● Wielofunkcyjne kotły wrzelne do obrobki cieplnej rożnego rodzaju surowcow, polecane dla dużych producentow w gastronomii oraz średnim przemyśle spożywczym i cukierniczym.
● Gotowanie przez wrzenie (do 130 °C), mieszanie w trakcie gotowania.
● Wszechstronne i kompaktowe - zajmują mniej niż 2 m3 miejsca.
● Zautomatyzowana praca, bez konieczności stałej kontroli ze strony personelu.
● Precyzyjne gotowanie z sondą temperatury, ktora steruje pracą nagrzewania.
● Elektroniczny panel sterowania - precyzyjnie steruje czasem użycia mieszadła przy obrocie w lewą i prawą stronę oraz funkcją pauzy.
DANE TECHNICZNE FIRFAST CPE080M:
● pojemność zbiornika: 80 L | grzanie pośrednie elektryczne (płaszcz wodny)
● ciśnienie w płaszczu wodnym 150 kPa (1,5 bar)
● zakres temperatur 20-130 °C | regulowana prędkość obrotowa: 12-40 obr./min.
● wymiary(LxBxH): 1000x715x1005(1705) mm | waga urządzenia netto: 215 kg
● zasilanie: ~400 V 50/60 Hz | moc zainstalowana: 16,6 kW
----------
Menedżer Produktu
Piotr Kulik, tel. +48 507 088 502, e-mail: piotr.kulik@hert.pl
http://www.firex.hert.pl