...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży pełny numer listopad 2018

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży

Cukiernictwo teraz i w przyszłości według Krzysztofa Kopcińskiego
Jacek Polewski – piekarski performer
Kociewski czy dla Zaoranych – rozmowa z Wojciechem Cejrowskim


Efektywne zarządzanie

Jak minister rolnictwa chce wzmocnić polskie rzemieślnicze piekarnie?
Zmiany szyte na miarę, cz. I – rozmowa z Anną Lurje-Wawrzyniak i Maciejem Komorowskim, twórcami Managers Group MA
O ochronie smaku w prawie własności intelektualnej
Muralem malowane – między reklamą a sztuką ulicy

Rzemiosło przyszłości

Czym słodzić, aby nie zaszkodzić
Recycling od kuchni – rozmowa z Sylwią Majcher
Receptury ZERO WASTE

Kulisy produkcji

Rozmowy o cukiernictwie z Bożeną Sikoń-Wojtal, cz. II Techniki zgłębiania smaku
Receptura Ziarnisty keks ze śliwką
Szkoła piekarstwa Wiesława Kuci, Lekcja 6. Zaczątek – levain – chleb 
Zasady wdrażania projektów ERP

Sprzedaż i ekspozycja

Polskie superfood – borówka
Owoc z lokalnego raju
Spadająca konsumpcja mocno zmienia branżę piekarniczą – analiza

Flash News

Zdigitalizowana automatyzacja i spersonalizowany chleb z dodatkiem owadów
IBA w róznych perspektywach – opinie wystawców
Światowe trendy na Polagrze Tech
Tortowe święto jeszcze słodsze – relacja z 3. edycji Cake Festival Poland w Katowicach

 

Numer do zobaczenia online na platformie ISSUU (okienko poniżej) 
lub do pobrania (tylko aktualny) w formie PDF>>

Uwaga! Z uwagi na wielkość pliku pdf (34MB), pobieranie może zająć dłuższą chwilę.

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe