...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży luty 2022

Jak odżywiają się fleksitarianie? Co znaczy "comfort food" w branży lodziarskiej? Czy prowadzenie piekarni w dobie kryzysu cenowego ma sens? A na naszej okładce mama, żona i businesswoman - Ewa Wajs z odpowiedzią na pytanie - jak z sukcesem prowadzić pracownię cukierniczą, nie rezygnując z życia rodzinnego i spełniania marzeń.

Przeglądając portale gastronomiczne, wsłuchując się w głos ekspertów i buszując po mediach społecznościowych, można zauważyć wiele ciekawych trendów żywieniowych na ten rok. Tort przewrócony na bok, grzyby medyczne, mleko z ziemniaka, opakowania z konopi. W gąszczu nietuzinkowych pomysłów gastronomicznych jak mantra powtarza się też  jedno niepozorne hasło - “comfort food”. Innymi słowy, modne jest jedzenie domowe, proste, ale zarazem kojące, przywołujące miłe wspomnienia z dzieciństwa. Dlaczego ten niepozorny trend stał się tym najważniejszym? Odpowiedź przychodzi, gdy tylko zadamy sobie pytanie - co jest największą potrzebą konsumenta XXI wieku? Bezpieczeństwo. Ludzie na całym świecie poszukują tego poczucia stabilności i zaopiekowania właśnie w jedzeniu - ma ono nakarmić nie tylko żołądek, ale też duszę. Co te wszystkie trendy oznaczają w praktyce? Jakie produkty powinny znaleźć się w lodziarni, piekarni i cukierni. Przeczytacie na str. 24.

Nowy numer możecie czytać za darmo online. A w wersji drukowanej zamówić w prenumeracie lub jako pojedynczy egzemplarz. Zapraszamy do lektury oraz na spotkanie z naszą redakcją podczas Targów Expo Sweet!


SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Jak ona to robi? – rozmowa z Ewą Wajs
Miłość do ludzi, miłość do gelato – rozmowa z Lucą Dalla Costą
Kawiarniany eksperyment pod okiem Skłodowskiej-Curie – rozmowa z Martą Salwirak

Mistrz produkcji
Trendy Inspiracje Lody
Nakarmić duszę i umysł – trendy w piekarni i cukierni
Dobrego nigdy za wiele – Fudge Filosophy
Półprodukty do zastosowań w lodziarstwie – technologia i funkcjonalność
Lody inaczej
Lody dla opornych – metody produkcji
Lody okiem Szymona
Kefir i lody – połączenie dla smakoszy

Mistrz produkcji Receptury
Sernik z nadzieniem kokosowo-pomarańczowym
Kostka malinowa
Ciasto ChokoKokos

Mistrz produkcji Technologie
Jakość obroni się sama
Speed-X – rewolucja w gastronomii
Piekarnia w opałach
Piece elektryczne modułowe

Mistrz zarządzania
Modnie w gastronomii
Efektywność maszyn i linii produkcyjnych (OEE)
Klinika Rozwoju – zrównoważony rozwój firmy

Flash News


ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe