...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Kwas Słodowy

    Kwas Słodowy

    Kwas Słodowy powstaje przez naturalną fermentację mąki pszennej z dodatkiem odpowiednio wybranych składników słodowych. Cały proces zapoczątkowują wyselekcjonowane czyste szczepy bakterii. Zastosowane składniki słodowe w połączeniu ze związkami smakowo-zapachowymi, powstającymi w czasie fermentacji pszennej, nadają jeszcze bardziej intensywny smak i zapach wszystkim gatunkom pieczywa.

    Zalecane dozowanie kwasu 2-3%.       

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Fermis
    sprzedawca
    Fermis

    Cena do negocjacji

  • Kwas Pszenny

    Kwas Pszenny

    Kwas Pszenny jest kompozycją naturalnie fermentowanego rozczynu pszennego i ekstraktu słodowego. Produkt ten jest wytwarzany w procesie fermentacji zapoczątkowanej przez specjalnie dobrane szczepy bakterii, które nie tylko gwarantują odpowiednio ukierunkowany przebieg fermentacji kwasu, ale również wytwarzają cały szereg związków skutecznie hamujących rozwój bakterii gnilnych oraz pleśni i wpływają w ten sposób na większą trwałość mikrobiologiczną pieczywa.

    Zalecane dozowanie kwasu 2-4%.

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Fermis
    sprzedawca
    Fermis

    Cena do negocjacji

  • Koncentrat ciasta drożdżowego "Bajeczne"

    Koncentrat ciasta drożdżowego "Bajeczne"

    Koncentrat przeznaczony jest do produkcji półcukierniczego ciasta drożdżowego metodą jednofazową. Z koncentratu można otrzymać różne asortymenty wyrobów drożdżowych takie jak: babka drożdżowa, placek drożdżowy, bułki maślane, drożdżówki itp. Uzyskane z koncentratu wyroby odznaczają się dużą pulchnością, delikatnością i wybornym smakiem. Nadają się jako spody pod owoce świeże i mrożone. Delikatny miękisz nie opada pod ciężarem owoców ani nie nasiąka sokiem.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    AKO
    sprzedawca
    AKO S.A.

    Cena do negocjacji

  • Zaciemniacz Mambo

    Zaciemniacz Mambo

    Zaciemniacz  “Mambo” jest to płynny ekstrakt prażonego słodu jęczmiennego o obniżonej lepkości, dzięki czemu ułatwione jest jego dozowanie oraz rozprowadzenie w masie ciasta. Efekty stosowania zaciemniacza “Mambo” to przede wszystkim ładna brązowa barwa miękiszu, lepsze walory smakowo -zapachowe, większa objętość, ładny połysk skórki pieczywa, ładniejsza struktura miękiszu, przedłużenie świeżości. Dawkowanie: 1- 4% w stosunku do mąki (w zależności od oczekiwanej barwy miękiszu pieczywa).

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    AKO
    sprzedawca
    AKO S.A.

    Cena do negocjacji

Produkty promowane

Prezentacja produktów

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe