Nagrody w plebiscycie - ufundowane przez firmę Zentis Polska
3 bony towarowe o wartości 300 zł każdy do zrealizowania w Zentis Polska.
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Nagrody w plebiscycie - ufundowane przez firmę Zentis Polska
3 bony towarowe o wartości 300 zł każdy do zrealizowania w Zentis Polska.
Wymiary: wysokość/szerokość/długość: 550 x 600 x 700 mm
Powierzchnia wypiekowa: 0,46 m2 (obliczeniowa)
Liczba komór / poziomów: 3 półki/blach
Wymiary blach: 440x350
Zakres temperatur: max 250°C
Moc pieca: 3,1 kW
Źródło energii: elektryczny
Zużycie energii: brak danych
Waga: 52-54 kg (w zależności od wersji wyposażenia)
Dodatkowe informacje: Piec Minimat 43 S – najmniejszy piec konwekcyjny Wiesheu. Jego kompaktowe rozmiary, zasilanie 230V, wbudowany zbiornik wody do zaparowania, w połączeniu z wysoką wydajnością, pozwalają na prowadzenie wypieku na sklepach gdzie do tej pory nie było to możliwe. Piec Minimat można łączyć z innymi piecami tworząc zestawy Vario, uzyskujemy wtedy większą elastyczność i wydajność oszczędzając miejsce na sklepie. Piec Minimat może być ustawiony na podstawie lub garowni, uzyskujemy w ten sposób zintegrowany system do rozrostu i wypieku ciasta na miejscu w sklepie. Dwa warianty systemów sterowania: Clasic lub Comfort zapewniają, że obsługa pieca jest dziecinnie prosta nawet dla mniej doświadczonego użytkownika. W połączeniu ze sterowaniem Comfort piec Minimat może być wyposażony w zamek bezpieczeństwa umożliwiający ustawienie i bezpieczną pracę pieca również w strefie obsługi klienta. Podwójnie przeszklone drzwi pieca zapewniają bezpieczeństwo, oszczędność energii, eksponując jednocześnie produkty wypiekane w piecu. Zoptymalizowany przepływ powietrza w komorze pieczenia, zaparowanie natryskowe oraz rewersyjny wentylator zapewniają doskonałe wyniki pieczenia. Piec Minimat może być opcjonalnie wyposażony w okap ze skraplaczem pary, wtedy cała para powstająca w piecu jest skraplana i odprowadzana do kanalizacji – nie ma konieczności prowadzenia oddzielnych kanałów wentylacyjnych.
Wymiary: wysokość/szerokość/długość: 700 x 930 x 970 mm
Powierzchnia wypiekowa: 1,20 m2 (obliczeniowa)
Liczba komór / poziomów: 5 półek/blach
Wymiary blach: 400x600
Zakres temperatur: max 250°C
Moc pieca: 9,6 kW
Źródło energii: elektryczny
Zużycie energii: brak danych
Waga: 117-137 kg (w zależności od wersji wyposażenia)
Dodatkowe informacje: Piec Dibas – piec konwekcyjny z drzwiami, które chowają się w obudowę pieca i tym samym nie blokują przejścia. Zapewnia większą swobodę kształtowania przestrzeni i ruchu podczas codziennej pracy, pozwala na usytuowanie bliżej klienta. Specjalny zamek bezpieczeństwa zapewnia bezpieczne użytkowanie również w strefie obsługi klientów. Higieniczna komora pieca (pozbawiona narożników) w połączeniu z systemem mycia automatycznego zapewnia wyjątkową łatwość utrzymania czystości w piecu. Trzy warianty systemów sterowania: Clasic, Comfort lub Exclusive zapewniają, że obsługa pieca jest dziecinnie prosta nawet dla mniej doświadczonego użytkownika. Zoptymalizowany przepływ powietrza w komorze pieczenia, zaparowanie kaskadowe lub natryskowe oraz rewersyjny wentylator zapewniają doskonałe wyniki pieczenia. Piec Dibas można łączyć w system Vario z innymi piecami modułowymi i konwekcyjnymi, jak również z garowniami, uzyskujemy w ten sposób zintegrowany system do rozrostu i wypieku ciasta na miejscu w sklepie. Piec na życzenie klienta może być wykonany w wersji Nostalgic.
Wymiary: wysokość/szerokość/długość: 930 x 860 x 450 mm
Powierzchnia wypiekowa: 0,5 m2
Liczba komór / poziomów : 2 komory / tła
Wymiary blach: 400x600
Zakres temperatur: max 250°C
Moc pieca: 6,4 kW
Źródło energii: elektryczny
Zużycie energii: brak danych
Waga: 150-184 kg (w zależności od wersji wyposażenia)
Dodatkowe informacje: Piec Modułowy EBO 64 L – piec posiada 2 komory zintegrowane w jeden moduł – komory pracujące równocześnie. Nowy mechanizm otwierania drzwi zapewnia możliwość czyszczenia szyby bez potrzeby jej demontażu. System precyzyjnej kalibracji mocy grzania, specjalna płyta kamienna z powłoką zapobiegającą przywieraniu oraz zaparowanie, pozwala na uzyskanie doskonałej skórki produktu niezależnie od tego czy pieczemy bezpośrednio na hercie czy na blasze piekarniczej. Trzy warianty systemów sterowania Clasic, Comfort lub Exclusive zapewniają, że obsługa pieca jest dziecinnie prosta nawet dla mniej doświadczonego użytkownika. Na życzenie klienta piec EBO może być wyposażony w technologię STIR która skraca czas pieczenia. Piece EBO można zestawiać piętrowo do 4 modułów w zestawie, jak również z innymi piecami konwekcyjnymi i Garowniami, uzyskujemy w ten sposób zintegrowany system do rozrostu i wypieku pieczywa na miejscu w sklepie.
Piec na życzenie klienta może być wykonany w wersji Nostalgic.
Przewodnik po Finest Belgian Chocolate' wydany przez markę Callebaut, to publikacja pełna wiedzy oraz interesujących faktów.
Przewodnik, w zajmujący sposób, odkrywa sekrety produkcji najlepszej belgijskiej czekolady i przeprowadza czytelnika zarówno przez historię tego pysznego produktu jak i cały proces, poczynając od ziarna a na pysznej czekoladzie kończąc.
Główna część publikacji to receptury na wyśmienite desery, praliny i ciasta, stworzone przez najlepszych doradców technologicznych Callebaut z całego świata, którzy profesjonalnie inspirują i uczą jak pracować z czekoladą aby stworzyć czekoladowe dzieła które zachwycą każdego.
Przywództwo często stanowi o przewadze konkurencyjnej firmy – przekonuje dr inż. Joanna Tokar w swojej najnowszej książce „Samodoskonalenie menedżerów – rozwój kompetencji przywódczych”. Mało że przekonuje, to potrafi wskazać drogę, jak osiągnąć ten cel.
Joanna Tokar, autorka wielu publikacji z zakresu komunikacji, zarządzania i obsługi klienta, po raz kolejny pokazała, że jest wnikliwą obserwatorką, kompetentną trenerką biznesu i dobrym coachem. Jej nowa publikacja to nie tylko obraz rzeczywistości gospodarczej, w której jest wiele przeszkód w obszarze rozwoju zawodowego menedżerów, ale też wnikliwe studium na temat ich samodoskonalenia. Jest to o tyle ciekawe, że dokonane z nowej perspektywy z naciskiem na rozwój własnych kompetencji przywódczych.
- Książkę tę napisałam z myślą o tych odbiorcach, którzy interesują się rozwojem kompetencji przywódczych, tj. przedsiębiorców, menedżerów, a także studentów zarządzania – mówi Joanna Tokar w rozmowie z redakcją MB. - Przywództwa można nauczyć się poprzez samodoskonalenie, a przeistoczyć się z menedżera w kompetentnego przywódcę jest silnie związane z koniecznością jego własnego rozwoju. Najważniejsze jest zrozumienie potrzeby tego procesu, zarówno w kontekście organizacyjnym, jak i indywidualnym, a także wzięcie odpowiedzialności za własny rozwój oraz odpowiednie pokierowanie nim. Dlatego zapraszam Czytelników „Mistrza Branży” do lektury mojej najnowszej książki – dodaje.
Wydawca: Difin
Data wydania: 2013
Liczba stron/format: 228/B5
Okładka: miękka
Cena: 49 zł
Prezentacja produktów