...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży styczeń 2018 (Katalog reklam)

Spis treści

Rozmowa Mistrza Branży
Mr. Perfect Antonio Bachour – co ukształtowało jednego z najlepszych cukierników świata
Tajniki francuskiego mistrza i ciasta francuskiego – rozmowa z Thierrym Ayel
Polska Ekologia otwiera piekarstwo na ekologię – rozmowa z mistrzem piekarstwa Czesławem Meusem ze Stowarzyszenia Polska Ekologia
Chleb EKO ma przyszłość, ale są problemy z surowcami – rozmowa z Jerzym Buczkiem, właścicielem piekarni Buczek

Edukacja
Laureaci IV edycji konkursu Bake&Play – przyszłość polskiego cukiernictwa
Żywienie w odpowiednim rytmie – rozmowa ze specjalistką psychodietetyki Anną Januszewicz
Warto czytać
10 lat Akademii Mistrza, cukiernik to brzmi dumnie

Inwestycje w firmie – ekologia
Inwestycje w OZE w sektorze piekarniczo-cukierniczym
Możliwości finansowania instalacji fotowoltaicznej dla województwa śląskiego
Jak zaoszczędzić na energii elektrycznej
W poszukiwaniu oszczędności, odzysk ciepła z pieców i urządzeń chłodniczych w piekarni

Kulisy produkcji
Obowiązek kontrolowania akryloamidu
P(różność) pączka
Pączek okiem konsumenta
Tłusty czwartek 2018 – prosto z rynku
Produkcja pieczywa pszennego z dodatkiem przefermentowanego ciasta

Sprzedaż i ekspozycja
Produkcja i konsumpcja pieczywa w Polsce
Plan marketingowy 2018

Flash News


Zachęcamy do wykupienia prenumeraty lub numerów archiwalnych.


Indeks reklam
BakerLink
Csm Polska
Elektro Masters
Eltrix
Geth
Hurtownie Partnerskie
Kandy
Komplet Polska
Kruszwica
Libra Polska
Magorex
Mankiewicz
Targi Mazury Horeca
Targi Expo Sweet
Targi SweetTargi
Targi WorldFood
Uniferm Polska

do pobrania (tylko aktualny) w formie PDF>>

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe