Co sprawia, że dubajska czekolada trafiła w upodobania konsumentów na całym świecie? Jaki kształt tortu będzie modny w tym sezonie? Na czym polega profesja bread sommeliera? Czy w piekarni można serwować drinki i koktajle? A na naszej okładce zwyciężczyni Mistrzostwo Polski na Deser - Katarzyna Arendarczyk.
SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
W drodze na szczyt – rozmowa z Katarzyną Arendarczyk
Wszystko płynie – rozmowa z Danielem Matzem
Bread sommelierka – rozmowa z Aleksandrą Bednarek
Jakość zawsze się obroni – rozmowa z Piotrem Gamzą, dyrektorem handlowym Wachtel Polska
Mistrz produkcji
Słodkie trendy 2025
Dubajska czekolada – epokowy viral
Zakwasy – wspólne dzieło piekarza i mikroorganizmów
Twoja tartaletka w zautomatyzowanej produkcji
Domowe manufaktury
Sztuczna inteligencja w cukiernictwie
Masy do ciast, cz. 2
Receptury na tłusty czwartek/karnawał
Minipączki cynamonowe
Kremowy sernik pistacjowy
Delicja czekoladowa z owocami lasu
Faworki kruche, klasyczne
Mistrz zarządzania
Gdzie diabeł nie może, tam Rzemieślnika pośle
Trendy piekarnicze i cukiernicze na 2025 rok: czas na innowacje i doskonałość
Zakładamy domową manufakturę cukierniczą
Flash news
Słodki karnawał z KOMPLET Polska
Książkowa premiera: Ciasteczka Cieszyńskie
Dibas + Piccolo C – duet doskonały
Jarosław Dyniewicz laureatem LORENA’S SWEETS
Relacja: finał dekorPIERNIKart
ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY
Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej >