...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Sezamki

    Sezamki

    Mieszanka do przygotowania ciastek sezamowych z siemieniem lnianym

    Mieszanka do przygotowania ciastek sezamowych z siemieniem lnianym. Zawiera naturalne składniki z kategorii superfood: sezam, siemię lniane i błonnik jabłkowy. Formuła mieszanki nie zawiera stabilizatorów, zagęstinków i substancji spulchniających. Gotowe ciastka polecane są dla wegan i wegetarian.

    Zalety:
    - naturalne składniki
    - e limited
    - rekomendowane dla wegan i wegetarian

    Więcej
  • Bułki z aronią i wiesiołkiem

    Bułki z aronią i wiesiołkiem

    Wyjątkowe pieczywo mieszane, z dodatkiem aronii i wiesiołka.

    Produkt stworzony z połączenia różnorodnych mąk, takich jak mąka pszenna, mąka pszenna orkiszowa, mąka żytnia, a także mąka z wiesiołka. 

    Dodatkowo produkt został wzbogacony aronią, która uzupełnia cenne wartości odżywcze wyrobu gotowego i stanowi wartościowy składnik codziennej diety.     

    Dzięki odpowiedniemu połączeniu wszystkich składników, uzyskano produkt  o doskonałych walorach odżywczych, cechujący się dodatkowo znakomitym smakiem oraz długotrwałą świeżością.

    Składniki:
    ziarna (słonecznik, siemię lniane), mąka pszenna, gluten pszenny, mąka pszenna graham, mąka z ziaren wiesiołka (8,3%), otręby owsiane, sól, mąka pszenna orkiszowa pełnoziarnista, aronia suszona (1,2%), błonnik owsiany, enzymy: amylaza, ksylanaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

     

     

    Więcej
  • Hazana Kuchnia wegetariańska Żydów z całego świata

    Hazana Kuchnia wegetariańska Żydów z całego świata

    Dzięki 150 przepisom z ponad 20 krajów, od Polski do Maroka, zebranym w książce Gavina Paola, od­kryjesz wspaniałe smaki wegetariańskich potraw, które stanowią ważną część żydowskich posiłków. Poznasz proste przepisy na rozkoszne dania sięgające do tradycji wielu kuchni, od północnoafrykań­skiej przez włoską i austriacką po litewską. „Pusty żołądek to smutne serce” – mawiają hiszpańscy Żydzi. Dlatego kuchnia i wspólnie spożywane posiłki od zawsze były w centrum ich kultury.

     

    Żyjący przez tysiąclecia w rozproszonych po całym świecie diasporach przejmowali i rozwijali lokalne tra­dycje kulinarne. W ten sposób powstała bogata, aromatyczna kuchnia oparta na chlebie, owczych i kozich serach, orzechach i oliwkach, warzywach i ziołach, świeżych i suszonych owocach. Apetyt re­dakcji zaostrzył przepis na rosyjski kisiel z czarnej porzeczki, mus z gorzkiej czekolady po sefardyjsku (o smaku rumu i kawy!), greckie zawijańce z dynią na słodko, algierski haroset, austriacki tort makowy i oczywiście polski miodownik.

    Helena Chmielewska

    Więcej
  • RECEPTOR 2.0 – panel główny, z możliwością wyboru urządzeń kontrolno-pomiarowych

    RECEPTOR 2.0 – panel główny, z możliwością wyboru urządzeń kontrolno-pomiarowych

    RECEPTOR 2.0 to inteligentny system zarządzania procesem produkcyjnym i recepturami, wspierany przez urządzenia kontrolno pomiarowe. System umożliwia wprowadzenie dowolnych receptur i automatyczne ich przeliczanie w czasie rzeczywistym na żądaną partię wyrobu, a następnie dokładne odważenie wszystkich surowców.

    Co zyskujesz wybierając RECEPTOR 2.0?

    • Redukcję strat produkcyjnych nawet do 100%
    • Powtarzalność jakości produkcji
    • Ograniczenie błędów czynnika ludzkiego

     

    Jak działa RECEPTOR 2.0?
    Prosto. Wystarczy wybrać żądany produkt i określić ilość do wyprodukowania, a RECEPTOR 2.0 błyskawicznie przeliczy wszystkie wartości. W efekcie pracownik zobaczy na ekranie wykaz składników z dokładnymi ilościami. Następnie RECEPTOR 2.0 przeprowadzi pracownika przez proces ważenia i dodawania składników, wymuszając dokładność określoną przez zakład.

    RECEPTOR 2.0 prowadzi pracownika „za rękę”, podając dokładną instrukcję - krok po kroku - obróbki ciasta oraz ustawień maszyn i pieca. 

    RECEPTOR 2.0 – panel główny, wiszący na wysięgniku, wygodny w użytkowaniu, z możliwością wyboru urządzeń kontrolno-pomiarowych

    15-tocalowy dotykowy ekran, pyłoszczelny, wodoszczelny IP55,wykonany ze stali nierdzewnej
    wymiary: 1650x420x100
    waga: 58 kg
    gwarancja: 24 mc-e

     

     

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    AI Solution
    sprzedawca
    Ai Solution

Produkty promowane

Prezentacja produktów

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe