...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży październik 2025 - wydanie specjalne CZEKOLADA #5

Zmysłowe Vroclinki, polskie bean-to-bary na światowych konkursach, ciasto listkujące z czekoladą i kremy czekoladowe do chleba. A także praktyczny przewodnik po tym jak działa czekolada oraz jak ją smakować. Kolejne wydanie Tajników Czekolady mocno nadziane wiedzą i inspiracjami już jest!

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Emocje zaklęte we vroclinkach – rozmowa z Agnieszką Partyką
Czekolada to nie fast food – rozmowa z Łukaszem Smolińskim
Od ziarna do opowieści – rozmowa z Przemysławem i Mileną Stachurami

Mistrz produkcji
Ekskluzywna jakość z serca Belgii – poznaj Belcolade
Jak działa czekolada
Czekolada – towarzyszka codzienności
Brownie – ideał ciasta czekoladowego
Zrób własną czekoladę!

Receptury
Jesień sublime
Baton
Tort red velvet
WZ back edition
Pralina bergamotka/werbena/słonecznik
Pralina ananas/CBD
Pralina wegańska kawa/pomarańcza/cointreau
Pralina Eliksir Mądrości Drzewa Życia

Mistrz zarządzania
Co zrobić, aby klienci wracali do twojej kawiarni na czekoladę?
Ciasto listkujące i czekolada – duet na miarę współczesnej cukierni
Viralowe tabliczki, czyli czego pragną łasuchy w tym sezonie
Bez kompromisów w piekarniach bezglutenowych

Flash news
Barry Callebaut świętuje jubileusze

ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

 

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

  

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

39,00 zł

Cena dotyczy: bd

Kup teraz!

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe