...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Ser twarogowy chudy "Ser Bieruński"

    Ser twarogowy chudy "Ser Bieruński"

    Ser twarogowy chudy, niewymagający mielenia. Doskonały do wypieków cukierniczych, piekarskich i w branży HoReCa.

    Przechowywanie: +1°C - +10°C

    Masa netto: 10,5kg

    Termin przydatności do spożycia: 30 dni

    Ilość sztuk na palecie: 48

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    OSM Bieruń
    sprzedawca
    OSM Bieruń
  • Ser twarogowy "Wykwintny z Bierunia"

    Ser twarogowy "Wykwintny z Bierunia"

    Półtłusty ser twarogowy szczególnie polecany do wypieku serników.

    Zawartość tłuszczu: 12%

    Przechowywanie: 1+°C - +10°C

    Masa netto: 10kg

    Termin przydatności do spożycia: 30 dni 

    Ilość sztuk na palecie: 48

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    OSM Bieruń
    sprzedawca
    OSM Bieruń
  • Śliwka do chleba

    Śliwka do chleba

    Śliwki kandyzowane bez konserwantów są gotowym do użycia dodatkiem do produktów piekarniczo-cukierniczych. Podczas pieczenia uwalniają swój smak, aromat oraz zachowują swoją konsystencję.

    Owocowa inspiracja do: chleba / ciast / deserów / gastronomii

    Opakowanie: karton 8 kg

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Prospona
    sprzedawca
    Prospona

    Cena do negocjacji

  • Ciasto Kukułka

    Ciasto Kukułka

    Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo- tłuszczowego o smaku kakaowym, z delikatną nutą alkoholową.

    Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo- tłuszczowego o smaku kakaowym, z delikatną nutą alkoholową. Kukułka to ciasto, które nawiązuje do wspomnień, smaku znanych i lubianych cukierków. Mieszanka zawiera smaczną czekoladę i kakao. Aromat nadaje charakterystyczną nutę smakową. Na bazie ciasta można opracować klasyczne receptury dla koneserów smaku lub ciasta w stylu cookie.

    Zalety:

    • smak znanych i lubianych cukierków
    • dodatek czekolady w proszku
    • dodatek kakao nadający naturalnej barwy wypiekom
    • charakterystyczny aromat podkreślający nutę smakową

     

    Więcej
  • Uczta. Z restauracji wprost na twój stół.

    Uczta. Z restauracji wprost na twój stół.

    Gotuj jak szef kuchni! Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni.

    Naucz się przyrządzać:
    • Pieczoną polędwicę wołową w skorupce ziołowej z białą fasolą
    • Pierś indyczą w panco z sałatką włoską
    • Crumble z orzechów włoskich z truskawkami, tymiankiem
    • Zapiekane naleśniki z kurczakiem, serem pleśniowym i szpinakiem
    • Papardele z sosem serowym z brokułami i kaparami 

    Doskonałe i wyrafinowane smaki podbiją serca twoich gości.

     


    Tytuł: Uczta. Z restauracji wprost na twój stół.
    Autor: Robert Sowa
    Premiera: 28.11.2018 r.
    Cena: 44,90
    Wydawnictwo Burda Książki

    Więcej
  • Piernik deserowy

    Piernik deserowy

    Mieszanka do produkcji różnego rodzaju wyrobów piernikowych: pierników przekładanych, babek i krajanki. Wypieki cechują się pełnym piernikowym smakiem i zapachem oraz wilgotnawym miękiszem.

    Piernik kasztelański 750 g
    Olej 300 g
    Jaja 340 g
    Woda 50 g
    Śliwki 1000 g

    Wszystkie składniki, prócz słiwek, ubić razem na średnich obrotach przez 5 min. Wylać na 2 blaszki, na jedną z nich ułożyć śliwki i posypać płatkami migdałowymi, wypiec w temp. 180 stopni.

    Prażynka
    Praline Coquant 400 g

    Praline Coquant podgrzać do odpowiedniej konsystencji.

    Krem budyniowy
    Krem puszysty 200g
    Woda zimna 500 g

    Wszystkie składniki ubić na szybkich obrotach przez 3 min.

     

    Wykończenie
    Na wypieczony blat bez śliwek wylać rozpuszczony Coquant i schłodzić. Następnie wyłożyć krem budyniowy i przykryć drugim blatem ze śliwek. Całóść schłodzić, pokryć żelem i udekorować.

     

     

     

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    CSM Bakery Solutions
    sprzedawca
    CSM Polska

    Cena do negocjacji

Produkty promowane

Prezentacja produktów

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe