Sernik idealny, czyli jaki? Jaką rolę jajko odgrywa w wypiekach? Wiosenne kwiaty z cukru krok po kroku. Historia piekarni Versailles. A na naszej okładce kobieta biznesu, która z branży reklamowej przerzuciła się na lukrowanie pierników. Branżowa Osobowość Roku - Agnieszka Krenc! Zapraszamy do lektury nowego Mistrza Branży.
SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Ciastka lukrowane na miarę – rozmowa z Agnieszką Krenc
Kolorowa babeczka – rozmowa z Alicją Atmin
Słodycz na gorzkie czasy – rozmowa z Izabelą Greń
Mistrz produkcji
A na deser… sernik
Versailles – historia piekarni
Za drzwiami piekarni
Rok 2023 rozpoczęty
Wiosna na torcie
Kilka uwag przed sezonem
Jego ważność jajko
Receptury
Babka piaskowa pistacjowa
Chleb z kiełkami owsa
Wielkanocna radość
Jagodowa margaretka
Babka adwokatka
Babka ukraińska
Soczysta babeczka drożdżowa
Jogurtowy raj
Babka czekoladowa
Bezglutenowy biszkopt
Tort bezowy
Sernik limonkowy
Mistrz zarządzania
Zarządzanie jakością, zarządzanie informacją
Sklep piekarniczy… czy coś jeszcze?
Flash news
ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY