...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Żele do nabłyszczania

    Żele do nabłyszczania

    ŻEL DO NABŁYSZCZANIA – to przeźroczysty, błyszczący produkt o żelowej konsystencji.
    Dzięki swoim właściwościom chroni owoce i powierzchnię ciast przed wysychaniem, nadając
    im atrakcyjny wygląd. Jest wydajny i łatwy w użyciu, wielokrotnie podgrzewany nie traci swoich
    właściwości.


    Zawartość cukru: 65%.
    Sposób użycia: żel połączyć z wodą w proporcji 1:1 i podgrzewać do całkowitego rozpuszczenia.


    ZASTOSOWANIE:
    • do dekoracji wyrobów cukierniczych i piekarskich;
    • do nabłyszczania owoców.

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Prospona
    sprzedawca
    Prospona

    Cena do negocjacji

  • Wsady owocowe

    Wsady owocowe

    WSADY OWOCOWE –  Idealne jako owocowy dodatek do pralin i czekolad.
    Produkt powstały z odpowiednio przygotowanych i rozdrobnionych owoców, tworzących gęstą, mocno skoncentrowaną masę. Widoczne i wyczuwalne w smaku kawałki owoców nadają naturalną barwę i aromat wyrobom lodziarskim i cukierniczym. Produkt jest termostabilny – nie zmienia swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania.


    Sporządzono z 110 g -240 g owoców na 100 g gotowego produktu.
    Zawartość cukru: min. 65%.
    Dozowanie: 6% - 10% w stosunku do masy całkowitej.
    Produkt nie zawiera sztucznych barwników azowych.


    ZASTOSOWANIE:
    • składnik mas lodowych;
    • dodatek do śmietany oraz kremów budyniowych i tłuszczowych;
    • składnik ciast biszkoptowo – tłuszczowych.

     

    Polecamy również nowe smaki wsadów owocowych : ananas, cytryna, brzoskwinia, czarna porzeczka.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Prospona
    sprzedawca
    Prospona

    Cena do negocjacji

  • Jabłka prażone "Szarlotka"

    Jabłka prażone "Szarlotka"

    JABŁKO PRAŻONE „SZARLOTKA” – to produkt otrzymany z wysokiej jakości jabłek deserowych pokrojonych w kostkę. Charakteryzuje się niepowtarzalnym smakiem domowych przetworów. Ma jasno kremową barwę. Produkt jest termostabilny – nie zmienia swoich właściwości podczas zapiekania. Jabłko prażone jest dostępne również z dodatkiem innych owoców, takich jak: brzoskwinia, morela i czarna porzeczka.


    Zawartość owoców: 91%.
    Zawartość cukru: min. 15%.
    Produkt nie zawiera sztucznych barwników.


    ZASTOSOWANIE:
    • do wszystkich rodzajów szarlotek, strucli, tortów, ciast drożdżowych i francuskich;
    • jako nadzienie do ciast mrożonych;
    • dekoracja deserów i lodów;
    • składnik potraw gastronomicznych (naleśników, pierogów, racuchów, ryżu, farszu do dań mięsnych).

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Prospona
    sprzedawca
    Prospona

    Cena do negocjacji

  • Posypki owocowe

    Posypki owocowe

    POSYPKI OWOCOWE – to produkt powstały z odpowiednio przygotowanych, drobno zmielonych owoców. Dzięki wyjątkowej lekkości jest bardzo wydajny i doskonale rozprowadza się na dekorowanym produkcie. Nie barwi bitej śmietany, kremów i lodów. Produkt jest termostabilny – nie zmienia właściwości podczas zamrażania i zapiekania.


    Sporządzono z 105 g owoców na 100 g produktu gotowego.
    Zawartość cukru: min. 65%.
    Produkt nie zawiera sztucznych barwników.


    ZASTOSOWANIE:
    • doskonała alternatywa dla posypek cukrowych;
    • dekoracja tortów, drobnych ciastek, deserów, pączków, pierników, mazurków;
    • dodatek do mas i kremów cukierniczych;
    • dekoracja lodów.

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Prospona
    sprzedawca
    Prospona

    Cena do negocjacji

  • Owoce pasteryzowane

    Owoce pasteryzowane

    OWOCE PASTERYZOWANE – są to całe owoce w zalewie izotonicznej lub kompotowej. Proces pasteryzacji, któremu są poddawane, przedłuża trwałość owoców, jednocześnie zachowując ich naturalny smak i wygląd. Zapiekane wewnątrz i na zewnątrz, nie tracą swoich właściwości i nie powodują zamakania ciasta.


    Zawartość owoców po odcieku: 46% - 70%.
    Zawartość cukru:
    • w zalewie izotonicznej jest taka sama jak w owocach świeżych: do 12%,
    • w zalewie kompotowej: min. 19%.


    ZASTOSOWANIE:
    • alternatywa dla owoców świeżych i mrożonych;
    • świetne na ciasta owocowe: drożdżowe i biszkoptowo - tłuszczowe;
    • dodatek do tortów, deserów, mas cukierniczych, musów;
    • baza do napojów, kompotów i galaretek owocowych;
    • nadzienie do pierogów, naleśników, klusek i innych potraw gastronomicznych.

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Prospona
    sprzedawca
    Prospona

    Cena do negocjacji

  • Nadzienia cukiernicze

    Nadzienia cukiernicze

    NADZIENIA CUKIERNICZE – to produkty otrzymane z przecierów owocowych i cukru, zagęszczonych poprzez odparowanie wody w procesie gotowania. Dzięki odpowiedniej konsystencji nadają się do dozowania zarówno ręcznego jak i automatycznego. Produkty te są termostabilne – nie zmieniają swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania.


    Nadzienia PRIMO Sporządzono ze 110 g owoców na 100 g gotowego produktu. Zawartość cukru: 60%.
    Nadzienia PREMIUM Sporządzono ze 130 g owoców na 100 g gotowego produktu. Zawartość cukru: 58%.
    Nadzienie wysokosłodzone morelowe Sporządzono ze 160 g owoców na 100 g gotowego produktu. Zawartość cukru: 70%.
    Nadzienie jagodowe niskosłodzone EXTRA Sporządzono ze 120 g owoców na 100 g gotowego produktu. Zawartość cukru: 43%.
    Powidło śliwkowe* Sporządzono ze 160 g owoców na 100 g gotowego produktu. Zawartość cukru: 54%.
    Produkty nie zawierają sztucznych barwników.

    ZASTOSOWANIE:
    • do nadziewania: ciast francuskich, półfrancuskich, jagodzianek, ciast drożdżowych, pierników;
    • do przekładania i dekorowania wyrobów cukierniczych.

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Prospona
    sprzedawca
    Prospona

    Cena do negocjacji

Produkty promowane

Prezentacja produktów

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe