...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży pełny numer lipiec-sierpień 2018 (Katalog reklam)

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Cała w mące – Monika Walecka, Chlebowa Królowa Polski
Madame Caramel. Przewodniczka po francuskich smakach – rozmowa z Kasią Sudą-Tomaszewską
DNA smaku – rozmowa z Renatą Januszewską, sensorką smaku

Ludzie i ich pasje
Pracownia pełna dzieci
Przyjaciele Akademii Mistrza – Adriana Głuchowska

Efektywne zarządzanie
Kierunki rozwoju polskiego cukiernictwa – tradycja w nowoczesnym wydaniu

NEW! Rzemiosło przyszłości
Przyszłość: bardziej roślinna, mniej glutenowa
Recepta na zdrowe i szczęśliwe społeczeństwo – rozmowa z Żanetą Geltz, redaktor naczelną magazynu „Hipoalergiczni”
Putka teraz także bez glutenu – rozmowa ze Stefanem Putką, współwłaścicielem Piekarni Cukierni Putka
Natchnione dania bez glutenu – rozmowa z Weroniką Madejską, autorką bloga Natchniona.pl
Bezglutenowcy rosną w siłę. Gluten Free Expo
Siła dobrej diety – rozmowa z pięcioboistką Oktawią Nowacką
Warto czytać
Wegańskie zamienniki tradycyjnych surowców
Wegańsko niekoniecznie musi oznaczać drogo

Druga strona słodyczy – receptury
Wegańskie ciasteczka
Kokopralinki
Mus gianduja
CzekolaMus
Mousse de chocolat
Czekoladowe brownie jaglane
Sernik śmietankowy z borówkami
Tarta budyniowa
Pomarańczowe marzenie
Pianka dla wymagających
Wegański keks

Kulisy produkcji
Szkoła Piekarstwa Wiesława Kuci, Lekcja 4.Pszenno-żytni chleb na zakwasie z kurkumą i bakaliami
Najwyższa elastyczność w zakresie wypieków rustykalnych
Pieczywo na grilla
Maszyny, urządzenia i wyposażenie – przegląd oferty rynkowej
Efektywny i skuteczny sposób magazynowania koszy

Sprzedaż i ekspozycja
Co nowego lodowego

Flash News

 

Indeks reklam
BakerLink
Biostar
Cake Festival Poland
Fritsch Polska
Geth
Hipoalergiczni
Ibis
IbisArt
Jackowski
Kruszwica
Lebo
Lesaffre Polska
Magorex
MMB Bartkowiak
Targi Polagra-Tech
Uniferm Polska
Ulma Packaking Polska
Wachtel
Wiesheu Polska
Zeelandia

 

Numer do zobaczenia online na platformie ISSUU (okienko poniżej) 
lub do pobrania (tylko aktualny) w formie PDF>>

Uwaga! Z uwagi na wielkość pliku pdf (38MB), pobieranie może zająć dłuższą chwilę .

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe