...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Lokalne tradycje i ich obecność w kulturach europejskich

Uczniowie: Agnieszka Stanisz i Paulina Stygar

 

Zakłady pracy, w których praktykują uczniowie:
-

Osiągnięcia:
• Uczennice nie posiadają jeszcze większych osiągnięć w tym zakresie, ale satysfakcji dostarcza im udział w tegorocznym finale MPUSC. Agnieszka Stanisz zajęła III miejsce w Konkursie „ Wszystko dla kobiet” w kategorii „Kreator dobrego smaku”, jest członkiem Młodzieżowej Rady Powiatu w Jaśle, działa w Samorządzie Szkolnym – w Sekcji Kultury.


Nauczyciel, opiekun:
Ewa Zawilińska i Magdalena Rogowska

Firma sponsorska: Cukiernia „Keks” Sławęcin - oferuje wsparcie merytoryczne, udziela pomocy w uzyskaniu surowców.

 

Krótki opis szkoły:

Historia Szkoły sięga XIX w. Zawsze pełniła rolę Szkoły Zawodowej. Zniszczona w wyniku działań wojennych II wojny światowej ,odbudowana w 1949r.

Dzięki dobrej opinii środowiska lokalnego oraz kierunkom kształcenia potrzebnym w okolicznych zakładach pracy i rzemiośle Szkoła ciągle się rozwija, unowocześnia bazę dydaktyczną, odnosi liczne sukcesyw Olimpiadach i Konkursach.Z dniem 1.09.2011r.Szkoła zmieniła nazwę na Zespół Szkół Usługowych i Spożywczych w Jaśle oraz przyjęła imię patrona Generała Józefa Hallera.

 Obecnie, odpowiadając na zapotrzebowanie rynku, we współpracy z rzemieślnikami, Zespół Szkół Usługowych i Spożywczych w Jaśle kształci młodzież w kierunkach spożywczych i usługowych, tj.:

Technikum:

·       technik technologii żywności – z elementami dietetyki

·       technik technologii odzieży – ze stylizacją i kreowaniem wizerunku

·       technik usług fryzjerskich

Zasadnicza Szkoła Zawodowa:

·       cukiernik

·       piekarz

·       wędliniarz

·       krawiec

·       fryzjer

·       klasa wielozawodowa -  kształci młodzież we wszystkich możliwych zawodach również unikatowym- kowalstwo artystyczne, złotnik- jubiler, fotograf, ślusarz z elementami spawania, mechanik urządzeń precyzyjnych, tapicer, zegarmistrz, i wiele innych.

·       ZSZ specjalna w zawodzie cukiernik, kucharz

 

oferta
inne
producent
Zespół Szkół Usługowych i Spożywczych w Jaśle
sprzedawca
ZSUiS w Jaśle

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe