkami owsa
    Wielkanocna radość
    Jagodowa margaretka
    Babka adwokatka
    Babka ukraińska
    Soczysta babeczka drożdżowa
    Jogurtowy raj
    Babka czekoladowa
    Bezglutenowy biszkopt
    Tort bezowy
    Sernik limonkowy

    Mistrz zarządzania
    Zarządzanie jakością, zarządzanie informacją
    Sklep piekarniczy… czy coś jeszcze?

    Flash news

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży

    cena 38,00 zł

  • Chleb jak dawniej Uldo

    Chleb jak dawniej Uldo

    Chleb jak dawniej to znakomite pieczywo pszenne, które swoim smakiem, zapachem oraz strukturą przywołuje wspomnienia tradycyjnego pieczywa pszennego, wypiekanego przez rzemieślnicze piekarnie sprzed lat.

    Chleb jak dawniej posiada niezwykle delikatny i wilgotny miękisz, znakomicie smakuje, a odpowiednio przechowywany zachowuje swoje walory przez długi czas.

    Chleb jak dawniej to doskonała propozycja na codzienne pieczywo dla całej rodziny, który dzięki odpowiednio dobranym składnikom, posiada smak tradycyjnego, domowego chleba.

     



    Więcej
  • Glazura Sunset Glaze

    Glazura Sunset Glaze

    Zwiększ atrakcyjność swoich produktów, jednocześnie unikając trudności wynikających z użycia jaj! Glazura Puratos Sunset Glaze to doskonała alternatywa dla glazur na bazie jaj.

    • Zapewnia wspaniałe rezultaty
    • Jest łatwa w użyciu
    • Zapewnia 100% bezpieczeństwo produktu (eliminuje wszelkie zagrożenia związane z użyciem jaj)
    Więcej
  • Mistrz Branży luty 2023

    Mistrz Branży luty 2023

    Jaki jest kolejny zawodowy i życiowy cel Igora Zaritskyi'ego, finalisty World Chocolate Masters? Czy lodziarnie są bezpieczne w dobie inflacyjnego kryzysu? Co jest potrzebne by zacząć produkować draże? Dlaczego warto sprzedawać emocje, a nie tylko produkty?

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Priorytety Igora – rozmowa z Igorem Zaritskiy'm
    Cukiernictwo w zimnej odsłonie – rozmowa z Krystianem Krzykawskim
    Lody nie dla ochłody – rozmowa z Szymonem Sapiehą

    Mistrz produkcji
    Smaczne cukiernictwo w wersji wegańskiej? To możliwe!
    Draże – młodsze siostry pralin
    Kakao to nie tylko barwnik
    Kawiarnia w różnych rolach
    Kreatywny sugarcrafting z Angeliką Chwyć
    Szef kuchni pisze
    Zysk w produkcji lodów rzemieślniczych
    Zaproś trolle do swojej lodziarni
    Pączki przez okrągły rok

    Receptury
    Malinowa adwokatka
    Bułki owsiane z dodatkiem jogurtu
    Lody słony karmel
    Tort miodownik

    Mistrz zarządzania
    Eleganckie śniadanie
    Wino idealne do… chleba
    Za drzwiami piekarni
    Premiumizacja vs inflacja

    Flash news

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży
  • Mistrz Branży styczeń 2023

    Mistrz Branży styczeń 2023

    Jaki kolor powinny mieć zarówno ściany jak i ciastka w 2023? Czy w czasach kryzysu warto inwestować w siebie i swój biznes? Z czego i gdzie się szkolić? A na naszej okładce - Sara Szal, właścicielka butikowej cukierni i bistro Mono.

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Śmiałe marzenia, działanie z pasją – rozmowa z Sarą Szal
    Czujemy miętę do chleba – rozmowa z Kamilem Bochniakiem i Dawidem Rybarzem
    Estetka w cukierni – rozmowa z Anną Siwiec-Kaczmarczyk

    Mistrz produkcji
    Smaczne rokowania na nowy rok
    Powtórka z pączków

    Receptury na tłusty czwartek

    • Ciastka wulkany
    • Pączki wegańskie z nadzieniem o smaku advocat
    • Oponki
    • Minipączki twarogowe z nadzieniem
    • Kule z mlecznej czekolady
    • Fioletowe spring rollsy
    • Figi w kremowym sosie z gorgonzolą


    Za drzwiami piekarni
    Suska sechlońska – zimowy specjał
    Szef kuchni pisze

    Mistrz zarządzania
    Piekarnictwo w dawnym Krakowie – rozmowa z Marcinem Gadochą
    Przedstawiamy kolor 2023 roku – karminowa królowa Viva Magenta!!!
    Nauki nigdy dość!
    Gdzie się szkolić w Polsce – wykaz 2023

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży

Produkty promowane

Prezentacja produktów

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe