...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Mistrz Branży sierpień 2021

    Mistrz Branży sierpień 2021

    Jak zdobywa się podium według Urszuli Barteckiej-Matuszewskiej i Karola Płachty? Do czego służy sweet truck, prócz rozwożenia ciastek? Czy Ciacho bez Cukru zawojuje polskie miasta? A oprócz tego modny cruffin, produkcja sorbetów, masa cukrowa latem i przegląd maszyn do piekarni oraz cukierni. Zabierz MB na urlop!

    WYDANIE SPECJALNE, TYLKO CYFROWE

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Tu powstaje najdroższy chleb świata – rozmowa z Juanem Manuelem Moreno
    Piekarstwo jest tam, gdzie serce i uczciwość – rozmowa z Bogdanem Smolorzem
    Dawno, dawno temu w starym młynie – rozmowa z Klemensem Podlejskim

    Mistrz produkcji Inspiracje Trendy
    Techniki zdobienia chleba
    Kanapka musi być!
    Wyzwanie: zdrowo i smacznie
    Co nowego w piekarni – chlebowe trendy

    Mistrz produkcji
    Levor – IV generacja zakwasów
    Jakość pamięta się o wiele dłużej niż cenę
    Nowe warianty pieczywa ProBody
    Rogalik nr 1 – croissant
    Pieczywo chrupkie ProBody
    Pieczywo odkryte na nowo – felieton
    Gastronomia świętuje!
    Ach, ten gluten!
    Fenomen enzymów piekarskich
    Jak otworzyć piekarnię?
    Lokal otwarty na lato
    Ferment + trispa = jakość i smak
    Starożytna nowość – pszenica trispa
    Rebread – drugie życie chleba
    Czy(m) nam grozi GMO?
    W poszukiwaniu chleba idealnego
    Master Baker – promocja tradycyjnego pieczywa i piekarstwa

    Flash News

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej >  (ten numer specjalny dostępny jest tylko w formie cyfrowej)

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży
  • MULTICUT

    MULTICUT

    FRITSCH MULTICUT łączy zalety delikatnego procesu wykrawania i obracania z różnorodnością dostępnych kształtów.  Inteligentna technologia wykrawania i obracania w jednym ruchu optymalizuje proces produkcyjny. Specjalistyczne akcesoria pozwalają na konfigurację MULTICUT dla prawie każdego produktu, zakresu i procesu produkcyjnego.

    Ta maszyna ma szczególną cechę: cały system tnący porusza się synchronicznie podczas cięcia. W ten sposób kawałki są starannie przycinane i zachowują swoją formę. Wstęga ciasta jest obrabiana bardzo delikatnie. Oddzielne stoły zapobiegają ponownemu sklejaniu się luźnych kawałków ciasta. Istnieje możliwość zapamiętania do 100 receptur.

     


    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Multivac
    sprzedawca
    Multivac

    Cena do negocjacji

  • BAKERLUX SPEED.Pro™

    BAKERLUX SPEED.Pro™

    BAKERLUX SPEED.Pro™ to pierwszy na świecie piec do szybkiego pieczenia: konwekcyjny, a zarazem szybki. Zajmuje mało miejsca i przynosi duży zysk.

    Tryb Bake umożliwia przeprowadzenie konwekcyjnych procesów pieczenia składających się z kilku kroków, przechowywanie najczęściej wykorzystywanych programów oraz używanie automatycznych programów CHEFUNOX.

    Tryb Speed umożliwia szybkie podgrzanie dowolnego rodzaju produktów, zapamiętanie najczęściej wykorzystywanych programów oraz używanie automatycznych programów SPEEDUNOX.

     



    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Unox
    sprzedawca
    Unox
  • BAKERLUX SHOP.Pro™ LED

    BAKERLUX SHOP.Pro™ LED

    BAKERLUX SHOP.Pro™ LED to idealne rozwiązanie dla użytkowników poszukujących łatwego w obsłudze narzędzia, które mogłoby odpowiedzieć na potrzeby cukiernicze.

    To najlepszy wybór dla tych, którzy potrzebują pieca konwekcyjnego, umożliwiającego dodanie pary wodnej, pozwala też na redukcję prędkości obrotów wentylatora, ułatwiając pieczenie nawet najdelikatniejszych produktów.

    Możliwość sterowania komorą wzrostową BAKERLUX SHOP.Pro™ z panelu sterowania pieca pozwala na ustawienie urządzeń w kolumnie i stworzenie pełnego stanowiska piekarniczego.

    Do modeli BAKERLUX SHOP.Pro™ LED dostępne są okapy zasilane w wodę z systemem wydajnych filtrów i kondensatorem pary wodnej BAKERLUX SHOP. Pro™ Ventless lub okapy BAKERLUX SHOP.Pro™ Waterless.

     



    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Unox
    sprzedawca
    Unox
  • BAKERLUX SHOP.Pro™ TOUCH

    BAKERLUX SHOP.Pro™ TOUCH

    BAKERLUX SHOP.Pro™ TOUCH to linia pieców do wypieku produktów mrożonych przeznaczona do sklepów.

    Oferuje wszystkie zalety wyświetlacza LCD o wielkości 2,4", który umożliwia przechowywanie w pamięci i nadawanie nazw programom obróbki oraz szybkie i intuicyjne programowanie.

    Piece dostępne są w wersji z drzwiami otwieranymi do dołu lub Matic z drzwiami otwieranymi na bok, automatycznie, kiedy program pieczenia zakończy się.

    Opcjonalne podłączenie do internetu pozwala na sprawdzenie stanu użytkowania oraz zdalne zaprogramowanie pieca z komputera lub smartfona.

    Piec jest przystosowany do zainstalowania okapów BAKERLUX SHOP.Pro™ Ventless lub Waterless oraz do podłączenia i sterowania komorą wzrostową bezpośrednio z panelu sterowania.



    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Unox
    sprzedawca
    Unox
  • Stół roboczy Canolino

    Stół roboczy Canolino

    Automatyczny stół roboczy Canolino przeznaczony do rzemieślniczej produkcji cukierniczej i piekarniczej.

    Długość dobierana do potrzeb klienta i dostępnego miejsca. Możliwość wyposażenia w dodatkowe zespoły (moduły): kalibrator ciasta, gilotyna elektryczna, automatyczne odkładanie na blachy, zespoły dekoracji. Innowacyjne i precyzyjne ślimakowe dozowniki nadzień.

    PLC Siemens z panelem dotykowym – programowanie pracy i diagnostyka.

    Szeroki wybór akcesoriów produkcyjnych.

     



    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Italmarco
    sprzedawca
    Italmarco

Produkty promowane

Prezentacja produktów

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe