...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Masa makowa

    Masa makowa

    MASA MAKOWA – jest gotowym do użycia nadzieniem, przygotowanym wg tradycyjnej receptury opartej na mieleniu maku z dodatkiem bakalii. Masa makowa poddana procesom zamrażania i zapiekania zachowuje wszystkie właściwości nadane jej podczas procesu produkcji. W ofercie dostępna jest także masa makowa bez bakalii.


    Masa Makowa (puszka)
    Zawartość suchej masy: nie mniej niż 38%.
    Zawartość cukru: 40%.
    Produkt nie zawiera sztucznych barwników.
    Masa Makowa (pojemnik plastikowy) – bez bakalii
    Zawartość suchej masy: nie mniej niż 60%.
    Zawartość cukru: 65%.
    Produkt nie zawiera sztucznych barwników.

    ZASTOSOWANIE:

    • gotowa, tradycyjna masa do makowców, strucli makowych, mazurków, bułeczek drożdżowych oraz tortów makowych;
    • dodatek do drobnego pieczywa cukierniczego oraz ciasta francuskiego i półfrancuskiego, kruchego, biszkoptowego, biszkoptowo-tłuszczowego;
    • składnik lodów, kremów i deserów;
    • znakomity dodatek do wyrobów gastronomicznych takich jak: kutia, kluski z makiem, pierogi.

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Prospona
    sprzedawca
    Prospona

    Cena do negocjacji

  • Owoce kandyzowane w syropie

    Owoce kandyzowane w syropie

    OWOCE KANDYZOWANE W SYROPIE – to produkty otrzymane z owoców poddanych procesowi
    wysycenia cukrem, a następnie zanurzonych w aromatycznym syropie. Dzięki odpowiedniej zawartości
    cukru długo zachowują swą jędrność, barwę oraz kształt. Syrop natomiast jest doskonałym nośnikiem smaku
    w masach i kremach do tortów. Produkty te posiadają właściwości termostabilne – nie zmieniają swoich
    właściwości podczas zamrażania i zapiekania.


    Zawartość owoców kandyzowanych w syropie: 65%.
    Zawartość cukru: min. 65%.
    Większość produktów nie zawiera sztucznych barwników.


    ZASTOSOWANIE:
    • kolorowa i naturalna dekoracja tortów, ciast, deserów i kuwet lodowych;
    • dodatek do wyrobów cukierniczych, piekarskich i gastronomicznych;
    • składnik mas lodowych.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Prospona
    sprzedawca
    Prospona

    Cena do negocjacji

  • Owoce kandyzowane dla przemysłu spożywczego

    Owoce kandyzowane dla przemysłu spożywczego

    OWOCE KANDYZOWANE DLA PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO – to produkty otrzymane z owoców
    poddanych procesowi wysycenia cukrem. Dzięki odpowiedniej zawartości cukru długo zachowują swą jędrność, barwę oraz kształt. Owoce kandyzowane to produkty termostabilne – nie zmieniają swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania. Stopień obsuszenia, kwasowość i zawartość cukru w owocach kandyzowanych dostosowywane są do indywidualnych potrzeb odbiorców.


    Sporządzono z 105 g - 240 g owoców na 100 g
    gotowego produktu.
    Zawartość cukru: min. 65%.
    Produkty nie zawierają sztucznych barwników.


    ZASTOSOWANIE:
    • do oblewania czekoladą;
    • wsad owocowy do pralin i czekolad;
    • składnik mas lodowych;
    • dodatek do batonów i ciastek oraz produktów typu musli;
    • składnik herbat owocowych.

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Prospona
    sprzedawca
    Prospona

    Cena do negocjacji

  • Owoce kandyzowane

    Owoce kandyzowane

    OWOCE KANDYZOWANE – to produkty otrzymane z owoców poddanych procesowi wysycenia cukrem. Dzięki odpowiedniej zawartości cukru długo zachowują swą jędrność, barwę oraz kształt. Bogata gama kolorów i form sprawia, że znajdują szerokie zastosowanie w cukiernictwie, piekarnictwie i gastronomii. Owoce kandyzowane to produkty termostabilne – nie zmieniają swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania.


    Sporządzono z 105 g – 240 g owoców / warzyw na 100 g gotowego produktu.
    Zawartość cukru: min. 65%.
    Większość produktów nie zawiera sztucznych barwników.


    ZASTOSOWANIE:
    • kolorowa i naturalna dekoracja tortów, ciast, deserów;
    • dodatek do wyrobów cukierniczych, piekarskich i gastronomicznych;
    • składnik mas lodowych;
    • doskonałe do oblewania czekoladą.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Prospona
    sprzedawca
    Prospona

    Cena do negocjacji

  • Marmolady

    Marmolady

    MARMOLADY – to produkty, otrzymane w procesie gotowania owoców oraz przecierów
    owocowych poprzez odparowywanie wody. Ich konsystencja uzależniona jest od potrzeb i wymagań
    klientów. W zależności od zawartości owoców rozróżnia się: marmolady twarde, dające się łatwo
    kroić oraz marmolady miękkie. Ich odpowiednio przetarta, gładka struktura pozwala dozować je
    ręcznie i automatycznie.

    Sczególnie na tłusty czwartek polecamy MARMOLADY PĄCZKOWE a wśród nich marmolada pączkowa wieloowocowa, o smaku malinowym oraz o smaku różany. Ich odpowiednio przetarta, gładka struktura pozwala dozować je ręcznie i automatycznie.Gotowe do nastrzykiwania doskonale nadają się jako nadzienie do pączków.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Prospona
    sprzedawca
    Prospona

    Cena do negocjacji

  • Płatki róży z cukrem

    Płatki róży z cukrem

    PŁATKI RÓŻY Z CUKREM – to wyjątkowy produkt, powstały ze starannie dobranego surowca. Przygotowany według tradycyjnej receptury, opartej na ucieraniu naturalnych płatków róży z cukrem, zachowuje charakterystyczny różany smak i aromat.

    Zawartość płatków róży: 30%.

    Zawartość cukru: 70%.

    ZASTOSOWANIE:

    •nadzienie do pączków;

    •aromatyczny i smakowy dodatek do mas i kremów cukierniczych;

    •komponent smakowy marmolad i nadzień cukierniczych.

     

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Prospona
    sprzedawca
    Prospona

    Cena do negocjacji

Produkty promowane

Prezentacja produktów

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe