...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży kwiecień 2022

Czekolada z fiołkiem i geranium, pokrzywa w cieście oraz chlebie, rzeźbienie tortów i ich przewożenie, lody z watą cukrową, ale też bez cukru.  A na naszej okładce laureaci I Mistrzostw Polski na Pralinę - Lesia Moroz i Krystian Sak. Zapraszamy do rozkwitającego ogrodu wiedzy i inspiracji w nowym Mistrzu Branży.

Życzymy smacznej lektury! Dajcie sobie rozkwitnąć tej wiosny!

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Jaskółki wiosny polskiego cukiernictwa – rozmowa z Lesią Moroz i Krystianem Sakiem
Idealne miejsce do spełniania matrzeń – rozmową z Idą Jeżółkowską
Makaroniki Monsieur Armanda – rozmowa z Armandem Chaillotem
Konkursowe motywacje, mitologiczne inspiracje – rozmowa z Łukaszem Roguskim

Mistrz produkcji Inspiracje torty i dekoracje
Koronkowa robota Moniki Konieczny
Jadalne dzieła sztuki – torty 3D
Jak bezpiecznie przewieźć tort?
Tort chałwowy z musem czekoladowym
Przegląd rynkowy dekoracji i akcesoriów

Mistrz produkcji Trendy lodowe
Lody okiem Szymona
Bazy lodowe – magia, która nie istnieje
Czego pragna lodozercy – trendy
Tluszcze w lodach
Za drzwiami Piekarni
Smakowite ziarna
Wiosenny superfood

Mistrz zarzadzania
Niewymuszona elegancja
Planowanie produkcji

Flash News

 

ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe