...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży pełny marzec 2018 (Katalog reklam)

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Piwoński. Piekarnia vintage – rozmowa z mistrzem piekarskim Robertem Piwońskim oraz jego córką Małgorzatą
Chleb jest kobietą – rozmowa z Zosią Barto, właścicielką piekarni Zaczyn
Nocna sesja z chlebem – kulisy powstania albumu fotograficznego Dariusza Szubińskiego pt. „Bezsenna”

Edukacja
Od lat działamy dla młodzieży. 10-lecie MAMZ-u
Przyjaciele Akademii Mistrza – Ewa Drzewicka  

Efektywne zarządzanie
Ludzki pierwiastek życzliwości

Moda na monoporcje
Monoporcja w małym mieście, czyli Pani Foremka w Mysłowicach – rozmowa z Sylwią Grodzką-Habą
Apetyt na luksus
Monoporcje od kuchni. Jak stworzyć małe dzieło sztuki?

Wielkanoc z pasją
Receptury na monodesery

Jajka sadzone na słodko
Deser ab ovo i ananasowy insert
Ciastko pistacjowo-porzeczkowe
Nowa pascha
Stefanka, czyli mazurek mojej Mamy
Czekolada z maliną
Lodowe snacki – czarny bez i biała czekolada
Cytryna, marcepan i czekolada

Receptury
Puszyste wielkanocne muffiny
Wielkanocny poranek
Tort wielkanocny
Muffiny wielkanocne
Babka piaskowa bez pszenicy
Kostka pomarańczowa
Wielkanocny mazurek stefankowy z percepanowym kremem

Kulisy produkcji
Piekarnia BIO od podstaw Cz. 1 certyfikat
Blachy bagietkowe
Jak minimalizować akryloamid w chlebie?
Zagrożenia diety bezglutenowej
Czy można upiec pieczywo bez drożdży (piekarskich)?
Fritsch Multicut
Łuskarki do lodu Ziegra – optymalna, powtarzalna jakość wypieków

Sprzedaż i ekspozycja
Kulinarna pornografia
ABC fotografii: Foodporn w praktyce

Flash News

Zachęcamy do wykupienia prenumeraty lub numerów archiwalnych.

 

Indeks reklam
Agart
bekuplast
BioStar
Comprital Polska
CSM Polska
Fritsch Polska
Geth
Ibis
Kandy
Komplet Polska
Kruszwica
Lebo
Lesaffre Polska
Libra Polska
Magorex
Martin Braun
Master Martini Polska
Młyny Szczepanki
Polmarkus
Semix
Targi Polagra-Tech
Targi Sweettargi
Uldo Polska
Uniferm Polska
Wiesheu Polska
Zeelandia

Numer do zobaczenia na ISSUU (okienko poniżej) lub do pobrania (tylko aktualny) w formie PDF>>
Uwaga! Z uwagi na wielkość pliku pdf (37MB), pobieranie może zająć dłuższą chwilę .

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe