...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży październik 2022 - wydanie specjalne CZEKOLADA #2

Jak możemy pomóc ratować cenne kakaowce? Ile jest sposobów prażenia ziarna kakao? Czego nie może zabraknąć w pracowni chocolatiera? Wejdź w sezon czekoladowy z nowym wydaniem specjalnym!

 

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Zapamiętuję chwile poprzez smaki – rozmowa z Kamilem Szulcem
Szukając prawdy smaku i prostoty składu – rozmowa z Krzysztofem Polakiem
Czekoladowe laboratorium – rozmowa z Pawłem Cieszko

Mistrz produkcji
Prażenie ziaren kakaowca
Czekolada tworzona w zgodzie z własnymi wartościami
Postaw na czekoladę
Sprawdź lepkość swojej czekolady
Co nowego w czekoladzie
Lody czekoladowe
W pracowni chocolatiera
Przegląd produktów rynkowych

Czekoladowe rarytasy – receptury
Monoporcje mango i czekolada
Ciasto 5 kolorów
Tort czekoladowy z zielona herbata
Financier karotkowy
Czekoladki z pralina z orzecha laskowego
Pralina cytrusowo-karmelowa
Ptys owoce lesne, borowik, owady
Tort z truskawkami i biala czekolada
Turron czekoladowy
Lody czekolada truskawka

Mistrz zarzadzania
Ekskluzywnie i zmyslowo – sposób na sukces
Ratujemy kakaowce

Flash news

 

ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe