...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży sierpień 2021

Jak zdobywa się podium według Urszuli Barteckiej-Matuszewskiej i Karola Płachty? Do czego służy sweet truck, prócz rozwożenia ciastek? Czy Ciacho bez Cukru zawojuje polskie miasta? A oprócz tego modny cruffin, produkcja sorbetów, masa cukrowa latem i przegląd maszyn do piekarni oraz cukierni. Zabierz MB na urlop!

WYDANIE SPECJALNE, TYLKO CYFROWE

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Tu powstaje najdroższy chleb świata – rozmowa z Juanem Manuelem Moreno
Piekarstwo jest tam, gdzie serce i uczciwość – rozmowa z Bogdanem Smolorzem
Dawno, dawno temu w starym młynie – rozmowa z Klemensem Podlejskim

Mistrz produkcji Inspiracje Trendy
Techniki zdobienia chleba
Kanapka musi być!
Wyzwanie: zdrowo i smacznie
Co nowego w piekarni – chlebowe trendy

Mistrz produkcji
Levor – IV generacja zakwasów
Jakość pamięta się o wiele dłużej niż cenę
Nowe warianty pieczywa ProBody
Rogalik nr 1 – croissant
Pieczywo chrupkie ProBody
Pieczywo odkryte na nowo – felieton
Gastronomia świętuje!
Ach, ten gluten!
Fenomen enzymów piekarskich
Jak otworzyć piekarnię?
Lokal otwarty na lato
Ferment + trispa = jakość i smak
Starożytna nowość – pszenica trispa
Rebread – drugie życie chleba
Czy(m) nam grozi GMO?
W poszukiwaniu chleba idealnego
Master Baker – promocja tradycyjnego pieczywa i piekarstwa

Flash News

 

ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej >  (ten numer specjalny dostępny jest tylko w formie cyfrowej)

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe