...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Maestro Sol (SOLFRYT) frytura płynna

Maestro Sol to frytura dla wymagających profesjonalistów skomponowana w 100% z najwyższej jakości olejów roślinnych.

Precyzyjnie dobrane proporcje trzech olejów roślinnych zapewniają doskonałe właściwości w warunkach długotrwałego smażenia w wysokich temperaturach.
 

  • Wysoki punkt dymienia powyżej 235°C
  • Wysoka odporność na niekorzystne przemiany zachodzące w tłuszczu podczas smażenia
  • Wydłużony czas użytkowania nawet o 40% w porównaniu do frytur palmowych
  • Płynna forma ułatwiająca przelewanie i filtrowanie
  • Mniejsze ubytki tłuszczu podczas smażenia
  • Bezzapachowy i bezsmakowy, wydobywa naturalny smak  i aromat smażonych potraw.

 

Maestro Sol to frytura w linii Premium. Z najwyższej jakości olejów ze słonecznika wysokooleinowego, rzepaku i palmy stworzyliśmy kompozycję o unikalnych właściwościach użytkowych i żywieniowych.

Dzięki połączeniu wyselekcjonowanych surowców w precyzyjnie dobranych proporcjach osiągnęliśmy najlepsze parametry smażalnicze.

DŁUŻSZA TRWAŁOŚĆ
Podczas smażenia, pod wpływem wysokich temperatur  w tłuszczu pojawiają się tzw. związki polarne. Mierząc zawartość tych związków we fryturze można określić, czy tłuszcz jeszcze jest dobry do smażenia, czy zużył się na tyle, że należy go wymienić. W Polsce według prawa zawartość związków polarnych nie może przekraczać 25%.

Maestro Sol w porównaniu do frytur palmowych osiąga graniczna ilość związków polarnych prawie po dwukrotnie dłuższym czasie użytkowania.

UNIKALNA KOMPOZYCJA
Olej z naturalnej odmiany słonecznika wysokooleinowego ma wyjątkowe proporcje kwasów tłuszczowych z dużą przewagą kwasów jednonienasyconych - odpornych na przemiany podczas smażenia. Olej wysokooleinowy zapewnia doskonałe parametry do głębokiego smażenia przy jednocześnie bardzo korzystnym profilu żywieniowym.

 

oferta
sprzedaż
producent
Kruszwica
sprzedawca
Kruszwica
stan
nowy
Kup teraz!

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe