...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży pełny numer kwiecień 2018 (Katalog reklam)

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Egzamin z mistrza na 6! – rozmowa z Michałem Wiśniewskim i Patrykiem Szczepańskim, zwycięzcami Cukierniczych Mistrzostw Polski 2018
Sklepy pachnące czekoladą – rozmowa z Iką Makowską z Bą Bą
Ashanti zawsze z czekoladą. Sesja zdjęciowa z mistrzem czekolady Michałem Iwaniukiem
Udany mix cukiernika i sugarcrafterki

Edukacja
Przyjaciele Akademii Mistrza – Thierry Ayel

Efektywne zarządzanie
(Nie)handlowe niedziele – co, jak i kiedy

Sezon na lody
Zimne cukiernictwo. Filozofia lodziarstwa według Mattia Mainardi
Lodziarstwo na mistrzowskim poziomie
Ciekawy świat kontrastów – prosto z SIGEP
Lody bezglutenowe – część projektu lodów prozdrowotnych
Deserowe szaleństwo
Mądry marketing oparty o model biznesowy

Kulisy produkcji
Piekarnia BIO od podstaw Cz. 2 Ekologiczna mąka
Skarb Królestwa Belgii
Fresco Max – jeszcze dłużej świeże
5 kroków prowadzących do kontroli pochodzenia

Sprzedaż i ekspozycja
Zadbaj o właściwą ekspozycję produktów – tace wystawowe
Zostań Mistrzem fotografii w swojej cukierni

Flash News
Jubileuszowa Gala Expo Sweet
Polski dream team w Coupe du Monde de la Pâtisserie
Mistrzostwa Expo Sweet 2018: Wspaniałe prace, wielkie talent, gorące emocje
Sweettargi 2018: Profesjonalne Duety – razem po zwycięstwo
Sweettargi 2018: Fasolowe brownie kontra egzotyka
Premiery, hity i spotkania z mistrzami – Expo Sweet 2018
Najlepsze produkty Sweettargi 2018
Mistrz Branży i Przyjaciele. Wiosennie i smacznie na Sweettargach
Festiwalowo-kawowo
Prosto z rynku

 

Indeks reklam
Baker Poland
bekuplast
Comprital
CSB - System
CSM Polska
Frigomat
Hipoalergiczni
Igloo
Kandy
Lesaffre Polska
Libra Polska
Magorex
Semix
Targi Gluten Free
Targi Polagra-Tech
Ulma Packaging Polska
Uniferm Polska

 

Numer do zobaczenia na ISSUU (okienko poniżej)
lub do pobrania (tylko aktualny) w formie PDF>>

Uwaga! Z uwagi na wielkość pliku pdf (21MB), pobieranie może zająć dłuższą chwilę .

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe