...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży grudzień 2018

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Mistrz i czekolada – rozmowa z pastry chefem Michałem Iwaniukiem, laureatem World Chocolate Masters 2018
Wawerska współcześnie – rozmowa z Tomaszem Błaszczakiem, współwłaścicielem Piekarni Wawerska

Efektywne zarządzanie
Zmiany szyte na miarę, cz. II

Nie lada Czekolada
Raport o czekoladzie bean-to-bar, cz. I
Przerwa na czekoladę – rozmowa z Agnieszką i Jankiem Woźniakami ze Słodkiego Przystanku
Zdrowy czekoholik – rozmowa z Olgą Ivanovą
Kilka gramów masła kakaowego, odrobina barwnika i szczypta magii

Magia świąt, magia czekolady – receptury
Melodia adwentu – Leonardo di Carlo
Praliny kawowo-cynamonowe – Elias Laderach 
Świąteczna szarlotka czekoladowa – Florent Cheveau
Tort brownie z pomarańczowo-orzechową nutą – Michał Iwaniuk
Czekoladowe ciasto z pigwą – Jurgen Baert
Brazylijskie Buche de Noel – Diego Lozano
Entremet Irlande – kruche ciasto sablee breton z kawą – Sławomir Korczak
Tort czekoladowy z musem czekoladowo-imbirowym, z galaretką z owoców kumkwata – Michał Doroszkiewicz
Rolada bożonarodzeniowa – czerwony las – Konrad Tota
Black Santa Claus – Maciej Wiśniewski
Pralina karmel czerwone jabłuszko z cynamonem – Katarzyna Joanna Wrzesińska
Ciasto czekoladowe z kardamonem – Samar Khanafer
Trufle czekoladowe z kiszoną dynią, kajmakiem i konopiami – Michał Kępiński

Receptury świąteczne firm
Ciastka świąteczne
Ciasto pomarańczowe
Kostka piernikowa z powidłami

Kulisy produkcji
Zasmakuj w wielkiej uczcie – promocja najnowszej książki szefa kuchni Roberta Sowy
Ferment w cukiernictwie
Kulinarny front z Północy – rozmowa z Magdaleną Tomaszewską-Bolałek, autorką książki Tradycje kulinarne Finlandii
Piekarstwo fińskie – fuzja nowoczesnych trendów i tradycyjnych technologii
Szkoła piekarstwa Wiesława Kuci, lekcja 7. Gingerbread, czyli chleb korzenny
Centrum techniki i technologii MIWE LBC już otwarte
Formy i zestawy form wypiekowych
Najsłynniejszy syrop na świecie

Flash News 
m.in.: 
Paryskie impresje 
Nowa odsłona Targów branżowych  BMS-G 
Przyszłość czekolady po szwajcarsku – wyniki World Chocolate Masters 2018
Arena pełna branżowych atrakcji (targi Savpol 2018)
Polskie cukiernictwo na wagę złota w Luksemburgu


Zachęcamy do wykupienia prenumeraty lub numerów archiwalnych.

----- 

do pobrania (tylko aktualny) w formie PDF>>

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe