...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży pełny numer luty 2018 (Katalog reklam)

Spis treści

Rozmowa Mistrza Branży
Anna i Iga Sarzyńskie. Jak działa siostrzany duet i co szykuje w 2018 r.?
Chlebowi służą niespokojne czasy – rozmowa z mistrzem cukiernictwa Tomaszem Dekera
Ashanti – polska szkoła, która wyprzedza trendy

Ludzie i ich pasje
My Cake – nasze EKO ciacho

Edukacja
Nagrody IV edycji konkursu Bake&Play wręczone
Przyjaciele Akademii Mistrza – Iga Sarzyńska
Szkoła bez ławek
Warto czytać

Efektywne zarządzanie
Przewodnik po zmianach przepisów podatkowych w 2018 roku – podatek PIT
Darowizna – czy dać komuś swój majątek za darmo?
8 ważnych kryteriów istotnych dla wyboru systemu ERP

Barometr trendów
Zaskakująca lista przebojów. Cukiernicze trendy 2018
Mało, zdrowo i różnorodnie. Piekarskie TOP trendy

Kulisy produkcji
Rengo – rewolucja na rynku cukierniczym
Szkoła Piekarstwa Wiesława Kuci: Bagietki na zaczynie poolish
MIWE Remote – system zdalnego nadzoru parametrów komór chłodniczych 24 h/dobę
Tłoczone formy wypiekowe
Rola fermentacji w produkcji pieczywa
Czekoladowe fondue

Sprzedaż i ekspozycja
Marketing urokliwych miejsc
Selfie Coffee – kawa, która cieszy podwójnie
Jak deklarować alergeny? – dodatkowe wytyczne Komisji Europejskiej
Chleb bez mąki?
ABC fotografii kulinarnej. Sposób na ciasteczko

Flash News

   pełne wydanie „Mistrza Branży”

 

Indeks reklam
BakerLink
Comprital Polska
CSB – System
CSM Polska
Geth
Guillin Polska
Kandy
Komplet Polska
Kruszwica
Lebo
Lesaffre Polska
Libra Polska
Magorex
Polmarkus
Sarana
Sempre Group
Targi Expo Sweet
Targi Mazury Horeca
Targi Polagra-Tech
Targi Sweetargi
Targi WorldFood
Teldream
Uldo Polska
Ulma Packaging Polska
Uniferm Polska
Wachtel
Wiesheu Polska

Do zobaczenia na ISSUU (okienko poniżej) lub do pobrania (tylko aktualny) w formie PDF>>
Uwaga! Z uwagi na wielkość pliku pdf (52MB), pobieranie może zająć dłuższą chwilę .

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe