...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Ubijaczki kątowe REGO typu S

    Ubijaczki kątowe REGO typu S

    Wysokiej jakosci, ekonomiczna ubijaczko – mieszarka. Solidnie wykonany wysokiej jakosci wyrób za bardzo korzystna cene. REGO – maszyny piekarnicze, wydajne i niezawodne wspomagaja piekarzy i cukierników od ponad 70 lat. Seria
    modeli typu SM jest niezbedna zarówno dla cukierników w małych jak i w duzych piekarniach, cukierniach. Wysoka jakosc i stosunkowo niska cena produktu jak i bardzo dobre własciwosci eksploatacyjne powoduja, iz zakup maszyny Typu SM jest dla Panstwa jedna z najlepszych inwestycji.

    Główne zalety w skrócie:

    bezstopniowa regulacja obrotów duzy zakres regulacji predkosci obrotowej wrzeciona roboczego mechaniczne przestawianie wysokosci dziezy z systemem automatycznego blokowania na ustawionej wysokosci łatwa obsługa reczna maszyny przełaczanie z miesienia na ubijanie realizowane jest za pomoca centralnego panelu sterowania błyskawiczna wymiana narzedzi roboczych

    Możliwe wyposażenie:

    Dzieza, rózga do miesienia, ubijania i miksowania, mieszadło hakowe, mieszadło spiralne, mieszadło płaskie, podgrzewacz elektryczny lub gazowy.                                                                                                                                                             Typ SM 2SM

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Rego
    sprzedawca
    Mech Masz

    Cena do negocjacji

  • Przesiewacz do mąki

    Przesiewacz do mąki

    Przesiewacz do mąki produkcji MECH-MASZ Żnin jest zaliczany do nowej generacji tego typu urządzeń, posiadających innowacyjne rozwiązanie siania – „sianie delikatne prawie jak ręczne”

    Specjalny system siania „kołyska” pracująca na zasadzie wahadła, dostępna tylko w naszych przesiewaczach eliminuje dwa podstawowe problemy związane z sianiem mąki:

    nie powoduje nadmiernego pylenia nie powoduje przecierania mąki i zaburzania jej struktury, jak w innych konkurencyjnych urządzeniach pracujących na zasadzie siły odśrodkowej, co automatycznie przekłada się na lepszą jakość produktu

    Dzięki tej technologii przesiewana mąka ulega również dobremu napowie-trzeniu, co również przynosi wymierne korzyści w dalszym procesie.

    Zwarta konstrukcja – ilość zajmowanego miejsca ograniczona do minimum.

    Zastosowanie obrotowych kółek – bardzo łatwy do przemieszczania.

    Proste formy – łatwe w utrzymaniu czystości.

    Na życzenie klienta:

    zmiana standardowej wielkości oczka sita według życzenia, przystosowująca urządzenie do siania innego produktu zmiana wysokości podnoszenia mąki do 3,5 m

    Opis działania:

    1. Worek mąki układamy na specjalnej
    podtrzymce.
    2. Napełniamy lej mąką.
    3. Mąka spadając na ruchome sito ulega
    przesianiu.
    4. Przesiana mąka przedostaje się do
    zbieraków narzucających surowiec na ślimak.
    5. Ślimakiem mąka transportowana jest do
    wylotu i podawana bezpośrednio do dzieży
    miesiarki.

     

    Charakterystyka techniczna Wydajność Zasialnie

    Moc [kW]

    Wymiary [mm]
    szer. x dł. x wys. Waga [kg] do 2 t / h 400 Volt, 50 Hz 0,75 600 x 1000 x 1250 105
    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Mech Masz
    sprzedawca
    Mech Masz

    Cena do negocjacji

  • Kwas Słodowy

    Kwas Słodowy

    Kwas Słodowy powstaje przez naturalną fermentację mąki pszennej z dodatkiem odpowiednio wybranych składników słodowych. Cały proces zapoczątkowują wyselekcjonowane czyste szczepy bakterii. Zastosowane składniki słodowe w połączeniu ze związkami smakowo-zapachowymi, powstającymi w czasie fermentacji pszennej, nadają jeszcze bardziej intensywny smak i zapach wszystkim gatunkom pieczywa.

    Zalecane dozowanie kwasu 2-3%.       

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Fermis
    sprzedawca
    Fermis

    Cena do negocjacji

  • Kwas Pszenny

    Kwas Pszenny

    Kwas Pszenny jest kompozycją naturalnie fermentowanego rozczynu pszennego i ekstraktu słodowego. Produkt ten jest wytwarzany w procesie fermentacji zapoczątkowanej przez specjalnie dobrane szczepy bakterii, które nie tylko gwarantują odpowiednio ukierunkowany przebieg fermentacji kwasu, ale również wytwarzają cały szereg związków skutecznie hamujących rozwój bakterii gnilnych oraz pleśni i wpływają w ten sposób na większą trwałość mikrobiologiczną pieczywa.

    Zalecane dozowanie kwasu 2-4%.

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Fermis
    sprzedawca
    Fermis

    Cena do negocjacji

  • Koncentrat ciasta drożdżowego "Bajeczne"

    Koncentrat ciasta drożdżowego "Bajeczne"

    Koncentrat przeznaczony jest do produkcji półcukierniczego ciasta drożdżowego metodą jednofazową. Z koncentratu można otrzymać różne asortymenty wyrobów drożdżowych takie jak: babka drożdżowa, placek drożdżowy, bułki maślane, drożdżówki itp. Uzyskane z koncentratu wyroby odznaczają się dużą pulchnością, delikatnością i wybornym smakiem. Nadają się jako spody pod owoce świeże i mrożone. Delikatny miękisz nie opada pod ciężarem owoców ani nie nasiąka sokiem.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    AKO
    sprzedawca
    AKO S.A.

    Cena do negocjacji

  • Zaciemniacz Mambo

    Zaciemniacz Mambo

    Zaciemniacz  “Mambo” jest to płynny ekstrakt prażonego słodu jęczmiennego o obniżonej lepkości, dzięki czemu ułatwione jest jego dozowanie oraz rozprowadzenie w masie ciasta. Efekty stosowania zaciemniacza “Mambo” to przede wszystkim ładna brązowa barwa miękiszu, lepsze walory smakowo -zapachowe, większa objętość, ładny połysk skórki pieczywa, ładniejsza struktura miękiszu, przedłużenie świeżości. Dawkowanie: 1- 4% w stosunku do mąki (w zależności od oczekiwanej barwy miękiszu pieczywa).

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    AKO
    sprzedawca
    AKO S.A.

    Cena do negocjacji

Produkty promowane

Prezentacja produktów

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe