...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

„Jadalne kwiaty”

Słodkie pierwiosnki, kwaśne begonie, goryczkowe aksamitki, pikantne nasturcje – kwiaty mogą nie tylko przepięknie wyglądać, ale doskonale smakować! Przekonuje o tym Małgorzata Kalemba-Drożdż w swojej najnowszej książce „Jadalne kwiaty”. Ta książka to zaproszenie do fascynującej kulinarnej przygody :)

Kto zna Małgorzatę Kalembę-Drożdż, doskonale wie, że ta autorka wprowadza kwiaty do swojej kuchni na każdym kroku - nie tylko jako ozdobę, ale i danie główne. Potrafi rozsmakować ludzi w złocistej tarcie z kwiatami cukinii, oczarować czekoladowym tortem fiołkowym i truflami w hibiskusowym pudrze (o czym przekonaliśmy się osobiście podczas Strefy Mistrza Branży w Katowicach 2015 r.). Poza tym doskonale zna wszystkie lecznicze właściwości kwiatów i podpowiada, jak przygotować syropy lub wyśmienite nalewki i do czego mogą nam one posłużyć.

Najnowsza publikacja Jadalne kwiaty to kompendium wiedzy i niezwykła książka kucharska w jednym. Dowiesz się, jakich kwiatów trzeba unikać, a jakie są w pełni bezpieczne, jak je zbierać i przechowywać, oraz przede wszystkim jak przyrządzić z nich pyszne potrawy. 178 ciekawych i różnorodnych przepisów na dania i wypieki jak z bajki! Warto dodać, że na końcu książki znajduje się praktyczna tabela podpowiadająca, co można zrobić z każdego kwiatka.

Kwiaty, dla większości z nas piękna i barwna ozdoba, tym razem lądują na… talerzu. Ta książka to zaproszenie do fascynującej kulinarnej przygody! Ewa Wachowicz

Ależ to jest piękna książka! Pobudzające kulinarną wyobraźnię przepisy, mnóstwo dobrze podanej wiedzy i pachnące, wibrujące kolorami i ciepłem zdjęcia autorki... Natychmiast chcę to wszystko ugotować! Maryla Musidłowska

 

Małgorzata Kalemba-Drożdż – autorka książek Pyszne chwasty i Słodki sposób na alergię. Prowadzi blog kulinarny Trochę Inna Cukiernia. Z entuzjazmem promuje jedzenie kwiatów i dzikich roślin. Pochodzi z Krakowa. Doktor biochemii. Mama dwójki dzieci.

oferta
inne
producent
Małgorzata Kalemba-Drożdż
sprzedawca
Mistrz Branży

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe