Dwa zestawy słodkich upominków od firmy Sempre.
Katalog Produktów i Usług
Lista produktów
-
-
-
Lodowe Szaleństwo z Plusem - Lody Ready Line
WięcejTowar uczestniczy w promocji PLUSA „Lodowe szaleństwo". Zainteresowanych prosimy o kontakt:
P.P.U. PLUS Sp. z.o.o. tel.: +48 42 674 52 24, 674 69 45, 674 41 312
10 minut i lody READY LINE gotowe
jogurt, cytryna, zielona herbata , gelatella
Produkty Ready Line mają wysoki poziom convenience i przeznaczone są do zimnego przetwarzania. Dodając tylko mleko lub wodę osiągniemy po 10 minutach wspaniały efekt w postaci wyśmienitych lodów, deserów lodowych i shaker'ów. Dozowanie: 500g proszku / litr mleka lub wody. Termin przydatności 48 miesięcy.
PRODUKTY READY LINE
ZASTOSOWANIE
OPAKOWANIE
Cytryna
z wodą
10 x 1,25kg
Jogurt
z mlekiem
10 x 1,20kg
Gelatella
z mlekiem
2 x 3,00kg
Zielona herbata
z wodą
10 x 1,25kg
-
Mlektyna Słodka UHT
WięcejŚmietanka roślinna z dodatkiem protein mleka i cukru o wyjątkowych walorach smakowych, do ubijania. Można ją zamrażać, a także mieszać z aromatami, barwnikami i galaretką. Doskonale sprawdza się jako dekoracja do kawy.
Okres przydatności do spożycia: 4 miesiące od daty produkcji
Opakowanie: 5 L bag-in-box
JAKOŚĆ Z MLEKA -
Kremówka Bieruńska UHT 33%
WięcejŚmietanka z dodatkiem tłuszczu roślinnego, o wszechstronnym zastosowaniu w gastronomii i cukiernictwie m.in. do ubijania, tortów, deserów.
Okres przydatności do spożycia: 3 miesiące od daty produkcji
Opakowanie: 5 L bag-in-box
JAKOŚĆ Z MLEKA -
Uldo Ciasto Czekoladowe
WięcejReceptura:
10,00 kg Uldo Ciasto Czekoladowe
5,00 kg Jajka
5,00 kg Olej
2,00 l Woda (zimna)
----------------------
22,00 kg Ciasto
Parametry:
Czas mieszania: 3 - 4 min. średnie obroty (liściem)
Naważka: 2200 g
Czas pieczenia: 60 min.
Temperatura pieca: 180°CWytwarzanie:
- Do miksera odważyć składniki płynne (jaja, olej, woda), dodać odważoną mieszankę Ciasta Czekoladowego.
- Mieszać 3-4 minuty na średnich obrotach, za pomocą palety (nie rózgą), nie ubijać. Ciasto wylać do rantów, forem wyłożonych pergaminem. Do dekoracji można użyć owoców z zalewy, owoców świeżych lub mrożonych, można zastosować krem budyniowy do zapiekania lub masę marcepanową.
- W przypadku zastosowania owoców zaleca się mieszanie masy ciasta nie dłużej niż 3 min. na średnich obrotach miksera.
- Ciasto idealnie nadaje się na blaty do ciastek tortowych, wtedy zaleca się mieszanie masy ciasta 4 min. na średnich obrotach. Można przygotować większy ale niższy blat - nie trzeba wtedy go kroić, można złożyć dwa: jeden na drugi. Przed nałożeniem kremu lub bitej śmietany blat można nasączyć lub posmarować kwaśną marmoladą np. z czarnej porzeczki.
- Ciasto pieczemy w temperaturze 180°C przez około 60min. (receptura powyżej - naważka masy 2,2 kg), mniejsze naważki piec krócej np. 45min. w przypadku połowy porcji (1,1kg).
Produkty promowane
Prezentacja produktów