...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży październik 2024 - wydanie specjalne CZEKOLADA #4

Ceny kakao wzrastają, tak jak i popyt na nią. Czy zabraknie nam czekolady? Z całą pewnością z królową czekolady, Kirsten Tibbalss nie zabraknie na nią pomysłów. Poznaj nowe trendy, takie jak kakao ceremonialne, zainspiruj się recepturami finalistów Mistrzostw Polski na Pralinę, dowiedz się jak tworzyć praliny.

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Królowa czekolady – rozmowa z Kirsten Tibballs
Luksus ukryty w ziarnie – rozmowa z Katsiaryną Dembouskayą
W cukiernictwie czekolada to podstawa – rozmowa z Adamem Wódczyńskim

Mistrz produkcji
Czekoladowe wpadki – na co uważać przy tworzeniu pralin
Suflet – ideał wśród czekoladowych pokus
Idealny pomysł na jadalny prezent
Kobiety i czekolada
Teobromina – tajna broń ukryta w ziarnie kakao
Czekolateria
Kakao pite z intencją

Receptury
Pralina Baileys
Pralina dereń/czarna porzeczka
Pralina Regina Reneta i Dziecko Rosemary
Tort potrójnie czekoladowy
Pralina pistacja/cytryna
Pralina Czarny las
Tort Paleo
Czekoladowy tygrys
Ruby Opera

Mistrz zarządzania
Jak serwować prawdziwą dobrą kawę
Czy zabraknie nam czekolady
Owocowe spotkanie z Les Vergers Boiron

Flash news
Podróż do kolebki pastéis de nata
Czekoladowe serce Warszawy bije jeszcze mocniej

 

ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

  

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

39,00 zł

Cena dotyczy: 1 egz.

Kup teraz!

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe