...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży styczeń-luty 2025

Co sprawia, że dubajska czekolada trafiła w upodobania konsumentów na całym świecie? Jaki kształt tortu będzie modny w tym sezonie? Na czym polega profesja bread sommeliera? Czy w piekarni można serwować drinki i koktajle? A na naszej okładce zwyciężczyni Mistrzostwo Polski na Deser - Katarzyna Arendarczyk.

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
W drodze na szczyt – rozmowa z Katarzyną Arendarczyk
Wszystko płynie – rozmowa z Danielem Matzem
Bread sommelierka – rozmowa z Aleksandrą Bednarek
Jakość zawsze się obroni – rozmowa z Piotrem Gamzą, dyrektorem handlowym Wachtel Polska

Mistrz produkcji
Słodkie trendy 2025
Dubajska czekolada – epokowy viral
Zakwasy – wspólne dzieło piekarza i mikroorganizmów
Twoja tartaletka w zautomatyzowanej produkcji
Domowe manufaktury
Sztuczna inteligencja w cukiernictwie
Masy do ciast, cz. 2

Receptury na tłusty czwartek/karnawał
Minipączki cynamonowe
Kremowy sernik pistacjowy
Delicja czekoladowa z owocami lasu
Faworki kruche, klasyczne

Mistrz zarządzania
Gdzie diabeł nie może, tam Rzemieślnika pośle
Trendy piekarnicze i cukiernicze na 2025 rok: czas na innowacje i doskonałość
Zakładamy domową manufakturę cukierniczą

Flash news
Słodki karnawał z KOMPLET Polska
Książkowa premiera: Ciasteczka Cieszyńskie
Dibas + Piccolo C – duet doskonały
Jarosław Dyniewicz laureatem LORENA’S SWEETS
Relacja: finał dekorPIERNIKart

 

ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

  

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

38,00 zł

Cena dotyczy: 1 egz.

Kup teraz!

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe