Zmysłowe Vroclinki, polskie bean-to-bary na światowych konkursach, ciasto listkujące z czekoladą i kremy czekoladowe do chleba. A także praktyczny przewodnik po tym jak działa czekolada oraz jak ją smakować. Kolejne wydanie Tajników Czekolady mocno nadziane wiedzą i inspiracjami już jest!
SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Emocje zaklęte we vroclinkach – rozmowa z Agnieszką Partyką
Czekolada to nie fast food – rozmowa z Łukaszem Smolińskim
Od ziarna do opowieści – rozmowa z Przemysławem i Mileną Stachurami
Mistrz produkcji
Ekskluzywna jakość z serca Belgii – poznaj Belcolade
Jak działa czekolada
Czekolada – towarzyszka codzienności
Brownie – ideał ciasta czekoladowego
Zrób własną czekoladę!
Receptury
Jesień sublime
Baton
Tort red velvet
WZ back edition
Pralina bergamotka/werbena/słonecznik
Pralina ananas/CBD
Pralina wegańska kawa/pomarańcza/cointreau
Pralina Eliksir Mądrości Drzewa Życia
Mistrz zarządzania
Co zrobić, aby klienci wracali do twojej kawiarni na czekoladę?
Ciasto listkujące i czekolada – duet na miarę współczesnej cukierni
Viralowe tabliczki, czyli czego pragną łasuchy w tym sezonie
Bez kompromisów w piekarniach bezglutenowych
Flash news
Barry Callebaut świętuje jubileusze
ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY
Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej >